BUTIKKEN ÅBNER IGEN MANDAG d.1/3 - SE ÅBNINGSTIDER HER

Madrasser

10 varer

pr side
Faldende
 1. Larvik madras - Fås i flere størrelser
  Larvik madras - Fås i flere størrelser
  Fra 1.899,00 kr
 2. Metropolitan madras - Fås i flere størrelser
  Metropolitan madras - Fås i flere størrelser
  Fra 6.749,00 kr
 3. Versus madras - Fås i flere størrelser
  Versus madras - Fås i flere størrelser
  Fra 3.499,00 kr

10 varer

pr side
Faldende

Springmadrasser

En springmadras bruges til elevationssenge, kontinentalsenge og i sengerammer med tilhørende bunde. Vi har mange forskellige springmadrasser, som fås i mange størrelser. Ligeledes har vi springmadrasser i mange forskellige kvaliteter, så vi kan finde en springmadras, der dækker dine behov. Springmadrasser er normalt med fjedre, men der fås også andre muligheder, som skum og latex. Springmadrasser kan bruges til bunde med eller uden elevation. Skal springmadrassen bruges til bunde med elevation, er det vigtigt du vælger en mere fleksibel springmadras, da springmadrassen skal kunne følge bunden, når den er eleveret. Skal springmadrassen bruges til en seng uden elevation, kan du med fordel vælge en god lamel bund. Lamelbunden giver ekstra støtte til madrassen og din krop. Nederst på siden har vi lavet en guide til, hvordan du vælger den rigtige madras. Vi har ligeledes beskrevet de vigtigste typer af springmadrasser. Med vores Ecco2 system kan vi på 10 minutter ved opmåling af din krop finde den helt rigtige springmadras til dig.

Springmadrasser med fjedre

Springmadrasser med fjedre er den mest kendte type af springmadras. Denne type fås også i mange kvaliteter. Et af de vigtigste valg, når du vælger en springmadras med fjedre er valget af hårdhed. Denne type findes nemlig i flere hårdheder, som skal vælges hovedsageligt ud fra din vægt. Desuden skal liggestilling også tages i betragtning, da dette også har en en stor betydning for valg af den rigtig hårdhed i en ny springmadras med fjedre. Denne type af springmadras er som regel i en god kvalitet polstret med skum eller latex over fjedrene. Dette polstre lag har også betydning for valget af den rigtige springmadras med fjedre. Du kan længere nede læse vores guide til valg af den rigtige springmadras. Vi sælger springmadrasser med fjedre fra Röwa, Velda og BBC

Springmadrasser med latex

Springmadrasser med latex har været populære i mange år. Denne type er særdeles velegnet til elevationssenge, da en springmadras med latex er meget fleksibel. Når du køber en springmadras med latex, skal du være opmærksom på, hvilken type latex der er brugt. Man skelner mellem naturlig latex og kemisk latex. Vi anbefaler du vælger en springmadras med så højt niveau af naturlig latex som muligt. Dette skyldes du får de bedste egenskaber ved latex, når den er i sin naturlige form. Længere nede kan du læse om egenskaberne for springmadrasser med latex. Vi sælger springmadrasser med latex fra Re Beds og Velda, begge leverandører er førende indenfor springmadrasser med latex.

Springmadrasser med skum

Springmadrasser med skum er ligeledes meget velegnet til elevationssenge. Du skal være opmærksom på følgende når du køber en springmadras med skum. Du skal gå efter en høj massefylde i skummet, massefylden er med til at forøge levetiden på madrassen. Du skal overveje hvilken skum type der er tale om, typen af skum af indflydelse på madrassens åndbarhed. På baggrund af ovenstående sælger vi kun springmadrasser med højt niveau af naturlige olier fra planteverdenen, det sikrer en mere naturlig skum type samt højere åndbarhed. Vi sælger springmadrasser i skum fra Röwa, som leverer den bedste kvalitet.

Dette skal du være opmærksom på når du køber en ny springmadras

 • Din liggestilling har indflydelse på valg af en ny springmadras, sover du på maven skal madrassen som udgangspunkt være lidt fastere.
 • Har du det varmt når du sover skal du vælge en madras med flest mulige naturmaterialer. En 100% natur latex springmadras vil være et rigtig godt valg.
 • For hygiejnens skyld er det en fordel hvis betrækket på springmadrassen er aftageligt og vaskbart.
 • Få en grundig vejledning af vores personale og lad os høre om dine krav, og hvordan du oplever din søvn i din nuværende seng.

Senest viste