HUSK - GRATIS FRAGT TIL ALLE BROFASTE-ØER UANSET BELØB

Aminy - Spisestol - Koks Ruskinds look

1.499,00 kr
Bestillingsvare
SKU
aminykoks

Aminy - Spisestol - Koks Ruskinds look

Spisebordsstol Aminy Ruskindslook Koks Sort metal ben
100% Kærlighed til møblet
Prisgaranti
Gratis fragt
Reel rådgivning

Ofte stillede spørgsmål

Få svar på ofte stillede spørsgsmål her. Sidder du tilbage med yderligere spørgsmål, skal du endelig ikke tøve med at tage kontakt.

Få hjælp her

Vi sidder klar både på telefon, email og chatten, når du har brug for det.

Kan jeg finansiere mit køb?

Ja, det er muligt at finansiere dit køb på alle ordrer over 5000kr,-
0% i rente, 0% i udbetaling og 0kr i oprettelse.

Læs mere omkring vores finansiering her:

Kan jeg betale med bankoverførsel?

Ja, det kan du godt. Skriv til os på [email protected] eller til os på chatten, hvis du ønsker dette.

Hvordan leveres mine produkter?

Det kommer an på, hvad du bestiller - og hvor du bor. 

GLS: 

Ved køb der tillader afsendelse med GLS, benyttes dette. Her vil pakken blive sendt til nærmeste pakkeshop ud fra din indtastede adresse i checkout.

Fragtmand - Sjælland, fyn, og Nord- og sønderjylland:

Ved større møbler til ovennævnte områder, benytter vi os af vores gode samarbejdspartner BFT-Logistik, der sikrer en gratis og gnidningsfri levering til kantsten. De ringer altid omkring 1 time før ankomst til bopælen. 

Der er mulighed for tilkøb af opbæring til 499,-

Egen levering (Djurs Møblers levering)

Ved egen levering i nærområdet, kommer vores egen chauffør ud med dine møbler. 

Ved egne leveringer, er gratis indbæring altid en del af vores service. 

Der er mulighed for tilkøb af

  • Udpakning og bortskaffelse af emballage: 249,-
  • Udpakning, og bortskaffelse af emballage og gamle møbler: 499,-

Du kan læse mere om vores forskellige leveringer her.

 

Hvad koster levering?

Vi leverer altid gratis til kantsten i hele Danmark. Læs om alt ift. leveringen her.

Hvor leverer I til?

Vi leverer til hele Danmark. Ved levering til ikke-brofaste øer skal I tage kontakt til butikken og en merpris kan komme på tale.

Jeg har bestilt et stort møbel, men jeg bor i en etageejendom - tilbyder i opbæring?

Hvis du bor i en etageejendom og ikke selv kan løfte dine møbler op, skal du benytte dig af vores indbæringsservice. Ved levering til nærområdet af butikken, er vores levering altid med ombæring - helt gratis. Dette gælder for alle i området 7000-9000. For områderne udover, opkræves et indbæringsgebyr på 550,- der tilvælges under på leveringsformerne på checkout.

Hvilke farver og materialer kan man vælge imellem?

Hos Djurs Møbler kan du finde spisebordsstole i mange forskellige farver og materialer. Det gælder både selve stoleskallen og evt. polstring hertil. Herunder er en liste over hvilke:

  • Træ
  • Massiv træ 
  • Kunstlæder 
  • Plast 
  • PU læderlook 
  • Ruskinds look
  • Stof/læder
Skal jeg vælge med ben eller metalstel?

Vi har spisebordsstole med mange forskellige slags ben og stel. Ved nogle varianter kan man frit vælge mellem træben eller metalstel, mens det ved andre modeller er en bestemt slags.

Ofte er det oplagt at vælge ben eller stel, der matcher til ens spisebord. Hvis dit bord eksempelvis har runde træben i sæbebehandlet bøg, kan det samme vælges til ens stole.
En anden faktor, der kan spille ind i dit valg er holdbarhed. Som udgangspunkt er stålstel de mest holdbare. Når det så er sagt er træben stadig ganske holdbare også, så i sidste ende er det et personligt skøn.

