Runde haveborde

Runde haveborde

6 varer

pr side
Faldende

6 varer

pr side
Faldende

Det runde havebord er en invitationen til samvær, til hygge og til gode øjeblikke. Det er nemlig om det runde bord, at vi kan se hinanden i øjnene og være en del af hyggestunden - lige meget alle sammen. Find derfor din favorit blandt de runde haveborde hos Djurs Møbler, og lad bordet og dets design give plads til nærværende og uforglemmelige momenter.

Runde haveborde med stil og twists

Et rundt havebord kan være moderne, traditionelt, råt og twistet - det kommer bare an på designet og materialet. Derfor behøver et rundt havebord ikke kun udvise traditionelle tendenser og have fokus på den naturlige skønhed. Et rundt haveborde kan frembyde netop det, som du ønsker.

Hos Djurs Møbler kan du blandt andet finde atypiske runde haveborde i aluminium, der hverken kræver den store vedligeholdelse eller har særlige romantiske antræk. Her får du i stedet et mere minimalistisk bord i grå nuancer og rå materialer, der perfekt kan agere centrum på terrassen.

Er du mere til praktiske løsninger, der kan tåle at stå ude i både sne og frost, så kan du også finde runde haveborde i keramik, nonwood og laminat hos Djurs Møbler. Materialerne gør havebordene smukke - uden den store vedligeholdelse og afskærmning for vinteren. Det gør livet som have- og terrasseejer nemt og afslappende.

Kombinér teaktræ, aluminium og metal

Det helt rette materiale er det, der gør dit runde havebord komplet. Og hos Djurs Møbler behøver du ikke kun vælge ét. Vores udvalg byder dig nemlig til bords ved kombinationer som teak-træ, granit og moderne plastik-materialer. Her bliver træets gyldne farve og dets smukke åre forenet med rustikke aluminiumsben og rå detaljer.

Udvalget hos Djurs Møbler byder indenfor til forskellige udtryk, der varmer på terrassen og inviterer gæster til udendørs samvær. Samtidig muliggør de skønne materialeblandinger, at de fleste af vores runde haveborde kan stå ude både om foråret, sommeren, efteråret og vinteren.

Akkompagnér dit runde havebord

Uanset om havebordet er i materialer som teak, nonwood, polyrattan eller et andet vedligeholdelsesfrit element, så kan du vælge at kombinere det med nye havestole eller lækre, udendørs loungesæt. På den måde kan du selv skabe og designe dén terrasse eller altan, der passer til dine behov.

Så kan det runde bord hurtigt blive det udendørs centrum, hvor snakken falder og glas klirrer. For med det rette, runde havebord kan alle størrelser samles og diverse nyheder deles mellem havens flotte blomster og naturlige farver. Find derfor et rundt havebord, de rette havestole og perfekt tilbehør, der blæser på den danske vind og det nordiske vejr. I haven er det nemlig dig, familien og jeres gæster, der bestemmer.

Senest viste