GØR KLAR TIL SOMMEREN MED LÆKRE HAVEMØBLER - SE LAGERSORTIMENTET HER

Villy Nørgård

Villy Nørgård

9 varer

pr side
Faldende

9 varer

pr side
Faldende

Villy Nørgaard: For den kræsne og kvalitetsbevidste sjæl

Som møbelsnedker har Villy Nørgaard haft en vision om at være med til at skabe et kompromisløst sengedesign, der kunne glæde ethvert soveværelse - både hvad angår design og kvalitet. Og det har han i den grad gjort. Når du går på opdagelse i udvalget af Nørgaard senge hos Djurs Møbler, vil du nemlig opleve designs, der kan pryde ethvert soveværelse og håndværk, der er kredset omkring. Du kan se alle sengene i vores sortiment her på siden.

Nørgaard senge: Ægte dansk håndværk

Villy Nørgaard har udnyttet sine kompetencer med træ gennem mange års arbejde som snedker, hvilket kommer til udtryk i møblerne. Naturmaterialerne er nemlig blevet udnyttet til fulde ved at bruge træets reelle styrker og skønhed ned i mindste detalje. Med en forkærlighed for design, har han skabt et stort udvalg af klassiske og stilrene sengerammer, der alle er skabt ud fra en historie. Intet er tilfældigt - og sengerammerne glæder både øje som sjæl.

Tag også et kig på hele vores udvalg af senge og sengerammer hos Djurs Møbler.

Senge bygget af engagerede danske håndværkere

Sengene bliver produceret af engagerede danske håndværkere på Villy Nørgaards snedkerværksted i Snejbjerg ud for Herning. Her udvælges og forarbejdes alt træet, og sengene bliver håndbygget, hvorefter de bliver omhyggeligt tjekket igennem for eventuelle fejl, før de bliver sendt ud til forhandlerne. Det er med til at sikre den høje kvalitet, så du som kunde er garanteret en smuk og kompromisløs seng fra Villy Nørgaard.

Husk, at du altid får fri fragt på alle ordre over 499,- til din kantsten, når du køber nyt møblement hos Djurs Møbler.

Vælg mellem flere sengestørrelser fra Nørgaard senge

Villy Nørgaard producerer senge i et væld af forskellige størrelser, hvilket betyder, at du kan købe alt lige fra en lille enkeltmandsseng til en stor queen size seng. Du kan frit vælge mellem alle de tilgængelige størrelser, når du klikker ind på det produkt, som du gerne vil have. Her kan du ved nogle modeller også vælge træsort og farve, så du får en seng i den helt rette nuance, der kan passe ind i netop dit soveværelse.

Du kan med fordel også klikke på produkterne for at se de forskellige produktbilleder, der kan give dig en idé om, hvordan sengen vil se ud i dit værelse sammen med andet møblement. Hos Djurs Møbler kan du også købe natborde fra Nørgaard samt mange andre brands, hvor du kan sætte din telefon til opladning, opbevare dine bøger og meget mere.

Se udvalget af Nørgaard senge og sengerammer hos Djurs Møbler

Hos Djurs Møbler er vi stolt forhandler af hele Villy Nørgaards sortiment og opfordrer dig til at gå på udkig her på siden for at se hans kunstværker, der er lige ved at være nationale skatte. Skulle du falde over en af hans modeller og sidde tilbage med spørgsmål, skal du være velkommen til at tage kontakt

Du kan kontakte os på chatten, ved at skrive en mail til [email protected] eller ved at ringe til os på telefon 86 39 81 77 indenfor vores åbningstider. Vi har prismatch på alle vores møbler, hvilket naturligvis også gælder vores sortiment fra Villy Nørgaard. Så skriv endelig også til os, hvis du har set et møbel til en billigere pris hos en anden forhandler.

Senest viste