Findahl Mette

Findahl Mette

4 varer

pr side
Faldende

4 varer

pr side
Faldende

Spisebordsstol eller barstol? Se Mette-stolen hos Djurs Møbler

Skal du bruge nye spisebordsstole eller barstole? Så kan du med fordel overveje en Mette-stol fra Findahl by Hammel. Stolen har et let og elegant udtryk, som ikke stjæler opmærksomheden fra andet møblement i rummet - og så er den æstetisk smuk at se på. Du kan købe stolen som spisebordsstol eller barstol, afhængig af hvad du er på udkig efter.

Tag også et kig på de andre Findahl-stole hos Djurs Møbler. Her har du mulighed for at finde frem til den stol fra Findahl by Hammel, som passer bedst ind i dit hjem.

En stol designet af den danske arkitekt Carsten Buhl

Findahls Mette-stol er tegnet af arkitekt Carsten Buhl og har et klassisk dansk design med et stilfuldt udtryk. De elegante ben er samlet i et A, hvilket giver stolen en særlig lethed. Ryggen er lavet af formspændt finér, som gør stolen behagelig at læne sig tilbage i. Og stolens stel er i massivt træ. Faktisk er stolen godkendt til brug på offentlige steder af Teknologisk Institut, hvilket er din garanti for en særdeles holdbar stol.

Med en Mette-stol får du altså en nytænkt klassisk stol med afslappende og god siddekomfort. Du kan selvfølgelig også finde mange andre spisebordsstole og barstole hos Djurs Møbler.

Vælg selv udtryk på din Mette-stol

Når du har fundet ud af, om du skal have en Mette-spisebordsstol med fletsæde eller lædersæde, eller om du i stedet skal have en barstol, kan du selv tilpasse møblet. Hos Djurs Møbler er det nemlig op til dig, hvordan udtrykket i din Mette-stol skal være. Du kan vælge mellem flere stel- og hyndefarver på produktsiden. Så kan du tilpasse stolen til dine præferencer og på den måde få den til at passe ind med resten af dit møblement.

Senest viste