HUSK - GRATIS FRAGT TIL ALLE BROFASTE-ØER UANSET BELØB

Re Beds

Re Beds

11 varer

pr side
Faldende
 1. Re beds Veng sengeramme
  Re beds Veng sengeramme
  Fra 13.560,00 kr
  Bestillingsvare Leveringstid: 4-6 uger
 2. Re Ry - Sengebord
  Re Ry - Sengebord
  Fra 3.170,00 kr
  Bestillingsvare Leveringstid: 4-6 uger
 3. Alken sengeramme inkl. Gavl
  Alken sengeramme inkl. Gavl
  Fra 17.010,00 kr
  Bestillingsvare Leveringstid: 4-6 uger

11 varer

pr side
Faldende

Re Beds

Med en Re Beds kommer du ikke tættere på den naturlige måde at sove på.
Med et mix af økologiske og bæredygtige materialer, for du en seng som både er ekstrem komfortable samt en seng der er designet og udviklet med naturen for øje.
Re Beds er designet og udviklet i Danmark, med det mål at skabe den mest naturlige seng af materialer der er FSC certificeret, økologiske og bære dygtige.
Re Beds har opnået den meget fornemme status som det at blive Svanemærket.
Du kan derfor roligt forvente den bedste komfort i en seng af de bedste materialer både for dig og miljøet. 

Økologisk og Bæredygtig 

Opbygningen af en Re Beds består af følgende materialer. Rammerne er konstrueret af FSC certificeret træ, både det indvendige fyr samt det visuel lækre skandinaviske eg er skovet under FSC certificering. Polstring af seng, bund og madrasser er polstret med økologisk bomuld og hør, i lækre naturlige farver, der skaber en skandinavisk og rolig atmosfære i dit soveværelse. Madrassen er produceret af ren natur latex, der sikre en optimal støtte samt et micro klima i sengen som ingen andre materialer kan. Madrassen er ekstrem åndbar således klimaet i sengen er optimal for en god nats søvn. Natur latex har ligeledes en rigtig god egenskab for allergiker da husstøvsmider ikke har et grundlag for at leve i madrassen.

Design og muligheder

Re Beds fås som komplette senge eller som løse madrasser til en eksistrende seng. Madrasserne fås i to højder som er 14 eller 18 cm ren natur latex, til at komplimentere disse kan man tilkøbe en 4 cm høj topmadras, dette er ikke en nødvendighed medmindre man ønsker en lidt blødere komfort. De to rammer Alken og Vang er to lækre designet rammer som henholdsvis er i ren massiv eg eller  polstret med økologisk hør, de forskellige designs der passer til alle soveværelser.

Senest viste