Designsofa

Designsofa

Design selv din designsofa i 3D-program

Ønsker du at sætte et helt personligt præg på din næste sofa fra designsofa, kan du bruge deres 3D-konfigurator. Klik på nedenstående link, og gå direkte til konfiguratoren

designsofa 3D-konfigurator - Byg selv

18 varer

pr side
Faldende

18 varer

pr side
Faldende

Byg din personlige sofa med designsofa

designsofa er den sofa der kan bygges helt efter dit ønske. Systemet er det største i Europa og det er Dansk. Sofa størrelser med 5 cm interval gør at vi nemt kan tilpasse din drømme sofa. Udvalget af arme er også stort og alle arme er i forskellige mål så vi også kan tilpasse størrelsen med dem. Koldskum i 3 hårdheder gør det muligt at få lige den komfort du ønsker, vil man have en lidt mere blødt look er koldskum med dun top også en mulighed. Vi tegner din sofa i 3D så det er muligt at få et godt indtryk af den færdige løsning.

Hvad er designsofa?

designsofa er til dig, der ikke ønsker at gå på kompromis med din nye sofa. Med det store udvalg af sofamoduler, arme, ben, tekstiler og læder, er designsofa det rigtige valg, når du skal finde den næste drømmesofa til din stue. Uanset om du ønsker en 2 eller 3 personers sofa, en sofa med chaiselong, en hjørnesofa eller en sofa med open-end eller noget helt sjette eller syvende, kan designsofa hjælpe dig - helt ned til 5cm’s præcision.

Senest viste