LANG WEEKEND - BUTIKKEN ÅBEN LØRDAG & SØNDAG 10-15

Classic Origine madras - Fås i flere størrelser

Fra 9.399,00 kr
SKU
Classicorma

Classic Origine madras - Fås i flere størrelser

Classic origine
Madras med 7 komfort zoner high touch pocket fjedre
Indbygget top i 7 cm natur latex
Madrasen er quiltet med uld og mohair

Leveringstid: 3-5 uger
100% kærlighed
Prisgaranti
Gratis fragt
Reel jysk rådgivning

Classic Origine

Denne madras er noget af det yperligste inden for madrasser med fjedre. Madrassen har mere end 2000 fjedre i en 180x200 cm madras, det er næsten dobbelt så mange som en normal madras.
Fjedrene er fordelt på 7 ergonomiske zoner og dette sikre dig den bedste støtte hele natten.
Desuden er madrassen udstyret med en indbygget top på 70mm ren natur latex. Du slipper således for en top madras der skal rettes til efter brug af sengen.

Madrassen er udstyret med luftkanaler på alle sider, detter betyder du for et godt klima i sengen da ulden er selvrensende ved luftcirkulation, denne cirkulation opstår når du vender dig i sengen.

Ofte stillede spørgsmål

Få svar på ofte stillede spørsgsmål her. Sidder du tilbage med yderligere spørgsmål, skal du endelig ikke tøve med at tage kontakt.

Få hjælp her

Vi sidder klar både på telefon, email og chatten, når du har brug for det.

Er det sikkert at bestille en seng online?
Ja, det er det. Vi sidder klar til at rådgive dig både på telefon, chat og email, så snart du har spørgsmål eller ønsker rådgivning - og anbefaler vi, du gør. Vi ønsker I høj grad at vide mere om dig og dine behov, så vi ved, du ender ud med den seng, der passer dig - og kun dig bedst. Tøv endelig ikke med at kontakte os, så snart du ønsker rådgivning til valg af din næste seng.
Det skal du være opmærksom på, når du vælger seng

1. Din vægt.

Det er vigtigt for os at kende til din vægt, da det fortæller, hvilken hårdhed madrassen til din seng skal være. Men hårdheden afgøres også af andre faktorer, bl.a. fjedre, valgte skum og valgte bund - derfor er en “Medium” madras ikke altid bare en medium - og det hele afgøres af de indvendige materialer.

2. Følsomhed overfor varme/kulde?

En anden vigtig ting at overveje er, hvor varmefølsom du er, når du sover. Dette har materialevalget i sengen en stor indflydelse på. Kig derfor efter feltet “XXX” på hver seng, hvor vi indikerer, hvad du kan forvente af sengens temperatur ved brug.

 

 

Hvad sker der hvis jeg ikke kan sove i den nye seng og ønsker at ombytte eller returnere.

Vi tilbyder 100 dages tilfredshedsgaranti. Denne garanti omfatter ombytning af hårdheden i madrassen. Vi ombytter altid gratis første gang - derefter koster en ombytning 999,- pr madras.

Følger du vores anvisninger til, hvordan du vælger den rigtige seng, er det yderst tvivlsomt, du ikke bliver tilfreds.

NB: Vores ombytning følger ikke altid den normale leveringstid af en ny seng. Dette skyldes, vi først skal bestille de nye madrasser hjem til lageret. Du skal derfor forvente en leveringstid på 2-4 uger.

Jeg kan ikke selv løfte min nye seng ind, tilbyder i indbæring og opsætning.

En seng kan være meget tung, vi har derfor valgt at tilbyde indbæring til en meget lav pris. Vores forskellige leveringsservices findes ved checkout - og du bestemmer selv, hvilke du ønsker at tilkøbe til din seng. Fragt til kantsten er altid gratis.

Køber du sengen i vores butik, er både indbæring, montering og opstilling en del af vores gratis service.

Kan i tage min gamle seng med?
Køber du din nye seng i vores butik, kan vi naturligvis hjælpe dig af med den gamle. Dette koster kun 499,- og omfatter samtidig også bortskaffelse af al emballage.
Hvornår kan i levere sengen?

Der er fastsat en leveringstid på alle senge (muligvis billede af dette). Ønsker du at se vores store lagerprogram af kvalitets senge så klik her.
Vi kontakter dig inden en forestående levering således du er hjemme til at modtage din nye seng.

Vi leverer i Sønderjylland, Fyn, Vestjylland og Nordjylland om torsdagen.
Sjælland leverer vi om onsdagen.
Fragtmanden kontakter dig en time før leveringen således du ikke skal sidde og vente.

Specifikationer

Mere information
Leveringstid Leveringstid: 3-5 uger
Type Madras
Producent Velda
Produceret i Belgien
Højde 32,00 CM

Senest viste