Findahl

Findahl

39 varer

pr side
Faldende

39 varer

pr side
Faldende

Findahl by Hammel: Dansk design og håndværk

Findahl by Hammel er navnet på en serie af stole, der er lavet i tidløst design og dansk håndværk. Faktisk har der stået ‘Made in Denmark’ på de elegante Findahl-stole siden 1946. Dermed får du et stykke dansk møbelhistorie i hjemmet, når du bestiller en stol fra Findahl hos Djurs Møbler.

Er du derfor på udkig efter en række flotte stole, der ovenikøbet bærer det danske kvalitetsstempel? Så bør du helt sikkert tage et nærmere kig på de enkelte produkter fra Findahl. Hos Djurs Møbler får du altid gratis fragt til kantstenen på din ordre.

Skab de helt rigtige rammer om bordet med en Findahl-stol

Spisebordet er der, hvor familiens samles, samtaler opstår, og nærværet mærkes. Det er derfor vigtigt at have de helt rigtige rammer omkring spisebordet, så det har et indbydende og hyggeligt udtryk. Netop dét kan du skabe med de mange forskellige stole fra Findahl. Stolene er nemlig lavet i dansk håndværk med fokus på at omfavne de hyggelige stunder omkring spisebordet. Gå derfor på opdagelse i sortimentet her på siden, og bestil din favorit.

Find den Findahl-stol, som passer ind i din bolig

Sortimentet af Findahl-møbler her på siden omfavner bredt. Du har derfor rig mulighed for at finde en stol, som passer til netop dine præferencer og resten af din indretning. Vi har blandt andet de populære Frida stole, Freja stole og Mette stole. Men hvilken stol skal du vælge? Før du træffer dit valg, kan du med fordel overveje følgende:

  • Materiale: Du kan få stolene med stel i forskellige farver og fletsæder, lædersæder eller stofsæder. Så uanset om du er til boheme, en mere rå stil eller varme og nostalgi, så kan du helt sikkert finde en stol, der matcher dine behov.
  • Design: Vælg mellem både klassiske spisebordsstole i et hav af forskellige designs og festlige barstole til baren eller køkkenøen. Hver enkelt stol har sit eget design og sin egen form, hvilket giver dig mange muligheder for at finde den helt rigtige.
  • Farver: Du kan finde produkter i både naturfarver og pastelfarver eller hynder med pangfarver, der kan give et skud energi i din indretning. Klik på produktet, og se alle dine muligheder for at kombinere farver, så din nye stol passer til resten af møblementet i din bolig.

Et flot design i lækker dansk kvalitet fra Findahl

Med stole fra Findahl kan du være helt sikker på, at pengene er givet godt ud. Møblerne er nemlig produceret af kyndige håndværkere i Danmark på Findahls Møbelfabrik i Skærbæk i Sønderjylland. Du kan købe stolene fra Findahl i et væld af designs, der hver især kan sætte sit eget præg på det rum, de står i. Se derfor udvalget igennem, og find frem til den stol, som vil passe ind i netop dit hjem.

Findahl by Hammel: Produceret af danske Hammel Furniture

Findahl by Hammel er lig med høj kvalitet og dansk design. Findahl blev nemlig i 2018 overtaget af Hammel Furniture, som er en dansk producent med flere datterselskaber, såsom:

Så har du rig mulighed for at købe møbler til hjemmet, som skaber en rød tråd i indretningen.

Djurs Møbler: Flere årtier med personlig vejledning

Hos Djurs Møbler har vi været i møbelbranchen siden 1962. Med andre ord har vi hjulpet vores kunder med at købe de rette møbler til deres hjem i flere årtier. Derfor kan vi også hjælpe dig.

Så hvis du er i tvivl om, hvilket møbel der er det rigtige for dig, skal du ikke tøve med at kontakte os på mail [email protected] eller telefon 86 39 81 77. Vi tilbyder altid personlig rådgivning og vejledning til at vælge det rigtige Findahl-møbel - eller andet produkt.

Senest viste