KIDI

KIDI

Byg din egen KIDI reol i tegneprogrammet

Ønsker du at sætte dit eget personlige præg på din nye KIDI reol? Prøv tegneprogrammet - og design præcis den opstilling, du ønsker. Send opstillingen til os - og vi vender tilbage med et godt tilbud.

GÅ TIL KIDI TEGNEPROGRAM HER

18 varer

pr side
Faldende

18 varer

pr side
Faldende

Kidi

Kidi er et dansk brand etableret i 2004 af ægteparret Kirsten Stilling og Flemming Didriksen. Brandet er særligt kendt for sin populære Square-reol, der er et modulbygget reolsystem, som kan sammensættes på et væld af forskellige måder alt efter behov og ønsker. Alle elementer passer sammen på kryds og tværs, og Kidi har således skabt et unikt og super anvendeligt produkt, der kan tilpasses stort set alle indretninger. Kidi-møbler er af absolut højeste kvalitet og med fokus på det gode håndværk, der sikrer tidløse og virkelig brugbare produkter, der gør hverdagen lettere. Se hele vores store udvalg af møbler fra Kidi her på shoppen.

Funktionelle Kidi-møbler med mange anvendelsesmuligheder

Flemming Didriksen har arbejdet inden for møbelbranchen siden 1981 og havde således opbygget en helt særlig ekspertise inden for området forud for, at han i 2004 stiftede Kidi sammen med sin kone Kirsten Stilling. Brandet udvider løbende med nye, spændende produkter, der giver et væld af muligheder i indretningen. Står du og mangler stilfulde opbevaringsmøbler, er det derfor værd at tage et nærmere kig på Kidi og på de mange løsninger, som brandet tilbyder. Miks og match på kryds og tværs, og få netop den opbevaringsløsning, der matcher dine behov. Husk, at vi altid tilbyder gratis levering – uanset hvor i landet du bor.

Prøv Kidi's 3D-tegneprogram

Er du i tvivl omkring opstilling, farver eller moduler du ønsker, anbefaler vi at du prøver KIDI's 3D-tegneprogram. I programmet kan du designe møblet præcis som du ønsker. Når du er færdig med at designe tager du blot et billede af din opstilling og sender til os på emailen [email protected], så vender vi tilbage med et godt tilbud. 

Gå til 3D-tegneprogrammet her

Senest viste