Villy Nørgård sengerammer

Vi kan ikke finde produkter, som matcher din filtrering.

Villy Nørgård sengerammer

Med en sengeramme fra Villy Nørgård går du ikke længere på komprosmis med hverken kvalitet eller design. Fra sin produktion ude på den jyske hede, udvælges og forarbejdes alt træet omhyggeligt og produceres af erfarne og danske møbelsnedkere. Med sans for detaljen og håndværket bygges sengene enkeltvis med en stor kærlighed og respekt for både materialer og dets opgave - at give din soveværelset et unikt og rolidt udseende. 

Stort udvalg af sengerammer fra Villy Nørgård

Hos Djurs Møbler fører vi alle modeller fra danske Villy Nørgård. Alle modeller fås i flere forskellige træsorter og i flere forskellige størrelser, der imødekommer de flestes behov. De fleste kender hans meget populære model Organic, men spar ikke jer selv for både .at tage et kig på Retro, Samba, eller den helt nye Unika.

Køb din nye sengeramme fra Villy Nørgård hos Djurs Møbler og glæd dig til at kunne lægge dig tilbage i en af de smukkeste sengerammer, verden endnu har set. Køber du din sengeramme fra Villy Nørgård hos os, får du altid gratis levering med i købet - uanset hvor i landet du bor.

Senest viste