Flydersofaer

Flydersofaer

15 varer

pr side
Faldende
 1. BD | Odessa sofa 230 cm | Beige stof | Lagersalg
  BD | Odessa sofa 230 cm | Beige stof | Lagersalg
  Kampagnepris 14.990,00 kr Førpris 36.190,00 kr
  1 PÅ LAGER
 2. Kragelund Calina | Sofaserie |Flere varianter
  Kragelund Calina | Sofaserie |Flere varianter
  Kampagnepris 6.503,00 kr Førpris 9.290,00 kr
  Bestillingsvare 4-6 uger

15 varer

pr side
Faldende

Køb en stor flydersofaer, og få plads til hele familien

Når du skal ud og finde den perfekte nye sofa til dig og hele familien, er en stor flydersofa et rigtig godt valg. En flydersofa er nemlig en sofa med ekstra dybde, hvilket giver en rigeligt med plads til, at du kan ligge og flyde. Og så giver de bløde hynder en ekstra god komfort - både når du sidder og ligger i din nye flydersofa.

Derfor vil du på de fleste af vores flydersofaer kunne opleve, at der er plads til hele familien, hvor alle kan læne sig tilbage og få en god plads. Du kan selvfølgelig vælge mellem flere størrelser af flydersofaer hos Djurs Møbler, så valget er helt op til dig.

Hvorfor vælge en flydersofa?

For det første er sofaer afgørende for stuen og dens udtryk. Mange bruger sofaen om aftenen, de sætter eller lægger sig til rette, mens der bliver slappet af og ladet op til den næste dags strabadser. Af den grund er det vigtigt, at sofaen giver plads til at koble fra. Og netop dét gør en flydersofa. Som navnet antyder, kan du nemlig flade helt ud og flyde, når du lægger dig på de dybe, brede og bløde siddepuder.

Men en flydersofa fra Djurs Møbler er ikke kun beregnet til komfortabel afslapning. Vores udvalg af sofaer er nemlig udtænkt med fokus på et tidløst design og produceret i materialer af højeste kvalitet. Det giver dig en lækker sofa, hvor der er tænkt på hver enkel detalje.

En flydersofa opfylder mange af stuens krav

Du bruger formentlig din sofa til både afslapning, hygge og meget mere. Derfor er sofaen et af de mest alsidige møbler i hjemmet. For den skal tjene som et sted, hvor du både kan være selv og sammen med andre. Det er nemlig i sofaen, at vi tilbringer dagen med venner og familie, slapper af, ser tv, spiser, drikker og hygger.

Derfor har vi samlet et udvalg af flydersofaer her på siden, som vi mener lever op til alle de krav, du og din stue sætter til en god, behagelig og flot sofa. Vælg en sofa fra sortimentet, og få gratis fragt på din ordre.

Vælg selv, hvordan din flydersofa skal se ud

De fleste flydersofaer fra Djurs Møbler kommer i moduler, så du i stort omfang selv kan designe størrelsen ud fra et modulprogram. Du kan også vælge en af de færdige opstillinger, som du mener vil passe perfekt ind i netop din stue.

Modulerne til flydersofaerne kommer både både som almindelige breddemoduler og special-moduler, såsom open-end-modul, chaiselong eller de mere specielle divaner. Alle moduler giver mulighed for, at du kan få dem højre- eller venstrevendt, så du ikke er begrænset af hverken flydersofaens placering eller din stues dimensioner.

Køb en flydersofa, der passer til din stue

Når du skal have en ny sofa, er der flere aspekter, som spiller ind. Blandt andet er sofaens størrelse meget vigtig. For der skal både være plads til, at hele familien kan samles til hyggelige stunder omkring sofabordet, og så skal der selvfølgelig også være plads til, at sofaen kan stå i stuen.

Typisk er flydersofaer stor i modellen, men hos Djurs Møbler kan du finde flere forskellige størrelser. Vi har nemlig flydersofaer i forskellige opstillinger, som blandt andet kan fungere som hjørnesofa, to-personers-sofa, tre-personers-sofa eller noget helt andet. Så har du rig mulighed for at købe en sofa, der passer til netop din stue, dens dimensioner og din familie.

Sofaer i dit foretrukne materiale

Er du mest til stofsofaer eller lædersofaer? Hos Djurs Møbler kan du få flere af vores flydersofaer i både stof og ægte læder i et væld af farver. På den måde kan du købe en sofa, der passer til dine præferencer og resten af dit møblement. En lædersofa er et godt valg, hvis du foretrækker et råt design og nem rengøring.

Flydersofaer i læder bliver nemlig kun smukkere og smukkere med tidens tand, og materialet kan let tørres af med en fugtig klud. Flydersofaer i stof er dog også behagelige - specielt fordi materialet ikke vil føles kold, når din bare hud kommer imod det.

Ved at klikke på produktet kan du let og hurtigt få et overblik over alle de farver og materialer, som du kan købe flydersofaen i. Det er også her, du kan vælge, hvilken størrelse og hvilken opstillingen sofaen skal have. Hos Djurs Møbler har vi også et stort udvalg af lænestole i stof og læder.

Husk at pleje og vedligeholde dine møbler korrekt

Vi anbefaler ved alle vores sofaer og møbler - uanset om de er i stof eller læder - at du behandler det med vores plejemidler for at forlænge levetiden. Her finder du både renseprodukter og imprægneringsmidler, der kan gøre din sofa mere resistent overfor væske, snavs og pletter.

Altid fri fragt på sofaer og andre møbler fra Djurs Møbler

Hos Djurs Møbler synes vi ikke, at du skal bøvle med at få hverken din store flydersofa, din nye seng eller din hyggelige bordlampe leveret til dig. Derfor tilbyder vi gratis levering til kantstenen på alle dine ordrer, uanset varernes størrelse og beløb. På den måde skal du ikke bekymre dig om ekstra omkostninger i forbindelse med dit køb.

Derudover kan du tilkøbe alt lige fra indbæring og udpakning til bortskaffelse af gamle møbler og emballage. Klik her, og læs alt om vores leveringsbetingelser.

Udforsk hele udvalget af møblement hos Djurs Møbler

Uanset om du skal bruge møbler til stuen, spisestuen, soveværelset eller haven, kan du finde det hos Djurs Møbler. Vi har nemlig et væld af både inde- og udemøbler, som du kan få glæde af. Fælles for alt møblementet er, at det er produceret i kvalitetsmaterialer og i et gennemtænkt design.

Derudover kan du finde elegante lamper og funktionelle opbevaringsmøbler hos os. Og hvis du er i tvivl om, hvad du skal vælge fra de mange forskellige kategorier, er du velkommen til at kontakte os eller besøge vores showroom i Nimtofte. Så kan vi guide og rådgive dig til det bedste valg i forhold til din ønsker og præferencer. Du kan både ringe til os på +45 86 39 81 77 eller skrive en mail til [email protected].

Senest viste