BUTIKKEN ÅBNER IGEN MANDAG d.1/3 - SE ÅBNINGSTIDER HER

Køb Innovation Eivor sovesofa 140 cm online | Fri fragt

Fra 9.999,00 kr
SKU
Eivor 140

Innovation Eivor 140

Eivor er en flot og meget bruger anvendelig sovesofa. Det moderne, letbetjente og kompakte design forstærkes af en individuel fjedermadras med flere lommer, der giver fremragende høj komfort, der er velegnet til en god nats søvn. Samtidig har Eivor et aftageligt og vaskbart madrasovertræk, der gør det nemt at rengøre og holde snavsfrit. Eivors stramme design er en fornøjelse for øjet, og det komfortable skum med høj modstandsdygtighed giver perfekt siddestøtte om dagen, mens de afrundede arme skaber et dejligt lounge-design.

100% kærlighed
Prisgaranti
Gratis fragt
Reel jysk rådgivning

Ofte stillede spørgsmål

Få svar på ofte stillede spørsgsmål her. Sidder du tilbage med yderligere spørgsmål, skal du endelig ikke tøve med at tage kontakt.

Få hjælp her

Vi sidder klar både på telefon, email og chatten, når du har brug for det.

Hvordan leveres mine produkter?

Du kan læse mere om vores forskellige leveringer her.

Hvad koster levering?

Vi leverer altid gratis til kantsten i hele Danmark. Læs om alt ift. leveringen her.

Hvor leverer I til?
Vi leverer til hele Danmark. Ved levering til brofaste øer skal I tage kontakt til butikken og en merpris kan komme på tale.
Leverer I til udlandet?

Vi leverer også til Norge og Sverige. Kontakt os i butikken på Butik@djursmoebler.dk for at høre nærmere ift. leveringspriser.

Jeg har bestilt et stort møbel, men jeg bor i en etageejendom - tilbyder i opbæring?

Hvis du bor i en etageejendom og ikke selv kan løfte dine møbler op, skal du benytte dig af vores indbæringsservice. Ved levering til nærområdet af butikken, er vores levering altid med ombæring - helt gratis. Dette gælder for alle i området 7000-9000. For områderne udover, opkræves et indbæringsgebyr på 550,- der tilvælges under på leveringsformerne på checkout.

Skal jeg være hjemme, når I leverer min ordre?
Ikke nødvendigvis, men vi ser helst, at I er det (for jeres egen skyld). Når vi har modtaget alle produkter i din ordre på lageret, og de er klar til levering, ringer vi ud og aftaler et leveringstidspunkt. Her aftaler vi nærmere omkring leveringsdetaljerne.
Jeg vil selv afhente min ordre i Jeres butik, hvor kan jeg gøre det?
Du kan altid vælge “Afhentning i butik” når du går igennem bestillingen. Når ordren er klar til afhentning, ringer vi dig op, og du kan efterfølgende afhente ordren på vores adresse: Ramtenvej 7, 8581, Nimtofte.

Specifikationer

Mere information
Type 2,5 pers. m/sovefunktion
Producent Innovation
Garanti 5 års garanti
Designer Per Weiss
Features Smart foldud ben, Armlæn, Hurtig skift fra sofa til seng, Vaskbar stof
Dybde/Bredde 101,00 CM
Højde 75,00 CM
Længde/bredde 179,00 CM
Armhøjde 61 CM
Sædedybde 61 CM
Sovemål 140 x 195 cm
Sædehøjde 44 CM

Senest viste