Hjørnesofaer

Hjørnesofaer

Varer 1-42 af 54

Side
pr side
Faldende
 1. Monte flere størrelser - Læder Madrid
  Monte flere størrelser - Læder Madrid
  Fra 17.090,00 kr 24.765,00 kr
  Bestillingsvare 4-6 uger
 2. Monte flere størrelser - Stof
  Monte flere størrelser - Stof
  Fra 15.890,00 kr 22.520,00 kr
  Bestillingsvare 4-6 uger

Varer 1-42 af 54

Side
pr side
Faldende

Drømmer du om en rummelig og komfortabel sofa med plads til både familie og gæster? Så er en hjørnesofa det helt rigtige valg for dig. En hjørnesofa er nemlig den perfekte løsning til at skabe god plads og et oplagt hjørne til en hyggekrog med rum for afslapning. Vælg blandt hjørnesofaer i forskellige designs og farver - vi har sofaer i både stof og læder. Så har du de bedste forudsætninger for at finde noget, der falder i din smag.

Du kan se alle de aktuelle modeller her på siden, hvor du i ro og mag kan klikke dig rundt i udvalget og finde netop dén hjørnesofa, der matcher dine behov og ønsker til familiens fremtidige samlingspunkt.

Udnyt al pladsen i stuen med en hjørnesofa

Med en hjørnesofa i stuen kan du undgå et tomrum. Du har nemlig mulighed for at udnytte enhver centimeter og placere sofaen helt henne i hjørnet af stuen. Du kan endda finde modulsofaer til hjørnet, som du kan vende, dreje og justere, som du har lyst. På den måde kan du købe en vendbar hjørnesofa, der giver dig mulighed for at skabe din helt egen version af den perfekte drømmesofa.

Det er naturligvis ikke et krav, at du placerer en hjørnesofa helt henne i hjørnet af stuen. Hvis du har en meget stor stue, hvor der er plads til at stille sofaen midt i rummet, er dette også en mulighed. Det kan nemlig være med til at skabe kant og bryde linjerne i stuen, hvilket giver et mere livligt og samtidig samlende rum.

Få en ekstra soveplads med en sovesofa

Hos Djurs Møbler kan du købe en hjørnesofa med mulighed for at skabe en ekstra soveplads til overnattende gæster. Vi har nemlig et væld af behagelige sovesofaer med bløde hynder i hjørne-format, der kan skabe rammerne for en god nats søvn. Blandt andet breder udvalget sig over hynder med koldskum og dun, der sørger for en høj komfort - uanset om du sidder eller ligger på hjørnesofaen.

Med en sovesofa i stuen får du også mulighed for at stille en ekstra vinflaske frem til gæsterne, da du ikke behøver bekymre dig om, at de skal køre hjem samme aften. Så er rammerne for en hyggelig aften i godt selskab sat. Du kan se alle vores komfortable sovesofaer fra designerbrands her.

Skal du vælge en hjørnesofa i læder eller stof?

Her på siden kan du finde elegante og luksuriøse hjørnesofaer i både læder og stof. Det kan være svært at vælge mellem de to typer, der hver især har forskellige fordele: Hvis du vælger en lædersofa, vil du få et møbel, der med tiden vil udvikle patina, som kun bliver smukkere med årene. Derudover er en lædersofa ekstremt slidstærk, og du kan nemt tørre alt fra snavs til spildte væsker af materialet.

Vælger du derimod en stofsofa fremfor en lædersofa, har du også en masse andre fordele at se frem til. En sofa i slidstærkt stof er nemlig typisk en smule billigere end lædersofaer, og du kan altså få et smukt møbel til stuen til en umiddelbart lavere pris. Derudover kommer stofsofaer også i et væld af forskellige farver, så du kan vælge en nuance, der passer til resten af møblementet - uanset hvordan din indretningsstil er.

Husk at pleje din hjørnesofa med de rette midler

For at din hjørnesofa holder i så mange år som muligt, er det vigtigt, at du renser og behandler den. Og det gælder for den sags skyld også ved andre møbler. En lædersofa kan typisk rengøres med en fugtig klud, men det er i nogle tilfælde vigtigt at behandle sofaen med læderrens og lædercreme, da det kan forlænge sofaens levetid gevaldigt.

Har du i stedet købt en blød hjørnesofa i komfortabel tekstil, så kan du med fordel imprægnere din stofsofa, så snart du får den leveret. Det kan medvirke, at væsker og snavs ikke sætter sig så hurtigt fast i stoffet. Derudover er det en god idé at have tekstilrens stående derhjemme, så du lettere kan fjerne eventuelle pletter i sofaens betræk, hvis uheldet er ude.

Se vores plejemidler til læder og stof her.

En chaiselong sofa eller u-formet hjørnesofa?

Hos Djurs Møbler kan du ikke kun finde hjørnesofaer med én chaiselong. Vi har nemlig også modeller med dobbelt chaiselong - også kaldet en u-sofa. Med en u-sofa og et smart sofabord kan du skabe et ideelt sted for familie og venner at samles, da siddepladserne vender mod hinanden. Derfor ligger en u-sofa i den grad op til samtale og hyggelige stunder, og du kan helt sikkert finde en model med plads til alle.

En højrevendt eller venstrevendt sofa?

Hvis du blot skal bruge en hjørnesofa med en enkelt chaiselong, skal du i nogle tilfælde tage stilling til, om den skal være højrevendt eller venstrevendt. Derfor skal du også overveje, hvilket hjørne sofaen placeres i. Du kan både stille hjørnesofaen helt oppe i et hjørne, men du kan også rykke den lidt ud, så du har plads til en lænestol eller et sofabord ved siden af.

Find den perfekte hjørnesofa til hjemmet

Købet af en ny sofa er en stor investering. Hos Djurs Møbler har vi derfor gjort meget ud af at kunne tilbyde et stort udvalg af behagelige og smukke hjørnesofaer, så det bliver så enkelt som muligt at træffe det helt rigtige valg. Se de mange muligheder her på siden, og bestil din drømmesofa online hos os. Vi sidder klar til at modtage din bestilling og til at sende din ønskede hjørnesofa godt afsted til dig og dit hjem.

Husk, at vi altid tilbyder gratis levering ved køb over 499,- – gælder dog kun brofaste øer

Se hele vores udvalg af møbler til stuen

Skal hele stuen piftes op med nye møbler? Så kan du udforske hele vores sortiment af tilbehør til stuen. Her kan du nemlig finde alt lige fra fodskamler og sofaborde i træ til sofaer i dansk design og TV-borde. Vi forhandler flere forskellige designerbrands, så du kan vælge mellem diverse udtryk og stile.

Er kurvens størrelse ved at løbe op? Så kan du hos Djurs Møbler benytte dig af vores få-et-tilbud funktion. Du har nemlig mulighed for at lægge flere varer i din tilbudskurv, og sende en liste med dine ønskede møbler til os - måske du kan få en ekstra skarp pris. Læs meget mere om, hvordan du kan bestille et tilbud her.

Senest viste