Positionsstole

Positionsstole

4 varer

pr side
Faldende

4 varer

pr side
Faldende

Sid oprejst, das hen, eller hav en tilbagelænet attitude. Med positionsstole kan du nyde tilværelsen fra din foretrukne vinkel. Indstil derfor både ryg og armlæn til et hav af positioner, og find hynder, der passer til din stil. Djurs Møblers udvalg af positionsstole giver dig muligheden for at skabe siddepladser, der er positioneret efter dine behov.

Skab muligheder med en positionsstol

Har du brug for en havestol til terrassen, møbler til rundt om spisebordet eller bare god komfort til solkrogen? Med positionsstole kan du få alle tre ting. De justerbare funktioner gør det nemlig muligt for dig både at lægge stolens ryg helt ned, så du kan slumre hen på terrassen, og bagefter sidde fuldt oprejst i den samme havestol ved spisebordet.

Positionsstolene hos Djurs Møbler kan indstilles til mange forskellige positioner, hvor både stolens ryg og armlæn kan justeres efter dine behov. Tag derfor en online shoppetur i vores regulerbare varer her på siden, og find de positionsstole, der vil kunne give dig den bedste komfort.

Vælg dit favorit-materiale

Er dine havemøbler i en sort farve, har du et gennemgående træ-tema på terrassen, eller er det aluminium, der dominerer udendørsarealerne? Uanset hvilken stil og hvilke forskellige materialer du foretrækker, så kan du finde positionsstole hos Djurs Møbler, der kan matche dem.

Vi har stole i gylden træ samt polyrattan, der giver et naturligt udtryk - trods det kunstige materiale. Du kan også finde varer, der tåler alt vind og vejr, og som kun kræver, at du rengører dem enkelte gange. Vælg materialerne ved hjælp af vores filter i venstre side, og find din foretrukne positionsstol.

Stort udvalg af havemøbler hos Djurs Møbler

Der er ikke noget som de helt rigtige havemøbler, der gør, at du kan nyde det danske vejr til fulde. Med den bedste plads, største komfort og de mest funktionelle materialer kan du få havemøbler, der passer til dine behov.

Hos Djurs Møbler har vi derfor samlet forskellige produkter i vores kategorier med udendørsmøbler. Blandt andet kan du finde loungesæt med store hynder og i flotte materialer. Du kan også støde på havestole i eksempelvis polyrattan og andre forskellige materialer, der kan stå ude året rundt. Vi har også parasoller, så du kan sidde i læ for både sol og regn, når du slapper af i din nye positionsstol.

Hos Djurs Møbler kan du derfor købe mange forskellige havemøbler, produkter, tilbehør og materialer, der gør udendørslivet lidt ekstra lækkert.

Senest viste