25 varer

pr side
Faldende
 1. PBJ | Aeris spisebord - Ø140
  PBJ | Aeris spisebord - Ø140
  Fra 13.461,75 kr 17.949,00 kr
  Bestillingsvare 6-8 uger
 2. PBJ | Aeris spisebord - Ø105
  PBJ | Aeris spisebord - Ø105
  Fra 8.399,25 kr 11.199,00 kr
  Bestillingsvare 6-8 uger
 3. Meza by Hammel Ø135/231 cm - Hvid laminat
  Meza by Hammel Ø135/231 cm - Hvid laminat
  Fra 6.585,00 kr 8.780,00 kr
  Bestillingsvare 3-5 uger
 4. Rowico | Yumi Ø115 cm | Eg hvidpigmenteret
  Rowico | Yumi Ø115 cm | Eg hvidpigmenteret
  Kampagnepris 3.816,50 kr Førpris 4.490,00 kr
  Bestillingsvare 2-3 Uger
 5. Rowico | Yumi Ø115 cm | Eg lakeret
  Rowico | Yumi Ø115 cm | Eg lakeret
  Kampagnepris 3.816,50 kr Førpris 4.490,00 kr
  Bestillingsvare 2-3 Uger
 6. Rowico | Yumi Ø115 cm | Sort ask
  Rowico | Yumi Ø115 cm | Sort ask
  Kampagnepris 3.391,50 kr Førpris 3.990,00 kr
  Bestillingsvare 2-3 Uger
 7. Rowico | Yumi Ø115 cm | Mørk eg
  Rowico | Yumi Ø115 cm | Mørk eg
  Kampagnepris 3.816,50 kr Førpris 4.490,00 kr
  Bestillingsvare 2-3 Uger
 8. Haslev 893 - Spisebord - Ø120 cm
  Haslev 893 - Spisebord - Ø120 cm
  Fra 8.850,00 kr 11.800,00 kr
  Bestillingsvare 6-8 uger
 9. PBJ | Aeris spisebord - Ø122
  PBJ | Aeris spisebord - Ø122
  Fra 12.411,75 kr 16.549,00 kr
  Bestillingsvare 6-8 uger
 10. Haslev 897 - Spisebord - Ø105 cm
  Haslev 897 - Spisebord - Ø105 cm
  Fra 8.850,00 kr 11.800,00 kr
  Bestillingsvare 4-6 uger
 11. Meza by Hammel - Tillægsplader til rundt bord - Hvid laminat
  Meza by Hammel - Tillægsplader til rundt bord - Hvid laminat
  Kampagnepris 2.763,75 kr Førpris 3.685,00 kr
  Bestillingsvare 3-5 uger
 12. Meza by Hammel - Tillægsplader til rundt bord - Grafit nanolaminat
  Meza by Hammel - Tillægsplader til rundt bord - Grafit nanolaminat
  Kampagnepris 3.255,00 kr Førpris 4.340,00 kr
  Bestillingsvare 3-5 uger
 13. Meza by Hammel - Tillægsplader til rundt bord - Sort nanolaminat
  Meza by Hammel - Tillægsplader til rundt bord - Sort nanolaminat
  Kampagnepris 3.255,00 kr Førpris 4.340,00 kr
  Bestillingsvare 3-5 uger

25 varer

pr side
Faldende

Rundt spisebord fra designerbrands

Et rundt spisebord er et anderledes spisebord, der med sin organiske form er med til at give et mere blødt,moderne og - ikke mindst- samlende udtryk i din spisestue. Hos Djurs Møbler har vi mange både simple og innovative runde spiseborde i både lyse og mørker farver fra anerkendte designerbrands. Så kan du vælge det bord, der passer bedst til dig og din indretningsstil.

Du er også velkommen til at se, hvilke muligheder du har for at købe spisebordsstole, der passer til dit nye spisebord. Vi har nemlig flere stole, der passer til mange af vores runde spiseborde - både i form, farve og design.

Fordelene ved et rundt spisebord

Kunne du tænke dig, at sidde hele familien, se hinanden i øjnene og mærke følelsen af fællesskab? Dette er blot nogle af de fordele, du får ved at investere i et rundt spisebord, men der er også mange andre. Dem kan du læse mere om herunder.

En pladsbesparende løsning

Et rundt bord er pladsbesparende, da det fylder mindre end et firkantet spisebord på grund af det bløde runde design, hvor der er ingen kanter er. Det er derfor et populært valg til indretning af mindre hjem og spisestuer, hvor det kan knibe med pladsen. Et rundt spisebord kan nemlig give dig mere plads til stole og andet interiør i din bolig.

Færre ben og mere komfort under middagen

Et rundt spisebord har ofte færre ben end mange andre spisebordstyper - nogle modeller har blot et enkelt ben. Det er med til at give dig mere benplads og dermed højere komfort under middage såvel som hyggestunder. Hos Djurs Møbler kan du også finde runde borde med fire ben, hvor du stadig har optimal plads til både stole og dine ben.

