Parasolfødder

Parasolfødder

1 vare

pr side
Faldende

1 vare

pr side
Faldende

Det er vigtigt at kunne sætte sig under parasollen og slappe helt af. Og det kan du først gøre, hvis du ved, at parasollen ikke vælter i vinden eller står skævt på underlaget. Så find den rigtige parasolfod til din parasol, der stabilt kan danne en afslappende ramme om skyggen.

Parasolfod: En stabil og holdbar løsning

Med en god, stabil parasolfod slipper du for at bekymre dig om, hvorvidt parasollen kan flyve væk, vælte i vinden eller vippe på underlaget. Find derfor en passende parasolfod her på siden, som med sin massive vægt og tyngde kan kan holde parasollen, og ikke mindst skyggen, på plads.

Hos Djurs Møbler kan du blandt andet finde stabile parasolfødder i beton, der nemt kan justeres efter din parasol. På den måde skaber parasolfoden en tryg skygge, mens den ser moderne og fashionabel ud. De simple designs, i blandt andet sort og grå nuance, kan nemlig kombineres med diverse stile, parasoller og havemøbler.

Brug en parasolfod, som du vil

Djurs Møblers parasolfødder har mange fordele. Først og fremmest kan du være sikker på, at designet er i top, da vores modeller kombinerer funktionel vægt med holdbare, og samtidig trendy, materialer. Det giver dig et stort udvalg, der holder, og som samtidig passer til det moderne udendørsareal.

Vores parasolfødder er samtidig designet, så de nemt kan flyttes rundt i haven eller på terrassen. På den måde kan du både bruge parasollen over havebordet, over loungesættet og som et skyggende element til hyggekrogen. En parasolfod vil derfor kun komplimentere dine havemøbler.

Sådan finder du den rigtige parasolfod hos Djurs Møbler

Der findes flere former for parasolfødder, hvor både vægt, design og parasollens diameter spiller ind. Derfor er det vigtigt at vælge netop dén parasolfod, der passer til dine behov og din parasol. Af den grund af det blandt andet vigtigt at vide, hvor stor din parasol er. Parasolfodens tyngde skal nemlig kunne holde parasollen nede, så den ikke blæser væk eller vælter.

Det er også vigtigt at finde en parasolfod, der kan passe ind i den tiltænkte krog. Og skal parasollen tit flyttes, er det nemmest med en parasolfod på hjul eller med sandsække, hvor vægten ikke er for tung.

Nyd skyggen med vores store udvalg af havemøbler

Når der er faldet ro over skyggen, og parasolfoden samt parasollen står solidt, så er det på tide at placere gode elementer herunder. Derfor kan du finde et stort udvalg af smukke havemøbler hos Djurs Møbler, som passer perfekt under diverse parasoller - uanset om de er med hjul, sandsække eller lavet i granit.

Find dine haveforitter, og skab en afslappende atmosfære hvor tiden - og altså ikke parasollen - flyver afsted.

Senest viste