Conform

Conform

39 varer

pr side
Faldende
 1. Conform Globe stol - Stof
  Conform Globe stol - Stof
  Fra 13.925,00 kr
  Bestillingsvare 6-8 uger
 2. Conform Beyoung stol - læder
  Conform Beyoung stol - læder
  Fra 16.740,00 kr
  Bestillingsvare 4-6 uger
 3. Conform Gaga stol - stof
  Conform Gaga stol - stof
  Fra 8.120,00 kr
  Bestillingsvare 4-6 uger
 4. Conform Gaga stol - Læder
  Conform Gaga stol - Læder
  Fra 10.040,00 kr
  Bestillingsvare 4-6 uger
 5. Conform Beyoung stol - stof
  Conform Beyoung stol - stof
  Fra 14.905,00 kr
  Bestillingsvare 4-6 uger
 6. Conform Globe stol - Læder
  Conform Globe stol - Læder
  Fra 16.580,00 kr
  Bestillingsvare 4-6 uger

39 varer

pr side
Faldende

Conform stole

Conform startede med at lave stole tilbage i 1978. Den dag i dag producerer de stadig stolene samme sted i Sverige.
Med en conform stol er du sikret et kvalitets produkt fra inderst til yderst. Materialerne er de bedste og der der anvendes altid moderne teknologi i produktionen for at sikre en ensartet kvalitet, der holder i meget lang tid.

Conform stole kan designes efter dit ønske. Modellerne som Time Out, Gyro, Jolly og Laid back, har mange muligheder for at du kan gøre dem til dit eget design så de passer lige ind i dit hjem.
Kvalitetsmaterialer som kvalitetslæder og slidstærkt stof er naturligvis en valgmulighed ved hver af stolene.

Disse kombineres med formspændt træ efter dit ønske, hvor der kan vælges mellem eg i forskellig nuancer samt valnød. Ønskes disse ikke at skulle indgå i dit design, kan man naturligvis vælge at få dem beklædt med læder.

Den mest kendte lædertyper er Fantasy, som er en lækker blød læder, som samtidig har en stærk overflade, hvilket gør den rengøringsvenlig, men samtidig sikrer en sublim siddekomfort. Ønsker du at vide mere om Conforms udvalg af lædertyper, så kontakt os gerne til en snak om, hvilken læder eller stof der passer bedst til dit behov.

Conform er tro mod deres styrke - som i deres tilfælde er at producere kvalitetsstole. De kunne sagtens udvide deres produktsortiment, men har valgt at være tro mod det kan som de også anses for at være nogle af de bedste til i Europa.
Da dette ligger meget i tråd med vores forretningsstrategi i Djurs Møbler, er Conform en stor leverandør af kvalitetsstole i vores forretning, og vi har altid et bredt udvalg til gode priser af deres produkter.

Komforten i en Conform stol er helt unik, de fleste modeller kan indstilles i ryg og nakke parti således du for den bedste støtte og komfort. Med det brede udvalg af modeller som Time Out, Turtle, Be Young osv. kan vi altid finde en model der passer til dig når det kommer til både komfort, funktion og design.

Funktioner i conform lænestole

Komfort, funktion og design er netop hele essensen i en Conform stol, de bedste materialer, skandinavisk designer er altid en del af Conforms udvikling af nye produkter.
Den mest kendte model er Time Out, stolen som kan bruges af alle. Komforten er i top og designet kan passe ind i alle hjem. Muligheden for at designe den er uendelig og det er dine præferencer der bestemmer udseendet.
Time Out har justerbar ryg og nakke funktion således man kan tilpasse den efter specielle behov og brug.

Senest viste