Magnus Olesen stole

Magnus Olesen stole

15 varer

pr side
Faldende
 1. Magnus Olesen Freya stol
  Magnus Olesen Freya stol
  Fra 4.850,00 kr
  Bestillingsvare 5-7 uger
 2. Magnus Olesen 107 stol - Teak
  Magnus Olesen 107 stol - Teak
  Fra 38.520,00 kr
  Bestillingsvare 5-7 uger

15 varer

pr side
Faldende

Find din nye Magnus Olesen-stol hos Djurs Møbler

Magnus Olesen er en dansk møbelproducent, hvis møbler er designet af tidens førende designere. Derfor har de elegante stole her på siden stort fokus på høj kvalitet og komfort, ligesom designet er æstetisk og tidløst. Hos Djurs Møbler har vi et stort udvalg af Magnus Olesen-møbler, som kan pryde dit hjem lidt udover det sædvanlige.

Magnus Olesen: Spisebordsstole fra anerkendt møbelvirksomhed

Vi bruger rigtig meget tid omkring spisebordet, hvor familien og vennerne samles. Derfor er det vigtigt med spisebordsstole med god siddekomfort. Og netop dét har Magnus Olesen-stolene, som du finder her på siden.

Nogle af spisebordsstolene har polstret sæde og ryg, som gør det ekstra behageligt at sidde i stolen. Du kan også vælge mellem stole med og uden armlæn. Se derfor udvalget igennem, og find din favorit Magnus Olesen-stol hos Djurs Møbler.

Du kan med fordel matche din spisebordsstol med et spisebord fra Magnus Olesen. På den måde kan du let skabe en elegant og gennemgående stil i spisestuen.

Magnus Olesen lænestole: Læn dig tilbage, og nyd roen

Er du på udkig efter den perfekte designerlænestol? Så er en model fra Magnus Olesen måske det rette for dig. Hos Djurs Møbler kan du blandt andet finde den populære Magnus Olesen 107-stol, som er designet af den anerkendte arkitekt Ib Kofod-Larsen. Stolen er i et minimalistisk design og stjæler derfor ikke for meget opmærksomhed fra stuens andre møbler.

Du kan købe stolen med polstret stof eller blød læder i flere farver.

Se Magnus Olesen-stolene i vores showroom i Nimtofte

Kunne du tænke dig at se og afprøve Magnus Olesen-stolene, før du laver din bestilling? Så er du til hver en tid velkommen i vores showroom i Nimtofte indenfor vores åbningstider. Her kan du prøve at sidde i vores spisebordsstole med og uden armlæn, og du kan læne dig tilbage i den klassiske 107-lænestol fra Magnus Olesen.

I vores showroom har vi også faglige eksperter, som står klar til at give dig personlig rådgivning. På den måde kan du få svar på alle dine spørgsmål.

Senest viste