37 varer

pr side
Faldende

37 varer

pr side
Faldende

Langborde til spisestuen

Mange moderne hjem bruger køkkenet som samlingspunkt, og det er nok derfor at langbordet er så populært som det er. Langborde fås i mange forskellige designs, træsorter samt størrelser og valget kan være svært. Vi har derfor lavet en guide til, hvordan du vælger det langbord, der er det helt rigtige for dig. Når du skal vælge et langbord skal du nemlig tage højde for flere ting såsom design, materialer og størrelse.

Langbord i mange designs

Langborde kommer i mange forskellige designs, og det kan være svært at vælge det rigtige. Skal designet være let og elegant eller måske være råt og naturligt? Valget er dit. Vi anbefaler naturligvis, at man finder et langbord, der passer ind i resten af hjemmets møbler og stil. Man kan sagtens kombinere noget råt og naturligt med mere minimalistiske træk, det giver liv og sjæl til rummet. Eksempelvis giver et kraftigt plankebord i et hvidt og sort køkken en dejlig atmosfære i rummet, hvor det flotte bord for alvor kommer i centrum. Man kan også vælge at køre i den minimalistiske verden og vælge et slankt og elegant langbord med tynde profiler i hårdere materialer som laminat. Der er intet der er rigtigt eller forkert når man skal vælge sit nye langbord.

Langborde i forskellige materialer

Langborde kommer i mange forskellige materialer. Skal man vælge træ, laminat eller linoleum. Vi anbefaler at kigge på sit daglige brug og behov. Valget af materialer er nemlig altafgørende for, hvordan bordet skal behandles over tid for at bevare samme flotte udseeende og afvisning overfor for snavs og pletter. Er behovet eksempelvis mindre vedligehold, vil vi anbefale at vælge laminat. Langborde i laminat er nemme at holde i dagligdagen og fås i mange farver, således det kan tilpasses resten af hjemmet. Langborde i olieret træ er også nemme at holde, da oliebehandlingen gør, at træet ikke suger væsker og bare kræver en aftørring efter brug. Vælger du derimod den flotte og naturlige sæbebehandling, skal du være opmærksom på, at du i højere grad skal vedligeholde bordet, da denne type af behandling kræver større vedligehold.

Du kan læse mere om vedligehold af dine møbler her

Skal du vælge eg, valnød eller bøg?

Langborde fås i mange forskellige træsorter, som eg i forskellige farver og valnød. Langborde i eg er meget populærer, da dett giver et dejligt skandinavisk look til hjemmet. Eg kan fås i mange farver alt efter behandling og indfarvning. Ønskes der lys eller mørk eg, er det muligt at få det, der passer ind, efter stil og behov. Alternativt til eg, kan man få langborde i valnød. Valnød har en utrolig flot åretegning samt glød i træet, og giver en varm og rolig atmosfære til rummet, det står i.

Har du spørgsmål til vores langborde, materialer eller designs, er du altid velkommen til at tage kontakt til os på [email protected] - vi er klar til at hjælpe.

Senest viste