Senge 120x200/210

Senge 120x200/210

2 varer

pr side
Faldende
 1. GrandSoir 01 Boxmadras 120x200 cm Sort
  GrandSoir 01 Boxmadras 120x200 cm Sort

  Fra 4.990,00 kr Førpris 10.990,00 kr

  Bestillingsvare 2-3 Uger
 2. GrandSoir 01 Boxmadras 120x200 cm Grå
  GrandSoir 01 Boxmadras 120x200 cm Grå

  Fra 4.990,00 kr Førpris 10.990,00 kr

  Bestillingsvare 2-3 Uger

2 varer

pr side
Faldende

Er en almindelig enkeltmandsseng for lille til drømmene og en dobbeltseng for stor til dig? Så vælg en seng på 120x200 centimeter. Her får du et møbel, der passer ind i alle hjem uden at tage for meget plads, og som samtidig giver nok rum til, at du kan brede dig. Med en seng på 120x200 centimeter nøjes du derfor ikke - kort og godt. Så tag et kig i udvalget her på siden, og find din favorit.

Den rette størrelse til en god nattesøvn

Med en bredere enkeltmandsseng kan du få en god liggekomfort, uden at tage for meget plads i soveværelset. Det giver dig en ny seng med mere plads, som passer perfekt til et voksent menneske, uden at gå på kompromis med dine omgivelser.

Med en seng på 120x200 centimeter er det derfor slut med urolige nætter, hvor armen stikker udenfor madrassen, og hovedet falder ud over kanten. Her får du i stedet lidt ekstra plads, som kan sikre, at du sover indenfor rammer, der er tilpasset dig og din krop.

I vores udvalg kan du også finde flere forskellige størrelser senge, der både er større og mindre end 200 cm. På den måde kan du finde diverse kvalitetssenge, der giver dig den bedste søvn og derved skaber de bedste rammer for din søvn og til dit soveværelse. Vi har andre størrelser, såsom:

 • 80x200
 • 140x210
 • 200x210

Skab en god seng til dig

En god seng afhænger af personlige præferencer. Derfor er det også ganske forskelligt, om kvalitet og værdi afhænger af et blødt underlag, en hård topmadras, eller dét at kunne hæve fødderne i løbet af natten. Derfor har vi hos Djurs Møbler samlet flere forskellige senge, der måler 120x200.

Du kan blandt andet finde elevationssenge, kontinentalsenge, boxmadrasser og meget mere. Ved at vælge en sengetype, der kan komme dine behov i forkøbet, kan du finde en ny seng, der kan holde mange år fremover.

Kontinentalsenge på 120x200

Med kontinentalsengens tre forskellige dele, der består af to bunddele og en mellemmadras, får du én seng med god dybde samt perfekt ind- og udstigningshøjde. Det gør det nemt at komme op i sengen, lækker at ligge i og ganske ubesværlig at stå op ad. Samtidig giver en kontinentalseng på 120x200 centimeter et godt sovemiljø, hvor sengens madras omslutter hele kroppen, så alt fra skuldre til hofte ligger optimalt.

Elevationssenge på 120x200

I din nye elevationsseng på 120x200 centimeter kan du nemt læse bøger, se tv, drikke kaffe og - selvfølgelig - sove. Her får du nemlig en seng, der kan hæve både fod- og hovedgærde. Det giver lidt ekstra luksus i hverdagen, hvor kroppen kan aflastes ved at indstille sengen til en af de mange behagelige positioner.

Boxmadrasser på 120x200

Med en boxmadras har du alt samlet på et sted. Det betyder, at du får både polstring, fjedre og ramme samlet i én seng. Og når din boxmadras måler 120x200 centimeter, så giver det samtidig en seng, der visuelt ikke tager meget fylde i soveværelset. Det kan bidrage positivt til de fleste hjems indretning, og ved at skrue et par særprægede ben på boxmadrassen, kan du skabe en ganske unik seng, som samtidig vil sikre dig god søvn mange år fremover.

Supplér selve boxmadrassen

Mangler din seng en ekstra dimension, så dine nætter bliver endnu mere drømmende? Så kan du altid supplere din seng med en topmadras. Her kan du optimere din seng mod dine personlige præferencer, så sengen bliver blød, hård eller blot mere omfavnende for kroppen. Djurs Møblers topmadrasser hjælper samtidig med til at skåne din seng og din madras, så den kan holde endnu længere tid. Det giver dig flere år med en seng, som kan levere høj kvalitet og top-komfort hver nat.

Djurs Møbler: Forskellige produkter til god støtte

Du kan også finde flere størrelser af elevationssenge med den nyeste og mest moderne funktionalitet. Og foretrækker du selv at kombinere madrasser med ganske særlige udtryk, så har vi både springmadrasser, sengerammer og mange andre smådele til sengen i vores udvalg.

Hos Djurs Møbler klikker du derfor ikke forgæves - uanset om behovet er til en sovesofa, der kan udgøre det manglende møbel på gæsteværelset, eller et klædeskab, der kan danne rammerne for dit tøj i hverdagen.

Senest viste