GØR KLAR TIL SOMMEREN MED LÆKRE HAVEMØBLER - SE LAGERSORTIMENTET HER

12 varer

pr side
Faldende

12 varer

pr side
Faldende

RYE: Senge, der lader dig slappe maksimalt af

Er du på udkig efter en seng i topkvalitet, der danner rammerne for et fantastisk hvilested? Så er RYE et rigtigt godt valg. Deres mission er nemlig at give deres kunder et perfekt sted til både at sove, men også til at hvile kroppen efter en lang dag - eksempelvis med fjernsynet tændt eller med en bog i hænderne.

Se udvalget af senge i dansk kvalitet fra RYE

Danske RYE producerer senge og sengerammer med respekt for naturen, miljøet og designet. RYE er tidligere kendt under navnet “Re Beds”, men de har gennem de seneste års udvikling gået fra udelukkende at have fokus på det bæredygtige aspekt til i højere grad også at være fokuseret på design og og søvnen i sin helhed. Du skal nemlig ikke gå på kompromis med din søvn.

Øg din søvnkvalitet med RYE senge og sengerammer

RYE er ikke blot endnu et sengebrand, RYE er en livsstil. For soveværelset er ikke bare et rum som alle andre. Det er her, hvor du som menneske skal have mulighed for at koble fra ovenpå en stresset dag, og hvor du skal have mulighed for at finde ro i sindet. Alle produkter fra RYE er produceret med respekt for dig - og deres mission er at mindske det udefrakommende støj, der plager din hverdag.

Udforsk sortimentet er, og gå på opdagelse i, hvordan en RYE seng kan forbedre din søvnkvalitet.

Ry Sengefabrik: Produktion med bæredygtige materialer

Med et koncept forankret i ro og velvære, produceres RYE’s senge også ud fra disse forskrifter. Det betyder, at alle RYE’s senge og sengerammer bliver produceret med respekt for naturen og miljøet på Ry Sengefabrik - selvfølgelig i bæredygtige naturmaterialer.

Af samme årsag er deres produktion drevet af strøm fra danske vindturbiner, mens puder og madrasser begge er svanemærket for brug af materialer, der ikke har er miljøskadelig. Sengene er designet af brødrene Oliver og Alexander Brunsø.

RYE Sengerammer

RYE tilbyder et flot udvalg af sengerammer, hvor de mest kendte er modellerne RYE Alken, RYE Veng og RYE Ejer, der alle bidrager med et flot udseende til dit soveværelse. Sengerammerne er produceret i FSC-certificeret egetræ og bliver håndlavet på Ry Sengefabrik i Søhøjlandet. Fælles for alle sengerammer er, at RYE tilbyder flere fleksible muligheder for dig som kunde, når du bestiller din sengeramme:

  • Vælg selv størrelse - lige fra 90x200/210 til 200x200/210
  • Vælg, om du ønsker sengen med eller uden gavl
  • Vælg størrelse på gavlen (Original/Medium/Lille)
  • Vælg selv din behandling af egetræet: Eg sæbe, Eg Olie, Eg Hvidolie, Eg Røget, Eg Sortbejdset.

Køb en RYE seng eller sengeramme hos Djurs Møbler, og få fri fragt på din ordrer.

Køb en sengeramme eller hel seng fra RYE hos Djurs Møbler

Du kan læse mere om de forskellige RYE produkter ved at klikke ind på hver enkelt produktside. Her kan du også finde inspirerende billeder, der kan give dig en ide om, hvordan sengen kan se ud i dit soveværelse. Når du har valgt din ønskede model, størrelse og behandling, leverer vi den kvit og frit til din adresse - vi har nemlig fri fragt på alle ordrer over 499,-.

Har du brug for hjælp, er vi aldrig længere væk end en email, telefon eller på vores webshop-chat. Tøv ikke med at tage kontakt, og lade vores venlige og kompetente personale guide dig igennem købet af din næste RYE seng.

Senest viste