Skipper Furniture

Skipper Furniture

8 varer

pr side
Faldende
 1. Skipper | Bamse stol | Obama Edition
  Skipper | Bamse stol | Obama Edition
  Kampagnepris 29.990,00 kr Førpris 43.340,00 kr
  Bestillingsvare 2-3 uger
 2. Skipper Furniture - Bamse skammel
  Skipper Furniture - Bamse skammel
  Fra 6.543,75 kr 8.725,00 kr
  Bestillingsvare 5-7 uger
 3. Skipper Furniture - Bamse stol
  Skipper Furniture - Bamse stol
  Fra 27.813,75 kr 37.085,00 kr
  Bestillingsvare 5-7 uger

8 varer

pr side
Faldende

Se udvalget af Skipper Furniture hos Djurs Møbler

Skipper Furniture er en skandinavisk møbelproducent, som blev grundlagt af fabrikant Svend Skipper helt tilbage i 1955. I dag er den danske virksomhed ejet af Tommy Nyberg, der sammen med datteren, Alicia, og resten af de ansatte har taget Skipper Furniture til helt nye højder.

De to generationer bringer både erfaring og nytænkning ind i virksomheden, hvor der er stort fokus på komfort, fleksibilitet og design. Du kan derfor med fordel tage et kig på de moderne Skipper-møbler hos Djurs Møbler, og finde en ny lænestol eller fodskammel til din bolig.

Skipper Furniture: Arkitekttegnede sofaer og hvilestole

Selvom der er kommet nye ejere til Skipper Furniture, er den skandinaviske arv stadig intakt. Skippers lænestole er nemlig stadig arkitekttegnede og i dansk design - ligesom de altid har været. Deres designere inkluderer blandt andet danske Henrik Lehm og Carsten Buhl, som er anerkendte møbeldesignere.

Udforsk derfor udvalget af møbler fra Skipper Furniture hos Djurs Møbler, og find en elegant lænestol i et tidløst dansk design.

Vælg mellem Skippers lænestole i flere stoftyper og designs

Skipper Furniture har igennem tiden designet, produceret og solgt et hav af sofaer og lænestole. Hos Djurs Møbler kan du finde et udvalg af de nyeste og mest populære modeller fra den danske møbelvirksomhed. Sortimentet byder på flere forskellige designs, og du kan vælge hver enkelt stol i et væld af farver. Derudover kan du finde stole i stof og tekstil alt efter, hvad du foretrækker.

Fælles for alle produkter er, at de er lavet i et godt håndværk, hvilket er med til at sikre en lang holdbarhed. Så kan du få glæde af dit nye møbel i mange år fremover.

Skal jeg vælge en Skipper-stol i stof eller læder?

Møblerne fra Skipper Furniture er altid lavet i de bedste materialer. Det gælder, uanset om du vælger en model i læder eller stof - der er til hver en tid garanteret en lang levetid. Men det kan alligevel være svært at vælge et materiale.

Derfor kan du hos Djurs Møbler bestille en gratis stof- og læderprøve. Her kan du vælge op til fem forskellige stofprøver og få følelsen af lidt af hvert. Så kan du blive helt sikker i dit valg, før du træffer en beslutning om, hvilket møbel fra Skipper Furniture du skal have.

Find et stort udvalg af møbler hos Djurs Møbler

Hos Djurs Møbler kan du finde et stort udvalg af alverdens møbler til hjemmet. Vi har alt lige fra behagelige og komfortable siddemøbler til reoler og skabe med plads til en masse nips. Du kan med fordel gå på opdagelse i vores sortiment til alle rum i boligen, såsom:

Skal du handle stort ind til din bolig?

Hvis du er flyttet eller bare mangler nye møbler til dit hjem, så kan du med fordel benytte dig af Djurs Møblers tilbudsfunktion. Her kan du tilføje flere varer - fra blandt andet Skipper Furniture - til din kurv og anmode om en samlet pris for hele ordren. Så kan du få flere møbler i høj kvalitet til én samlet skarp pris.

Du kan selvfølgelig også udforske vores tilbudsside, hvor vi har samlet alle møbler på tilbud.

Få faglig og personlig vejledning

Hos Djurs Møbler tilbyder vi altid personlig vejledning og rådgivning. Det gælder, uanset om du skriver til os på mail, ringer til os på telefon eller møder op i vores fysiske showroom. Du er derfor altid velkommen til at tage kontakt til os, hvis du er i tvivl om, hvilket Skipper-møbel du skal købe. Du kan nemt og hurtigt kontakte os her:

 • Mail: [email protected]
 • Telefon: 86 39 81 77
 • Butikkens adresse: Ramtenvej 7, 8581 Nimtofte

Vi forsøger altid at vende tilbage indenfor 24 timer, men i weekenderne kan der forekomme længere svartider på mail og telefon.

Senest viste