Quilts of Denmark

Quilts of Denmark

21 varer

pr side
Faldende
 1. Quilts of Denmark Femø - 60x63 cm - Lav
  Quilts of Denmark Femø - 60x63 cm - Lav
  Kampagnepris 490,00 kr Førpris 790,00 kr
  Bestillingsvare
 2. Quilts of Denmark Femø - 60x63 cm - Mellem
  Quilts of Denmark Femø - 60x63 cm - Mellem
  Kampagnepris 549,00 kr Førpris 890,00 kr
  Bestillingsvare
 3. Quilts of Denmark Femø - 60x63 cm - Høj
  Quilts of Denmark Femø - 60x63 cm - Høj
  Kampagnepris 590,00 kr Førpris 909,00 kr
  Bestillingsvare

21 varer

pr side
Faldende

Sov godt med produkter fra Quilts of Denmark

En god nattesøvn består udover en god seng, selvfølgelig også af gode tilbehørsprodukter som dyner og puder i en rigtig god kvalitet. Med produkter fra Quilts of Denmark, der er en del af danske NorviGroup A/S, er du garanteret dyner og puder i højeste kvalitet. Quilts of Denmark har i over 20 år produceret og udviklet deres sortiment af dyner og puder, og det er bl.a. i denne udviklingsproces, hvor deres meget velkendte Temprakon® produktserie kom til verden, der til dato stadigvæk er markedet hjælper danskerne med at få den bedste temperaturregulerende dyne eller pude.

Dyner og puder i højeste kvalitet - og med flere certifikater

Når du vælger at købe en dyne eller pude fra Quilts of Denmark, køber du et produkt, der har opnået et stort antal af certificeringer for deres måde at producere deres produkter på.

Certificeringerne er alle med til at sikre dig, at du får et sublimt produkt, der både kan imødekomme dine fysiske såvel som etiske forventninger.

Læs om alle certificeringer her:

 • Asthma Allergy Nordic: Dette er din garanti for, at produkterne ikke indeholder noget med særlig risiko for bl.a. hudallergi.
 • Svanemærket: Din garanti for, at produkterne er et af de mindst miljøbelastende indenfor deres kategori.
 • Højeste dyreetik (Downpass): Alle dyreetiske standarder ifbm. produktionen er overholdt.
 • Oeko-Tex: Sikrer, at produktet ikke indeholder sundhedsskadelige kemiske stoffer. (Klasse 1 certificeret)
 • Nomite - Ingen husstøvmider: Garanti for, at våret er så tætvævet, at husstøvmider ikke kan trænge igennem
 • Downafresh - Greenline: Gennem brugen af dun i højeste kvalitet, sikrer du, at bakterier, vira og andet organisk ikke kan findes i dynen.

Find dyner fra Quilts of Denmark i alle størrelser og kvaliteter hos Djurs Møbler

Skal dynen opgraderes fra eksisterende, kan du roligt kigge efter en ny, lækker dyne fra Quilts of Denmark. Uanset størrelse er vi leveringsdygtige, og vi er klar til at hjælpe dig med at finde den dyne, du har brug for.

Skal du vælge en lækker dyne i gåsedun eller måske moskundun? Faktisk vil vi anbefale dig ikke at stirre dig blindt på fyldet, men i stedet se efter, hvilken bæreevne den enkelte dyne har. Bæreevne måles fra 9-16 - og beskriver en dynes isoleringsevne. De højeste bæreevner findes i de rigtig eksklusive edderdunsdyner, mens moskusdun og gåsedun indtager en sikker andenplads, efterfulgt af det mindst isolerende andedun. Alle produkter fra Quilts fra Denmark kommer alle med en bæreevne på minimum 11.

En del af vores kunder tror fejlagtigt, at fordi de har brug for en vinterdyne, skal dynen helst være stor og tyk, men som du sikkert allerede har fundet ud af ved læse hertil, er dette nødvendigvis ikke korrekt. Derfor kan du hos os også finde tynde vinterdyner fra Quilts of Denmark med høj bæreevne, der sikrer dig en varm og behagelig temperatur i løbet af natten.

Mangler du en sommerdyne, er Quilts of Denmark også leveringsdygtig med dyner af premium-kvalitet. Som det er tilfældet ved alle deres serier, kan du finde den sommerdyne der passer perfekt til dig og din krop.

Find den rigtige hovedpude fra Quilts of Denmark til dit behov

En hovedpude er som dynen ekstrem vigtig for at få en god nattesøvn, og her er det især tykkelsen, du skal være opmærksom på. Vi har hovedpuder i alle størrelser, inddelt efter lav, mellem og høj, der kan imødekomme alles behov. Dertil har vi også ergonomiske hovedpuder, der i for alvor kan understøtte din nakke og øverste rygsøjle.

Alle hovedpuder fra Quilts of Denmark kommer med en solid kvalitetskonstruktion ved brugen af 3 kamre, der hver bidrager til at give dig de bedste forudsætninger for en god nats søvn. Som ved dynerne er puderne også forskellig ift. bæreevnen, og du skal huske derfor huske at undersøge dit unikke behov, inden du vælger dig for den enkelte model.

Køb andre kvalitetsprodukter til soveværelset hos Djurs Møbler

Hos Djurs Møbler tilbyder vi et stort bredt udvalg af tilbehør til soveværelset, der hver især har en ting til fælles, nemlig kvaliteten. Alle vores brands er produceret i Danmark efter højeste produktionsstandarder, så du med ro i sindet kan lægge dig under dynen, velvidende om at produktet er produceret med både dig og naturen i mente.

Derfor kan vi også anbefale dig at kigge hen imod vores andre anerkendte brands, som eksempelvis det miljørigtige brand Nænsom eller Turiform.

Hos Djurs Møbler får du altid fri fragt til alle brofaste øér

Vi sender fragtfrit på alle ordre over 499,- til alle brofaste øer i Danmark, så uanset om du køber en dyne, pude eller lagen, sørger vi for, at du ikke skal have penge op af lommen for at få det fragtet hen til dig. Du kan læse mere om vores forskellige leveringer her.

Senest viste