1.700,00 kr
Bestillingsvare 2-3 Uger
SKU
4SO Solid havestol
4SO Solid havestol er tilgængelig i intervaller af 4

4SO Solid havestol

4SO Solid havestol
Specifikationer

Specifikationer

Mere information
Varenummer 4SO Solid havestol
Leveringstid 2-3 Uger
Serie Solid
Type Havestol
Producent 4SO
Egenskaber Aluminium, Alt vejrs hynder
Dybde/Bredde 48,00 CM
Højde 78,00 CM
Længde/bredde 78,00 CM
Vedligeholdelse

4SO - Kvalitets altvejrshynder til alt slags vind og vejr.

4 Seasons Outdoor er kendt for sine ‘Altvejrshynder” (All Weather cushions) af høj kvalitet. De føles behageligt bløde, er åndbare og farveægte. Alle vores 4SO havemøbler har meget komfortable Olefin-puder. Olefin-puderne byder på mange praktiske fordele udover siddekomforten. De er vejrbestandige, farveægte og vand- og smudsafvisende. Hvis det regner meget hårdt eller i længere tid, vil dråben hurtigt blive fjernet af Quick Dry Foam, og du kan straks bruge din Lounge Garden stol igen.

Vedligeholdelse af Olefin

En af de bedste måder at holde dit stof på er at vedligeholde det ordentligt. Det gør du ved at tørre snavs og pletter af umiddelbart inden de sætter sig i stoffet. Olefin er et vandafvisende stof, ikke vandtæt. Mange pletter kan du nemt fjerne med mild sæbe, opløst i lunkent vand ved 30 grader. For at beskytte puderne mod forurening og miljøpåvirkninger som frost og regn, kan du opbevare puderne indendørs. Dette er selvfølgelig ikke nødvendigt med Olefin puder, men det giver ekstra beskyttelse og længere levetid.

Vedligeholdelse af Flet

Reb er knyttet rundt om rammen for et virkelig moderne design. Rebet er specielt designet til udendørs brug. Reb har en indre kerne af polypropylen og en ydre kerne af Olefin. Denne kombination sikrer, at Rope er vejrbestandigt, vand- og smudsafvisende. Reb kan efterlades udenfor hele året rundt: Reb er alt vejrbestandig og er let at rengøre med en mild sæbe og en blød børste.

Vedligeholdelse af Aluminium

Havemøbler af aluminium er vejrbestandige, rustsikre og kan stå udenfor hele året rundt. Aluminium er let at rengøre med lunkent sæbevand, brug altid en svamp eller en blød klud. BEMÆRK VENLIGST: Brug IKKE højtryksrenser og/eller blegemiddel til at rengøre dine havemøbler, det kan påvirke pulverlakeringen af aluminiumet.

Katalog
Køb ud fra katalog her
100% Kærlighed til møblet
Prisgaranti
Gratis fragt v. 499,-
Reel rådgivning

Ofte stillede spørgsmål

Få svar på ofte stillede spørsgsmål her. Sidder du tilbage med yderligere spørgsmål, skal du endelig ikke tøve med at tage kontakt.

Få hjælp her

Vi sidder klar både på telefon, email og chatten, når du har brug for det.

Hvordan leveres mine produkter?

Det kommer an på, hvad du bestiller - og hvor du bor. 

GLS: 

Ved køb der tillader afsendelse med GLS, benyttes dette. Her vil pakken blive sendt til nærmeste pakkeshop ud fra din indtastede adresse i checkout.

Fragtmand - Sjælland, fyn, og Nord- og sønderjylland:

Ved større møbler til ovennævnte områder, benytter vi os af vores gode samarbejdspartner STEP Transport, der sikrer en gratis og gnidningsfri levering til kantsten. De ringer altid omkring 1 time før ankomst til bopælen. 

Der er mulighed for tilkøb af forskellige services som, indbæring, bortskaffelse af gamle møbler samt emballage.
Du kan i checkout, vælge hvilken services der passer dig.

Egen levering (Djurs Møblers levering)

Ved egen levering i nærområdet, kommer vores egen chauffør ud med dine møbler. 

Ved egne leveringer, er gratis indbæring altid en del af vores service. 

Der er mulighed for tilkøb af

  • Udpakning og bortskaffelse af emballage: 249,-
  • Udpakning, og bortskaffelse af emballage og gamle møbler: 499,-

Du kan læse mere om vores forskellige leveringer her.

 

Hvad koster levering?

Du får gratis levering på alle ordre over 499.- Læs om alt ift. leveringen her.

Hvor leverer I til?

Vi leverer til hele Danmark. Ved levering til ikke-brofaste øer skal I tage kontakt til butikken og en merpris kan komme på tale.

Leverer I til udlandet?

Vi leverer også til Norge og Sverige. Kontakt os i butikken på [email protected] for at høre nærmere ift. leveringspriser.

Jeg har bestilt et stort møbel, men jeg bor i en etageejendom - tilbyder i opbæring?

Hvis du bor i en etageejendom og ikke selv kan løfte dine møbler op, skal du benytte dig af vores indbæringsservice. Ved levering til nærområdet af butikken, er vores levering altid med ombæring - helt gratis. Dette gælder for alle i området 7000-9000. For områderne udover, opkræves et indbæringsgebyr på 550,- der tilvælges under på leveringsformerne på checkout.

Skal jeg være hjemme, når I leverer min ordre?
Ikke nødvendigvis, men vi ser helst, at I er det (for jeres egen skyld). Når vi har modtaget alle produkter i din ordre på lageret, og de er klar til levering, ringer vi ud og aftaler et leveringstidspunkt. Her aftaler vi nærmere omkring leveringsdetaljerne.
Jeg vil selv afhente min ordre i Jeres butik, hvor kan jeg gøre det?
Du kan altid vælge “Afhentning i butik” når du går igennem bestillingen. Når ordren er klar til afhentning, ringer vi dig op, og du kan efterfølgende afhente ordren på vores adresse: Ramtenvej 7, 8581, Nimtofte.

Senest viste