20 varer

pr side
Faldende
 1. Hammel Mistral - Skrivebord med grønne bakker
  Hammel Mistral - Skrivebord med grønne bakker
  Kampagnepris 5.518,50 kr Førpris 7.358,00 kr
  Bestillingsvare 1-2 uger
 2. PBJ Stick skrivebord 136x60x76 cm - Eg hvidpigmenteret lak
  PBJ Stick skrivebord 136x60x76 cm - Eg hvidpigmenteret lak
  Kampagnepris 6.149,25 kr Førpris 8.199,00 kr
  Bestillingsvare 6-8 uger
 3. Hammel Mistral - Skrivebord med røde bakker
  Hammel Mistral - Skrivebord med røde bakker
  Kampagnepris 6.555,00 kr Førpris 8.740,00 kr
  Bestillingsvare 1-2 uger
 4. Hammel Mistral - Skrivebord med bakker i eg
  Hammel Mistral - Skrivebord med bakker i eg
  Kampagnepris 6.540,75 kr Førpris 8.721,00 kr
  Bestillingsvare 1-2 uger
 5. Hammel Mistral - Skrivebord med sorte bakker
  Hammel Mistral - Skrivebord med sorte bakker
  Kampagnepris 5.518,50 kr Førpris 7.358,00 kr
  Bestillingsvare 1-2 uger
 6. EDGE by Hamme skrivepult 90x45,5x32,5 cm
  EDGE by Hamme skrivepult 90x45,5x32,5 cm
  Kampagnepris 6.021,75 kr Førpris 8.029,00 kr
  Bestillingsvare 2-4 uger
 7. Findahl by Hammel | Home Desk skrivebord - 110x55,5x72,5cm
  Findahl by Hammel | Home Desk skrivebord - 110x55,5x72,5cm
  Kampagnepris 5.448,75 kr Førpris 7.265,00 kr
  Bestillingsvare Levering fra Uge 43
 8. PBJ Stick skrivebord 136x60x76 cm - Valnød olie
  PBJ Stick skrivebord 136x60x76 cm - Valnød olie
  Kampagnepris 7.499,25 kr Førpris 9.999,00 kr
  Bestillingsvare 6-8 uger
 9. Hammel Mistral - Skrivebord med hvide bakker
  Hammel Mistral - Skrivebord med hvide bakker
  Kampagnepris 6.357,00 kr Førpris 8.476,00 kr
  Bestillingsvare 1-2 uger

20 varer

pr side
Faldende

Skriveborde fra Djurs Møbler

Mangler du et ny kontorbord, hvor du kan stille din computerskærm, bærbar eller blot opbevare alle dine noter samlet? Så kan du udforske udvalget af skriveborde, der passer til dit kontor og behov hos Djurs Møbler. Vi har nemlig et bredt udvalg af moderne møbler i både mørke og lyse nuancer, så du kan få den inspiration, du mangler, til indretningen af kontoret. Gå på opdagelse i udvalget her på siden, og bestil din favorit. Husk, at vi tilbyder gratis levering.

Grundstenen i hjemmekontoret er et skrivebord

Når du skal have skabt dit eget hjemmekontor, er skrivebordet helt essentielt. Det skaber nemlig et behageligt sted at sidde, hvor du har plads til din computer, skærm, tastatur og mus - samt alt andet du bruger.

Afhængig af hvordan dit hjemmekontor i forvejen er indrettet, er der måske forskel på, hvilke farver der går igen. Hos Djurs Møbler kan du finde skriveborde i både mørke og lyse nuancer, hvilket giver dig mulighed for at vælge dét skrivebord, der passer til netop dit kontor. Vi har blandt andet skriveborde i skrappe farver, der kan bringe et kreativt look til dit rum.

Du kan også tage et kig på vores udvalg af tilbudsvarer, der løbende bliver opdateret med produkter til nedsatte priser - måske der er et flot skrivebord til dit behov i blandt.

Skal du have stål- eller træben?

Blandt andet kan du vælge mellem træben og stålben, der begge ser flotte og elegante ud. Træbenene giver en mere rustik og naturlig stemning, da de er lavet i behandlet egetræ, hvorimod det kolde stål skaber et mere simpel udtryk, der passer til et væld af stile og miljøer. Uanset hvad du vælger, tilbyder vi altid gratis levering af din ordre.

Vælg i et moderigtigt udvalg af skriveborde

Hos Djurs Møbler går vi meget op i, at vores udvalg byder på smukke og indbydende møbler, så du kan finde noget, der passer til netop din stil og smag. Er du på udkig efter et lille skrivebord til studieboligen? Eller har du brug for mere bordplads og skal bruge et stort skrivebord til kontoret? Hos Djurs Møbler har vi skriveborde i flere forskellige størrelser og mål, og du kan finde modeller med blandt andet skuffer.