Et samlingspunkt med nærvær

Når familien er samlet om et rundt bord, kan alle se hinanden i øjnene, og du kan dermed bedre mærke nærværet. På den måde er det muligt at følge med i alt, hvad der foregår, så der er ingen, der føler sig udenfor eller ubemærket. Det er en stor fordel, uanset om du er sammen med familie eller venner. Med et rundt spisebord fra Djurs Møbler kan du således altid holde øjenkontakten og nærværet under middagen, drinksaftenen eller den dybe snak.

Du kan også se vores andre typer af spiseborde, såsom:

Se vores runde spiseborde i massivt egetræ

Massivt egetræ er populært at bruge til møbler, såsom spiseborde, da det er et meget robust materiale og let at forme samt give et flot finish. Derudover er det muligt at behandle farven på møblet, og netop derfor du kan bestille mange af de forskellige runde borde i massiv egetræ i et væld af farver. Bliv klogere på hvilke farver, der kan passe til hvilke indretningsstile længere nede på siden.

Husk at behandle dit spisebord fra tid til anden

Størstedelen af vores udvalg af runde spiseborde er behandlet, så de er modstandsdygtige over for snavs. Men det er samtidig vigtigt, at du selv behandler dit egetræsbord med de rette midler for at bibeholde en resistent bordplade. Når du eksempelvis behandler et egetræsbord, er det vigtigt, at du påfører midlerne i årernes retning - følg vejledningen på emballagen for det bedste resultat.

Tag et kig på vores plejemidler, hvor du blandt andet kan finde træolie til behandling af egetræsborde.

Hvilken farve skal det runde spisebord have?

Det kan være svært at træffe valget om, hvilken farve dit nye runde spisebord skal have. Der er dog nogle overvejelser, du kan gøre dig, inden du lægger en vilkårlig farve i kurven. Det er blandt andet altid en god idé at starte ud med at vælge, om det runde spisebord skal være i en lys eller mørk nuance, da du på den måde kan udelukke en del farver.

Et lyst spisebord kan blandt andet skabe liv i et ellers mørkt rum, hvilket kan gøre det mere indbydende at træde ind i, og du kan samtidig kombinere det rå og mørke med det lyse og livlige. Modsat kan et mørkt bord i et lyst rum give en flot kontrast i rummet, hvilket skaber kant.

Vi har både runde spiseborde i helt hvid og dyb sort, men vi har også et væld af farver derimellem, så du kan sætte dit personlige præg på spisebordet i din spisestue.

Fungerer spisepladsen også som arbejdsplads?

Hvis dit spisebord både skal fungere som spiseplads og arbejdsplads, er det en god idé også at have god belysning, som du både kan dæmpe og styrke. Så kan du nemlig - afhængig af hvornår på dagen du sidder ved bordet - selv vælge lysstyrken og skabe den stemning, du vil have. Der er flere måder, hvorpå du kan skabe en god belysning i spisestuen og rundt om spisebordet. Læs mere herunder.

Hæng en pendel over spisebordet

En af de mest populære løsninger til spisestuen er en eller flere pendel-lamper. Med en pendel kan du nemlig få en flot ovenbelysning, der kan nå ud til hele rummet. Dermed kan en pendel lyse alle dine møbler op. Du kan både finde pendel-lamper, der spreder lyset ud i hele rummet, men der findes også modeller, der fokuserer lyset, så du har mulighed for at sætte spisebordet i centrum.

Du kan finde et væld af pendel-lamper hos Djurs Møbler fra designerbrands, der gør en dyd af at producere lamper i tidløse udtryk, som du kan få glæde af i mange år frem. Se hele udvalget af de smukke pendellamper her.

Vælg en elegant bordlampe til spisebordet

Når du skal skabe fokus på bordet, er en bordlampe en rigtig god løsning. Her får du nemlig mulighed for at have en lyskilde, der står på bordet, om som kan give et dæmpet lys på hele overfladen. Ligesom ved vores udvalg af pendellamper kan du finde bordlamper, der både sender lyset ud i én eller flere retninger. En bordlampe på spisebordet kan derfor være smart, når du også arbejder, da du på den måde har lys tæt på dig til hver en tid.

Du kan finde alle vores bordlamper fra kvalitetsbrands her.

Vi står altid klar til at dele ud af vores erfaring

Er du helt i vildrede om, hvilken farve dit spisebord skal have, eller hvilken model du skal vælge? Så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi nyder nemlig at hjælpe vores kunder godt på vej mod en god handel.

Vi har været i møbelbranchen lige siden 1962, og vi har derfor besvaret en lang række af spørgsmål gennem tiden. Så uanset om du skal have hjælp til at vælge størrelse, materiale eller noget helt tredje, står vi til rådighed.

Senest viste