Fra 12.290,00 kr 15.690,00 kr
Bestillingsvare
SKU
Jive-sofa-flere-storrelser

Jive sofa - Fås i flere størrelser

Klassisk sofa, der er produceret i Danmark af danske Stouby. Denne sofa kan vælges i flere forskellige tekstilfarver, som alle har en martindale slidstyrke på 50.000, og en garanti på 5 år på stoffet. Jive sofaen kan fås i flere forskellige størrelser, alt efter behov, og kan også bestilles med knapper i ryggen, der har en kontrastfarve til selve sofaen.

Alle sæde- og ryghynder er vendbare og sofaen kommer med koldskum i både sæde og ryg.

OBS: Ønskes der kontrastfarve på knapperne, kontakt venligst butikken!

Klik her for at se hele Stoubys sortiment af stoffer og læder.

Specifikationer

Specifikationer

Mere information
Varenummer Jive-sofa-flere-storrelser
Producent Stouby
Type Klassisk Sofa
Produceret i Danmark
Længde/bredde 196,00 CM
Dybde/Bredde 82,00 CM
Højde 82,00 CM
Sædehøjde 45 CM
Sædedybde 55 CM
Vedligeholdelse

Vedligeholdelse af læder og tekstil

Læder og tekstiler skal vedligeholdes for at bevare overfladens kvalitet. Især anilin læder skal vedligeholdes grundigt, da det er den mest naturlige type og den ellers bliver hurtigt slidt, ridset og udtørret. Semianilin- og korrigeret læder skal ligeledes vedligeholdes, men disse er mere slidstærke og behøves derfor ikke at behandles lige så ofte.

Læder - Fremgangsmåden af en optimal læderbehandling ses nedenfor:

  1. Først renses læderet med læderrens og en klud eller svamp. Påfør dette med ensrettet, masserende cirkelbevægelser på alle flader.
  2. Herefter påføres lædercreme med samme fremgangsmåde.Tekstiler - Optimal behandling af tekstil:

  1. Først renses stoffet med en klud eller svamp påført med tekstilrens.
  2. Herefter anbefales det at imprægnere stoffet med spray, hvorved holdbarheden optimeres. Imprægneringen tørres herefter i 90 minutter. Tjek eventuelt om det holder ved at sprøjte lidt vand på stoffet. Hvis ikke vandet ”perler” påføres endnu et lag.

Katalog
Køb ud fra katalog her
Læs om stof og læder kollektioner her

Se alle farver fra stof og læder kollektionerne her

Silk

Silk er en anilin læder med en enestående silkeagtig overflade. Den er desuden kendetegnet ved at have et naturligt udtryk, hvor naturmærker som fedtstriber og sår er bevaret. En anilin lædertype anbefales til dig, der sætter pris på patina og gerne vil gøre en indsats for vedligeholdelse heraf. Silk er kromgarvet og fremstillet uden miljøskadelige stoffer som PCP og CFC.
Denne lædertype fås i 20 forskellige farver.

California

California er en fuldnarvet semianilin læder. Den er kendetegnet ved dens flotte naturnarv samt bløde overflade, hvilket betyder den er oplagt som polstring til sofaer og stole for at sikre en behagelig siddekomfort. En semianilin lædertype anbefales til dig, der ønsker en slidstærk sofa, som kan tåle lidt af hvert og derfor kan holde i mange år. Den er produceret på eksklusive europæiske råhuder og uden miljøskadelige stoffer som PCP og CFC.
California fås i 7 forskellige farver, som du kan se ved at klikke her.

Madrid

Madrid er en semianilin læder med en flot, ensartet struktur. Denne type læder er velegnet til polstring af sofaer, stole og hynder. Madrid er lavet af brasilianske råhuder og fås i fine klassiske farver. Madrid kan vælges i 10 farvevarianter. En semianilin lædertype anbefales til dig, der ønsker en slidstærk sofa, som kan tåle lidt af hvert og derfor kan holde i mange år.
Madrid er kromgarvet og fremstillet uden miljøskadelige stoffer som PCP og CFC.

Sierra

Sierra er en dækfarvet, korrigeret læder. Den er kendetegnet ved at have en præget overflade, der giver et ensartet udtryk, og gør den nem at vedligeholde. Desuden er den velegnet til alt slags polstring. En korrigeret lædertype anbefales til dig, der ønsker sig en slidstærk og prisvenlig læder, der kan holde i mange år. Sierra er kromgarvet og fremstillet uden miljøskadelige stoffer som PCP og CFC.
Sierra fås i 12 forskellige farver.

Baltique

Baltique er en robust anilin læder. Den er kendetegnet ved dens naturlige udtryk, hvor naturmærker som insektbid og sår er bevaret. Derudover er den ligeledes kendt for den høje komfort. En anilin lædertype anbefales til dig, der sætter pris på patina og gerne vil gøre en indsats for vedligeholdelse heraf.
Baltique er produceret af kvæg fra Skandinavien, og fås i hele 22 forskellige farver.