Borde med opbevaringsplads

Bruger du mange papirer, har du mange noter, eller har du af andre grunde brug for opbevaring i dit skrivebord? Så bør du kigge nemere på et skrivebord med en vis form for skuffesystem. På den måde kan du nemlig nemt og hurtigt finde dine papirer frem, når du skal bruge dem, men også gemme dem væk igen, så de ikke fylder, når du ikke behøver dem.

Her på siden kan du tage et kig på vores modeller med og uden skuffer, afhængig af hvad du skal bruge. Skal du bruge mere opbevaringsplads, end hvad et skriveborde kan bringe? Så kan du også se vores sortiment af hylder og kommoder.

Oplev glæden ved et ophængt skrivebord

Hvis du ikke føler, at et skrivebord med ben har den rigtige højde, eller du gerne vil undvære benene, kan du købe et ophængt skrivebord. Her kan du selv justere, hvor højt skrivebordet skal hænge, og du har ikke nogle ben, der fylder på gulvet. Derudover kan du også lukke nogle af vores modeller sammen, så de fylder minimalt i dybden.

Vi anbefaler dog som udgangspunkt kun ophængte skriveborde til personer med en bærbare computere. Men hvis du har et lille kontor, eller skrivebordet skal være i et lille værelse, kan et ophængt skrivebord være det rette for dig, da det fylder minimalt.

Skab din nye arbejdsplads med et skrivebord

Et skrivebord fra Djurs Møbler er ikke blot designet med fokus på et indbydende design, men vores modeller har også stort fokus på det praktiske aspekt. Du kan nemlig skabe din helt egen arbejdsplads med et skrivebord fra vores sortiment. Det betyder, at du lettere kan arbejde hjemmefra - uanset om det er fuldtidsarbejde, skolearbejde eller noget helt tredje. Vores modeller med opbevaring i form af skuffer gør det endda muligt at have alle dine noter og andre dokumenter eller lignende tæt på dig til hver en tid.

For at få den bedste arbejdsplads, hvor du kan føle dig godt tilpas i løbet af hele dagen, er det også vigtigt med den rigtige kontorbelysning. Tag derfor et kig på vores udvalg af smukke bordlamper med god belysning. Du kan også vælge en stol med høj komfort i vores udvalg af stole med stålben og træstole, så du kan sidde i en god arbejdsstilling.

Gør dit skrivebord indbydende

Det er som regel lettere at arbejde, når du sidder et sted, hvor du føler dig inspireret. Derfor kan det være en fordel at gøre dit skrivebord indbydende med et kreativt design. Men hvordan gør du det? Du kan blandt andet indrette skrivebordet - og resten af kontoret eller værelset - med belysning i form af en designer bordlampe eller gulvlampe.

Derudover kan du placere et flot tæppe under skrivebordet, hvilket kan bidrage til en hyggelig stemning. Uanset om du har et stort skrivebord eller et lille skrivebord, kan du også gøre det til et rart sted at sidde med velduftende planter, et smart bordur eller andre accessories. Det er kun kreativiteten, der sætter grænser.

Skriveborde hos Djurs Møbler - en god investering

Hos Djurs Møbler er vi kræsne i forhold til vores leverandører - kun det bedste er godt nok. Vi går nemlig meget op i, at vores produkter har en høj kvalitet og et moderne design, så vores kunder får varer, der lever op til deres forventninger. Derfor kan du finde skriveborde - og meget andet - hos os, der er i topkvalitet og med en lang levetid.

Benyt vores tilbuds-funktion

Mangler du andet, som kan fuldende komforten og udtrykket i resten af hjemmet? Så kan du gå på opdagelse i resten af sortimentet hos Djurs Møbler, hvor du blandt andet kan finde møbler til:

Hvis du har flere møbler og inventar i indkøbskurven, kan du benytte vores få-et-tilbud-funktion. Læs mere om, hvordan du bruger funktionen her, som gør det nemt at indrette boligen.

Få gratis levering af dit skrivebord

Uanset om du køber et nyt bord til kontoret eller stuen, eller du køber noget helt andet, kan du få gratis levering hos Djurs Møbler ved køb over 499,- så slipper du for en højere pris end forventet. Læs alt om vores levering her.

Derudover tilbyder vi prismatch og faglig betjening. Du kan derfor handle sikkert hos Djurs Møbler. Udforsk det store sortiment, og find moderigtige møbler til dit hjem.

Senest viste