Haveborde i træ

Haveborde i træ

11 varer

pr side
Faldende

11 varer

pr side
Faldende

Nyd et udendørs bord i træ, der kan holde og harmonere i haven. Her får du nemlig designs, der favner gyldne nuancer og rustikke åre, samtidig med at de kan holde til havens og dagligdagens påvirkninger. Tag et kig på haveborde i træ hos Djurs Møbler, og find de udformninger og materialer, der kan samle din husstand udenfor.

Facetteret udvalg af haveborde i træ

Træ kan have mange facetter og nuancer: Fra de mørkebrune og cognacfarvede toner til lyse og sarte lakeringer. Derfor kan du også dykke ned i et stort og mangefarvet udvalg af haveborde i træ hos Djurs Møbler. Her kan du finde et fremtidigt havebord i klare nuancer, hvor bordets materiale kan være både lys eg og sart eukalyptustræ.

Skal dit havebord i stedet komplimentere de rustikke detaljer og de naturlige facetter i haven, så finder du også dit nye havebord i mørke facetter hos Djurs Møbler. Her kan bordpladen udgøres af både dunkel akacietræ, gylden teaktræ eller andre mørke farver, materialer og overtræk.

Et kombineret havebord i teaktræ og metal

Hvis granit, polyrattan, aluminium og andre materialer tiltaler dig, så kan du også finde haveborde, der kombinerer træ med mere vedligeholdelsesfrit materiale. Her kan du blandt andet finde en perfekt kombination med sarte træ-lameller og robust stål-metal. Det giver et havebord, der ikke blot kan holde sommeren ud uanset den danske vind og det danske vejr, men også et bord, der passer perfekt til flere forskellige stile.

Ved at vores haveborde kombinerer træ og flotte metaller, får du et udtryk, der ikke kun kræver én bestemt stil i haven. De kombinerede og facetterede sammensætninger af forskellige materialer giver dig et havebord, der både kan passe ind på terrassen med spraglet tilbehør i alle størrelser samt i haven med enkle og minimalistiske detaljer. Så vælg din favorit blandt de kombinerede havebord i runde, høje og robuste designs.

Djurs Møbler: Stort udvalg af dine havemøbler

Hos Djurs Møbler kan du finde inspiration til indretning af hele haven, terrassen og endda den mindre altan. Vi har nemlig alt fra haveborde i høj kvalitet til diverse havestole, parasoller og loungesæt. I vores udvalg af der altså varer, nyheder og inspiration til alle hjørner af dine udendørsarealer.

Vælg eksempelvis havestole, der passer til dit havebord i træ, eller find havemøbler i materialer, der skiller sig ud. Her i vores online webshop kan du komme hele bordet rundt, da det er let at finde varer i de farver, størrelser, længder og materialer, der passer til netop dig og dine udendørs behov.

Senest viste