BLACK WEEK 2021 ER IGANG! GRATIS FRAGT PÅ ALLE ORDRE

9 varer

pr side
Faldende
 1. Fargo Valnød
  Fargo Valnød
  Fra 15.394,00 kr
  Bestillingsvare Leveringstid: 6-8 uger
 2. Fargo Eg
  Fargo Eg
  Fra 9.159,00 kr
  Bestillingsvare Leveringstid: 6-8 uger
 3. Bloom Slimm - Spisebord 90x220 cm - Massiv rustik eg
  Bloom Slimm - Spisebord 90x220 cm - Massiv rustik eg
  Kampagnepris 6.392,00 kr Førpris 7.990,00 kr
  Bestillingsvare Leveringstid: 6-8 uger

9 varer

pr side
Faldende

Plankeborde

Inden for de seneste år har plankeborde for alvor sneget sig ind som en supertrend i mange danske hjem - og med god grund. Et træmøbel som dette er nemlig både klassisk og tidløst, og med varmen fra træet bidrager det til en hyggelig atmosfære. Derudover kan træ kombineres med uendeligt mange materialer.

Hos Djurs Møbler har vi mange forskellige plankeborde. Her er, hvad du skal være opmærksom på:

 • Træsort - du kan vælge imellem lyse eller mørke træsorter, og det afhænger i høj grad af resten af indretningen i dit hjem.
 • Størrelse - skal du bruge plankebordet som skrivebord, kan du nøjes med en mindre størrelse. Ønsker du derimod et stort og funktionelt spisebord med plads til ekstra gæster, må du gå efter en større udgave.
 • Tillægsplader - har du brug for ekstra plads og fleksibilitet til dit plankebord, kan du tilkøbe ekstra tillægsplader.

Vi hjælper dig med at finde et godt plankebord

Hos Djurs Møbler har vi mange års erfaring med at vejlede kunder som dig, og vi står derfor altid til rådighed, hvis du har brug for vejledning omkring vores produkter. Derudover kan vi give dig gode råd omkring vedligeholdelsen af de enkelte borde, så du kan forlænge deres levetid.

Senest viste