HUSK - GRATIS FRAGT TIL ALLE BROFASTE-ØER UANSET BELØB

Square Exclusive skænk 212x78,6x42 cm

Vedligeholdelse

Fra 17.174,00 kr
Bestillingsvare Leveringstid: 4-6 uger
SKU
Square Exclusive skænk47

Square Exclusive skænk 212x78,6x42 cm

Square Exclusive 
Skænk m/ døre og skuffer 
Massiv eg hvidolie 
Alle skænk kan også hænge men leveres med ben 

Leveringstid: 4-6 uger

Vedligeholdelse

100% Kærlighed til møblet
Prisgaranti
Gratis fragt
Reel rådgivning

Ofte stillede spørgsmål

Få svar på ofte stillede spørsgsmål her. Sidder du tilbage med yderligere spørgsmål, skal du endelig ikke tøve med at tage kontakt.

Få hjælp her

Vi sidder klar både på telefon, email og chatten, når du har brug for det.

Kan jeg finansiere mit køb?

Ja, det er muligt at finansiere dit køb på alle ordrer over 5000kr,-
0% i rente, 0% i udbetaling og 0kr i oprettelse.

Læs mere omkring vores finansiering her:

Kan jeg betale med bankoverførsel?

Ja, det kan du godt. Skriv til os på [email protected] eller til os på chatten, hvis du ønsker dette.

Hvordan leveres mine produkter?

Det kommer an på, hvad du bestiller - og hvor du bor. 

GLS: 

Ved køb der tillader afsendelse med GLS, benyttes dette. Her vil pakken blive sendt til nærmeste pakkeshop ud fra din indtastede adresse i checkout.

Fragtmand - Sjælland, fyn, og Nord- og sønderjylland:

Ved større møbler til ovennævnte områder, benytter vi os af vores gode samarbejdspartner BFT-Logistik, der sikrer en gratis og gnidningsfri levering til kantsten. De ringer altid omkring 1 time før ankomst til bopælen. 

Der er mulighed for tilkøb af opbæring til 499,-

Egen levering (Djurs Møblers levering)

Ved egen levering i nærområdet, kommer vores egen chauffør ud med dine møbler. 

Ved egne leveringer, er gratis indbæring altid en del af vores service. 

Der er mulighed for tilkøb af

  • Udpakning og bortskaffelse af emballage: 249,-
  • Udpakning, og bortskaffelse af emballage og gamle møbler: 499,-

Du kan læse mere om vores forskellige leveringer her.

 

Hvad koster levering?

Vi leverer altid gratis til kantsten i hele Danmark. Læs om alt ift. leveringen her.

Hvor leverer I til?

Vi leverer til hele Danmark. Ved levering til ikke-brofaste øer skal I tage kontakt til butikken og en merpris kan komme på tale.

Jeg har bestilt et stort møbel, men jeg bor i en etageejendom - tilbyder i opbæring?

Hvis du bor i en etageejendom og ikke selv kan løfte dine møbler op, skal du benytte dig af vores indbæringsservice. Ved levering til nærområdet af butikken, er vores levering altid med ombæring - helt gratis. Dette gælder for alle i området 7000-9000. For områderne udover, opkræves et indbæringsgebyr på 550,- der tilvælges under på leveringsformerne på checkout.

Hvad er en skænk?

Der findes mange forskellige slags skænke, med mange forskellige funktioner og formål, så det kan være svært at komme med en præcis defination af en skænk.

Fælles for dem alle er, at de kan anvendes til opbevaring. Det er typisk et forholdsvist lavt og aflangt møbel med masser af rum til opbevaring af alle mulige genstande. Dog kan man også finde høje skænke, såkaldte highboards.

Det smukke ved en skænk er, at den kan bruges i alle husets rum alt efter variant. Fås både med skabslåger, skuffer og åbne rum. Det ofte en kombination af flere af disse.

Tjek vores brede sortiment af skænke her på webshoppen.

Hvilke typer af skænke findes der?

Der er en hel række kategorier af forskellige typer skænke. Herunder vises en liste af dem vi udbyder hos Djurs Møbler med en kort forklaring hertil:

Highboard:
Høj skænk, velegnet til opbevaring af alle mulige sager. Fås både med eller uden fronter og skuffer, samt med ben/understel eller vægbeslag. Kan både stå i stuen, køkkenet, værelset eller entréen.

Lowboard:
Lav skænk, som kan bruges i mange forskellige sammenhænge. Fås både med ben/understel eller vægbeslag. Ses tit anvendt som del af en større opsætning, men bruges også tit som mediemodul til at hænge under fjernsynet.

Vitrineskab/reol:
Højere og smallere end de fleste andre skænke. Fås ofte med diverse fronter, skuffer og låger, men også med åbne rum. Kan anvendes som bogreol eller generelt bare til opbevaring. Kommer ofte med en slags ben eller andet understel.

Andre typer:
Der findes også skænke med mere spicielle formål. Her er der bl.a. skænke, der kan anvendes som en slags bord, enten spise- eller skrivebord. Andre eksempler kan være sko- og barskabe, der også kan betegnes som en slags skænk.

Tjek vores brede sortiment af skænke her på webshoppen.

Skal min skænk stå eller hænge?

Når du køber en skænk, skal du vælge om du vil have den til at stå på ben eller hænge på et vægbeslag. I nogle situationer er det bestemt på forhånd, men oftest kan du frit vælge selv.

Hvis du køber en lav skænk, eksempelvis en form for lowboard eller medieskænk, er det oplagt at hænge den på et vægbeslag. Kan selvfølgelig også være pænt med nogle korte ben, en sokkel eller metalstel.
Hvis du derimod køber en større skænk, som et highboard eller en vitrine, er det ofte med ben eller en anden form for understel. I sidste ende er det dog op til den enkelte forbruger.

Hvilke farver/træsorter kan jeg få min skænk i?

Hos Djurs Møbler har vi et bredt sortiment af skænke i alle mulige farver og træsorter. Af træsorter er der eg, bøg, valnød og kirsebær, hvor flere af dem fås med forskellig slags behandling, herunder bl.a. olieret eller lakeret.
Derudover er der nogle der fås i laminat, hvor man kan vælge mellem et bredt udvalg af farver, både hvid, sort, blå, rød mfl. Desuden er der varianter, hvor der er forskellige kombinationer, hvor grundmodulet er i en slags behandlet træ med fronter eller skuffer i andre farver.

Tjek vores sortiment ud her på webshoppen.

Med eller uden låger?

Der findes skænke med låger og skuffer, men også mere åbne skænke uden nogle fronter. Disse har hver sine fordele, som afhænger meget af, hvad du ønsker at opbevare.
Er det pæne ting som bøger, vaser og andre pyntegenstande er det oplagt at vælge en åben skænk. Hvis det er genstande, der derimod bare skal gemmes væk eller som plejer at rode rundt omkring, kan du opbevare disse i lukkede skabe eller skuffer i din skænk.
Ofte er en kombination af de to den bedste løsning, hvor der både er åbne- og lukkede rum.

Tjek vores sortiment her på webshoppen, vi har uden tvivl en skænk, der passer ind i dit hjem!

Specifikationer

Mere information
Leveringstid Leveringstid: 4-6 uger
Type Skænk
Producent Kidi
Dybde/Bredde 42,00 CM
Højde 78,60 CM
Materiale Massiv træ
Længde/bredde 212,00 CM

Senest viste