Rustical

Rustical er en anilin læder med alle de tydelige træk fra den naturlige hud. Dens kerne varierer i udtryk og er kendt for sin enestående komfort. En anilin lædertype anbefales til dig, der sætter pris på patina og gerne vil gøre en indsats for vedligeholdelse heraf.
Rustical er produceret af skandinaviske kvæg, og fås i hele 21 forskellige farver.

Grand

Grand er en tykt skåret anilin læder. Den er kendetegnet ved at have et naturligt udtryk samt en ekstremt blød overflade. En anilin lædertype anbefales til dig, der sætter pris på patina og gerne vil gøre en indsats for vedligeholdelse heraf. Grand er produceret af skandinaviske kvæg, hvor kun hud af højeste kvalitet er anvendt.
Denne lædertype findes i 6 forskellige farver.

Main Line Plus

Main Line Plus er en slidstærk stoftype fremstillet af meget elastiske fibertyper for at skabe et tekstil, der opnår optimal styrke til at modstå intensiteten af konstant døgnlig anvendelse. Stoffet består af 50% polyamid, 33% uld, 10% flammehæmmende viskose og 7% viskose, og det har 50.000 martindale.
Main Line Plus fås i 12 forskellige farver

Main Line Flax

Main Line Flax er en stoftype, der er udviklet ud fra den populære Main Line Plus. Den er kendetegnet ved at være flammehæmmende og fremstillet af bæredygtige, naturlige kilder. Stoffet har 50.000 martindale og består af 75% jomfruuld og 25% hør.
Main Line Flax fås i 16 forskellige farver

100% Kærlighed til møblet
Prisgaranti
Gratis fragt v. 499,-
Reel rådgivning

Ofte stillede spørgsmål

Få svar på ofte stillede spørsgsmål her. Sidder du tilbage med yderligere spørgsmål, skal du endelig ikke tøve med at tage kontakt.

Få hjælp her

Vi sidder klar både på telefon, email og chatten, når du har brug for det.

Hvordan leveres mine produkter?

Det kommer an på, hvad du bestiller - og hvor du bor. 

GLS: 

Ved køb der tillader afsendelse med GLS, benyttes dette. Her vil pakken blive sendt til nærmeste pakkeshop ud fra din indtastede adresse i checkout.

Fragtmand - Sjælland, fyn, og Nord- og sønderjylland:

Ved større møbler til ovennævnte områder, benytter vi os af vores gode samarbejdspartner STEP Transport, der sikrer en gratis og gnidningsfri levering til kantsten. De ringer altid omkring 1 time før ankomst til bopælen. 

Der er mulighed for tilkøb af forskellige services som, indbæring, bortskaffelse af gamle møbler samt emballage.
Du kan i checkout, vælge hvilken services der passer dig.

Egen levering (Djurs Møblers levering)

Ved egen levering i nærområdet, kommer vores egen chauffør ud med dine møbler. 

Ved egne leveringer, er gratis indbæring altid en del af vores service. 

Der er mulighed for tilkøb af

  • Udpakning og bortskaffelse af emballage: 249,-
  • Udpakning, og bortskaffelse af emballage og gamle møbler: 499,-

Du kan læse mere om vores forskellige leveringer her.

 

Hvad koster levering?

Du får gratis levering på alle ordre over 499.- Læs om alt ift. leveringen her.

Hvor leverer I til?

Vi leverer til hele Danmark. Ved levering til ikke-brofaste øer skal I tage kontakt til butikken og en merpris kan komme på tale.

Leverer I til udlandet?

Vi leverer også til Norge og Sverige. Kontakt os i butikken på [email protected] for at høre nærmere ift. leveringspriser.

Jeg har bestilt et stort møbel, men jeg bor i en etageejendom - tilbyder i opbæring?

Hvis du bor i en etageejendom og ikke selv kan løfte dine møbler op, skal du benytte dig af vores indbæringsservice. Ved levering til nærområdet af butikken, er vores levering altid med ombæring - helt gratis. Dette gælder for alle i området 7000-9000. For områderne udover, opkræves et indbæringsgebyr på 550,- der tilvælges under på leveringsformerne på checkout.

Skal jeg være hjemme, når I leverer min ordre?
Ikke nødvendigvis, men vi ser helst, at I er det (for jeres egen skyld). Når vi har modtaget alle produkter i din ordre på lageret, og de er klar til levering, ringer vi ud og aftaler et leveringstidspunkt. Her aftaler vi nærmere omkring leveringsdetaljerne.
Jeg vil selv afhente min ordre i Jeres butik, hvor kan jeg gøre det?
Du kan altid vælge “Afhentning i butik” når du går igennem bestillingen. Når ordren er klar til afhentning, ringer vi dig op, og du kan efterfølgende afhente ordren på vores adresse: Ramtenvej 7, 8581, Nimtofte.

Senest viste