Haveborde i alu

Haveborde i alu

12 varer

pr side
Faldende
  1. Hartman | Ancona spisebord inkl. 4 stole | 162x100 cm
    Hartman | Ancona spisebord inkl. 4 stole | 162x100 cm
    Kampagnepris 9.990,00 kr Førpris 15.590,00 kr
    Bestillingsvare 2-3 Uger

12 varer

pr side
Faldende

Aluminium er kendt for sin praktiske robusthed, der kan tåle hverdagen. Hos Djurs Møbler skal du dog ikke kun nøjes med den praktiske egenskab, når du køber haveborde i aluminium. Her kan du også finde fascinerende designs, der kombinerer et praktisk ydre med moderne udtryk og skandinaviske detaljer. Så tag et kig på udvalget i aluminium, og find dit næste havebord, der kan skabe nyt liv på terrassen og i haven.

Haveborde i aluminium kan tåle hverdagen

Aluminium er et robust materiale, der kan holde til hverdagen, weekenden og alle de vitale oplevelser der ind imellem. Samtidig har aluminium som materiale den fordel, at det passer godt ind i den skandinaviske boligindretning, da det robuste ydre går godt til alt fra træplader og -lameller til plastik og laminat.

Derfor kan du selvfølgelig finde haveborde i alu i sortiment hos Djurs Møbler. Her kan du vælge imellem en lang række af modeller og i et væld af stilarter, størrelser og udformninger. Så kan du udvælge netop den variant, der passer til din stil og dine behov.

Sort, grå eller træ?

Er din stil romantisk anlagt, praktisk udformet eller inspireret af den nuværende mode? Så kan du finde dit næste havebord i aluminium hos Djurs Møbler. Her har vi samlet diverse udformninger, der breder sig over robuste designs med antracit til smukke kombinationer af træbordplader og aluminiums-ben.

Når udvalget er så bredt, at der således god mulighed for at finde et havebord i aluminium, der netop passer ind i din stil. Vi har nemlig kombineret mange forskellige materialer, så dine nye havemøbler står flot til havens mange udformninger.

Skab dit eget udtryk med nye havemøbler

Skal dine havemøbler udtrykke en helt særlig og personlig stil? Så kan du vælge at kombinere dem med havestole i træ, loungemøbler i stål eller andre produkter, der kan give en kontrast til det rustikke havebord i aluminium.

På den måde kan du skabe farverige kontraster til bordet i sort og små detaljer, der delikat skaber et spil til bordets markante design. Med det gode udvalg hos Djurs Møbler kan du altså skabe smukke samspil mellem runde borde, aluminiums havemøbler og andre produkter i diverse materialer. Udtrykker er derfor, i sidste ende, op til dig.

Senest viste