Fri fragt til alle brofaste øer i Danmark - Uanset beløb

Runde borde

13 varer

pr side
Faldende
 1. Haslev Opus hjørnebord Ø63 cm
  Haslev Opus hjørnebord Ø63 cm
  Fra 2.898,75 kr Førpris 3.865,00 kr
  Bestillingsvare
 2. Haslev Opus sofabord 56x56x50 cm
  Haslev Opus sofabord 56x56x50 cm
  Fra 2.745,00 kr Førpris 3.660,00 kr
  Bestillingsvare Leveringstid: 4-6 uger
 3. Haslev Opus sofabord - 120x72 cm
  Haslev Opus sofabord - 120x72 cm
  Fra 3.671,25 kr Førpris 4.895,00 kr
  Bestillingsvare Leveringstid: 4-6 uger
 4. Haslev Opus sofabord 135x78 cm
  Haslev Opus sofabord 135x78 cm
  Fra 4.496,25 kr Førpris 5.995,00 kr
  Bestillingsvare
 5. Haslev Opus sofabord Ø90 cm
  Haslev Opus sofabord Ø90 cm
  Fra 4.023,75 kr Førpris 5.365,00 kr
  Bestillingsvare Leveringstid: 4-6 uger
 6. Haslev Athene sofabord ø90 cm
  Haslev Athene sofabord ø90 cm
  Fra 6.862,50 kr Førpris 9.150,00 kr
  Bestillingsvare Leveringstid: 3-5 uger
 7. Haslev Opus sofabord Ø67 cm
  Haslev Opus sofabord Ø67 cm
  Fra 2.760,00 kr Førpris 3.680,00 kr
  Bestillingsvare Leveringstid: 4-6 uger
 8. Upright sofabord sæt m/ 2 borde
  Upright sofabord sæt m/ 2 borde
  3.999,00 kr
  Bestillingsvare Leveringstid: 2-4 uger
 9. Teca sofabord sæt m/ 3 borde
  Teca sofabord sæt m/ 3 borde
  3.499,00 kr
  Bestillingsvare Leveringstid: 2-4 uger

13 varer

pr side
Faldende

Køb et rundt sofabord fra Djurs Møbler

Leder du efter et nyt rundt sofabord? Så kan du se hele udvalget af de runde og forskellige møblementer her på siden. Hos Djurs Møbler har vi nemlig flere forskellige sofaborde fra kendte designerbrands, der kan sætte et flot præg på din bolig. Vi har også runde sofaborde i forskellige materialer, så du kan vælge det bord, der passer bedst til din indretningsstil. Udforsk udvalget her på siden, og bestil online - husk, at vi har gratis levering på alle ordre.

Find et sofabord i det rette materiale

Valget af materiale har stor indflydelse på, hvilken stemning det runde sofabord sender ud i rummet. Eksempelvis har sofaborde i eg et meget naturligt look med de gennemgående årer i træet, hvilket kan skabe en hyggelig stemning. Hos Djurs Møbler kan du finde runde sofaborde med bordplader i materialer, såsom:

 • Marmor
 • Antik bronze
 • Eg

Du finder alle vores runde sofaborde her på siden, men du kan også tage et kig på vores andre sofaborde her. Vi har nemlig også et væld af blandt andet:

Køb et rundt marmor sofabord hos Djurs Møbler

Et rundt sofabord i marmor kan give et eksklusivt udtryk til din bolig. Med en marmorplade i dit runde sofabord får du nemlig et elegant look, der passer specielt godt til den minimalistiske stil. Det flotte, bølgede mønster i marmorplader er også med til at skabe en livlig stemning, hvor det ikke kun er én farve, der går igen. Vi har marmor sofaborde i forskellige basisfarver, og du kan dermed vælge mellem:

 • Et hvidt sofabord i marmor
 • Et sort sofabord i marmor

Marmor går også super godt i spænd med andre materialer, og her på siden kan du finde et rundt sofabord med en bordplade i marmor og stel i et andet materiale. Dette er med til at skabe et dynamisk udtryk i indretningen i dit hjem. Du kan få inspiration til, hvordan du kan indrette stuen med et rundt sofabord i marmor ved at kigge på de forskellige produktbilleder.

Vælg blandt flere stilfulde sofaborde i runde designs

Hos Djurs Møbler fører vi flere både store og små designerbrands, hvilket giver dig mulighed for at vælge mellem mange runde sofaborde med hver sin stil. Vi har modeller med forskellig farve bordplade og stel, så du kan vælge de farver, der passer bedst til resten af din indretning i boligen.

Du kan også udfordre indretningen ved at vælge et rundt spisebord i en helt anden farve, end måske din sofa, dit TV-bord eller noget helt tredje har. Det kan nemlig også skabe en dynamisk og livlig stemning i rummet, og du kan for alvor udfolde din kreativitet og udfordre farvesammensætningerne. Er du i tvivl om, hvad du skal vælge? Du er altid velkommen til at kontakte os - vi hjælper og rådgiver gerne.

Find både små og store sofaborde

Her på siden kan du finde runde sofaborde i forskellige størrelser, så du kan vælge det bord, der passer bedst til din stue og sofas størrelse. For at vælge et sofabord i den rette størrelse kan du med fordel tage et kig på størrelsen af din sofa. Hvis du har en to-personers sofa, er et mindre sofabord formentlig det rigtige valg. Du kan derimod sagtens købe et stort rundt sofabord, hvis du eksempelvis har en modulsofa med flere siddepladser.

Du kan finde alle vores runde sofaborde her på siden - både de store og små. Hvis du vil vide mere om bordenes størrelser, kan du klikke dig ind på produktsiden, hvor du kan se alle målene. Husk, at du altid får gratis levering, når du handler hos Djurs Møbler - uanset størrelsen på den pakke vi skal levere.

Se også vores pakkeløsninger af runde sofaborde

Hos Djurs Møbler kan du købe et rundt sofabordssæt, der indeholder to eller flere runde sofaborde i samme design men forskellige størrelser. Det er nemlig moderne med to eller flere borde i samme design, der blot har forskellige størrelser, så de kan overlappe hinanden. Derudover er det let at indrette med, da designet er gennemgående i alle møblerne.

Fordi de runde sofaborde er i forskellige størrelser, kan du stille dem under hinanden eller få dem til at overlappe. Du tager blot det laveste bord og stiller under det højeste bord. På den måde kan du få enten mere eller mindre bordplads på en nem, hurtig og praktisk måde - og du behøver ikke gå på kompromis med designet i møblerne. Få inspiration til indretningen med runde sofaborde ved at kigge på produktbillederne.

Se også udvalget af sofaer til stuen

Til ethvert flot sofabord hører en smuk sofa hjemme. Og du kan selvfølgelig finde begge dele hos Djurs Møbler. Vi har nemlig også et væld af sofaer i forskellige størrelser og designs. Tag blandt andet et kig på vores sortiment af:

Dette er blot nogle af de mange typer af sofaer, vi har hos Djurs Møbler - du kan gå på opdagelse i hele udvalget af sofaer her. Skab et gennemgående udtryk i din stue med en sofa, der matcher dit sofabord.

Har du brug for hjælp?

Hvis du mangler hjælp til at vælge det rette sofabord, er du velkommen til at kontakte os. Vi har været i møbelbranchen siden 1962, og derfor har vi mange års erfaring med valg af både materialer, farvesammensætninger og meget mere. Du kan kontakte os på telefon: 86 39 81 77 eller mail: [email protected]. Vi glæder os til at høre fra dig.

Senest viste