Tjek vores store sortiment her på webshoppen.

Med eller uden armlæn?

Når du køber spisebordsstole kan du vælge at få dem med eller uden armlæn. Ved nogle modeller kan de vælges til eller fra, hvor det ved andre modeller enten er med eller uden armlæn. Op til forbrugerens behov, hvad der er mest optimalt.

Du skal dog være opmærksom på, at stole med armlæn fylder mere end dem uden. Hvis det er med armlæn skal ofte være cirka 60 cm. mellem hver stol, hvorimod du kan nøjes med cirka 50 cm., hvis det er uden. Mange vælger at købe uden armlæn til de lange sider på bordet, og så have et par stykker med armlæn til hver bordende.

Tjek selv vores brede udvalg af stole, både med og uden armlæn, her på webshoppen.

Skal alle stole være ens?

Ved køb af spisebordsstole kan du vælge om det skal være ens eller forskellige varianter.

Ønsker du et stilrent design vil det være oplagt at stolene er ens, både i ramme og materiale. Du kan evt. købe et par stykker med armlæn til hver bordende for en smule variation. Du kan også vælge at købe stole i vidt forskellige varianter, enten forskellig type eller farve, for et mere moderne udtryk i spisestuen.

Tjek vores udvalg her på webshoppen.

Hvilken stol skal jeg vælge, hvis jeg vil sidde mest behageligt?

Det er svært at præcicere, hvilken type stol man sidder mest behageligt i. Det afhænger ofte af den enkelte persons fysik. Nogle sidder bedst med et specielt formet sæde og/eller ryglæn. En oplagt mulighed vil være at vælge en spisebordsstol med polstret sæde og ryg, enten med læder eller stof, evt. også med armlæn til ekstra komfort.

Kom eventuelt og besøg butikken på Ramtenvej 7 i Nimtofte, eller tjek vores store udvalg her på webshoppen.

Skal stolene matche spisebordet?

Der findes som regel en stoleserie, der matcher valg af spisebord, ofte fra samme producent. Ønsker du et stilrent design er det oplagt at vælge en spisebordsstol, der er i samme farve og/eller materiale som spisebordet. Eksmpelvis spisebordsstole i valnød med samme facon ben som det spisebord i valnød de hører til.

Dog er det selvfølgelig i sidste ende op til forbrugeren selv, så tjek vores store sortiment af spisebordsstole på webshoppen, der er helt sikkert en variant der passer til præcis DIT bord!

Komfort vs æstetik

Det helt store dilemma er tit om det skal være pænt eller behageligt. I sidste ende op til den enkelte forbruger, hvad der vægter højest. Svært at komme med en præcis vurdering af stoles behagelighed, da det ofte er en forskellig siddeoplevelse fra person til person.

Æstetik ligeledes svær at definere, da det også ofte afhænger af et personligt skøn. Dog findes der eksempler på stole, hvis formål er at fremstå mere æstetiske end behagelige. Behageligheden afhænger ofte af det valgte materiale, samt selvfølgelig sædet og ryglænet.

Vi har en masse unikke designs fra mange foskellige producenter, så tjek vores sortiment ud her på webshoppen. Der er en masse varianter, der både har høj komfort og et æstetisk look.

Hvor mange stole skal jeg købe for, at det passer til spisebordet?

Det afhænger af, hvilken stol der er tale om. Som udgangspunkt anbefaler vi mellem 50-65 cm. mellem hver stol. Hvis det er uden armlæn er 50 cm. nok, hvor der anbefales mindst 58 cm. mellem hver stol med armlæn. Det fremgår ofte ved køb af spisebord, hvor mange siddepladser der anbefales til det pågældende produkt.

Specifikationer

Mere information
Type Spisebordsstol
Producent La Forma
Materiale Ruskinds look

Senest viste