Sengerammer

Sengerammer

17 varer

pr side
Faldende

17 varer

pr side
Faldende

Med en seng i den helt rigtige farve, det helt rigtige materiale og den helt rigtige størrelse kan du skabe de bedste rammer for din søvn. Dyk derfor ned i udvalget af forskellige sengerammer hos Djurs Møbler, hvor du kan kombinere din favorit madras med en ny sengeramme.

Sengerammer i unikt design og god kvalitet

Skal soveværelset have et lille løft i forhold til indretning, kan en flot sengeramme gør forskellen. Sengerammer skaber nemlig en helhed i soveværelset og binder som designelement rummet sammen.

Hos Djurs Møbler kan du finde et væld af forskellige sengerammer i mange størrelser, der passer til diverse madrasser. Blandt andet tilbyder vi sengerammer i træ, der kan skabe en naturlig atmosfære i soveværelset og give ro til de sene timer. Vi også sengerammer, der kombinerer lakerede materialer i hvid og sort. Dyk derned ned i vores udvalg af sengerammer, hvor der er forskellige stilarter til enhver smag og ethvert soveværelse.

Mørk eg eller hvid sengeramme?

Udvalget her på siden kombinerer mørk, varm eg med smuk, lys bøg, hvide stel og meget andet. Vores mange sengerammer breder sig nemlig over alt fra de moderne sengestel til mere klassiske udtryk. Det giver dig mange forskellige designs at vælge imellem.

Vores udvalg af sengestel er således tilpasset dig, så du med stor garanti kan finde den perfekte kulisse til søvnen, der samtidig agere det perfekte møbel til dit soveværelse.

Sengerammer i træ

Materialer i træ kan bidrage til en ganske naturlig stil i soveværelset, hvor de bæredygtige materialer skaber smukke og rolige rammer for nattesøvnen. Derfor kan du selvfølgelig finde sengerammer i træ hos Djurs Møbler, der breder sig over flere forskellige stilarter.

Blandt andet kan du vælge sengerammer i træ i et skandinavisk og let udtryk, hvor forarbejdningen er i topklasse og understreger det gode danske håndværk. Du kan også finde mere markante sengerammer, hvor træet er mørkt og stellet er bredt. Uanset hvilken sengerammer og farvebehandling du foretrækker, kan du derfor finde udtryk, der passer lige ind i dit soveværelse.

Sengerammer med eller uden hovedgærde

Skal sengerammen fylde meget eller i stedet facilitere et neutralt udtryk i soveværelset? Uanset hvad du foretrækker, så kan du finde en sengerammer, der opfylder din krav hos Djurs Møbler. Du kan blandt andet købe vores sengerammer både med og uden hovedgærde. Det er op til dig.

Men det er ikke kun sengerammens og sengegærdets design, som Djurs Møbler tager højde for. Vi har også stillet ind på funktionen og rådgiver dig gerne om, hvad der passer til din nuværende seng eller madras. Har du derfor en elevationsseng, behøver du eksempelvis ikke en sengeramme med hovedgærde, da du blot kan bruge sengenbunden til automatisk at løfte hovedenden, så du kan sidde op. Har du ikke elevation i sengen, vil et hovedgærde kunne støtte ryggen, så du kan sidde behageligt i sengen.

Et hovedgærdet er derfor et designelement såvel som en funktion. Her kan du både skabe en helhed til sengemiljøet, få udtrykket til at fylde mere og skabe bedre siddemuligheder. Og er det ikke en nødvendighed? Så kan du også vælge din sengeramme hos Djurs Møbler uden hovedgærde.

Sengerammer med indbyggede skuffer

Kan du ikke sove, før du har vendt bogens sider? Eller vågner du op om natten og har brug for håndcreme, vand eller noget helt tredje? Med en sengeramme med indbyggede skuffer kan du komme dine behov i forkøbet. Her kan du nemlig lægge bogen på sengehyldens overflade, mens skufferne giver plads til småting, der godt må gemmes væk i dagligdagen.

Derfor kan du finde sengerammer hos Djurs Møbler, der har indbyggede skuffer og sengehylder. Her er udtryk, der passer til den seng, som du køber, og som kan farvebehandles efter dine præferencer. På den måde har du altid opbevaring lige ved hånden - selv når du ligger i sengen.

Vælg rammerne for dit soveværelse

I soveværelset handler det om at skabe de bedste rammer - både for din søvn og dit velvære. Derfor kan du finde meget andet til møblementet i soveværelset hos Djurs Møbler, der både understøtter din stil og dine behov. Til alle vores sengerammer har vi eksempelvis matchende natborde, så du kan skabe en helhed i rummet, der giver ro, og samtidig har alt essentielt inden for sengens rækkevidde.

Prøv også at tage et kig på vores mange forskellige madrasser, der giver dig netop den komfort, som du ønsker. Her kan du finde et væld af størrelser og materialer, så din boxmadras er ultrablød eller topmadrassen lidt ekstra hård. På den måde kan du selv kombinere sengen, sengerammen, madrassen og de indbyggede elementer, så de passer til dine behov, og derfor vil kunne fungere i mange år fremover. Hos Djurs Møbler sælger vi nemlig kun høj kvalitet, der holder.

Senest viste