Sofa med chaiselong

Sofa med chaiselong

Varer 1-42 af 72

Side
pr side
Faldende

Varer 1-42 af 72

Side
pr side
Faldende

Sofaer med chaiselong

En sofa med chaiselong er til dig, der ikke ønsker at gå på kompromis med komfort, design eller eller en god lur. Sofaen er for mange et af stuens vigtigste møbler, og det gælder derfor om at vælge den helt rigtige, der både imødekommer stuens nuværende indretning, men også kan holde til fredagsslik, netflix-aftener, hygge med familien og andre begivenheder, der samler venner og familie i trygge rammer.

Vælg om din chaiselong skal være højre- eller venstrevendt?:

En sofa med chaiselong kommer ofte med muligheden for at vælge, om chaiselongen skal sidde højre eller venstrevendt på sofaen. Derfor skal du bestemt være opmærksom på din stuens indretning for at sikre, at du vælger rigtigt i denne forbindelse.

De fleste af vores chaiselong sofaer kan vælges hhv. højre- eller venstrevendt chaiselong direkte på produktsiden. Er du i tvivl, er du altid velkommen til at tage kontakt, så vi kan hjælpe dig helt i mål, så du får den sofa, du bliver glad for.

Design selv din chaiselong sofa

Mange af vores leverandører kommer med muligheden for 100% at designe din egen chaiselong-sofa ud fra et modulprogram. Vælg derfor mellem antal siddepladser, antal chaiselonger, U-hjørner og meget mere og få en skræddersyet chaiselong, der er lige efter din personlige smag.

Skræddersy din chaiselong sofa til alt mellem 2 og 10 personer. Ser du en model på siden, som du ønsker at få skræddersyet, så tag endelig fat i os på chatten eller på [email protected], så vi kan hjælpe dig videre.

Vælg den rigtige farve og stoftype til din chaiselong sofa

Efter du har valgt modellen til din næste chaiselong sofa, gælder det om at vælge farve og materiale. Mange af vores chaiselong-sofaer kommer i mange forskellige farver, hvor både de helt klassiske skandinaviske farver som grå, sort og mørkblå er populære, men hvor du også kan vælge de mere vovede farver som mintgrøn, lysblå og orange, der kan sætte kulør på tilværelsen.

Dernæst skal du bestemme dig for, om du ønsker din chaiselong sofa prydet med en lækker stofkvalitet eller om du ønsker læder. Dette kommer meget an på dit eget ønske, men hav altid i mente, at stof og læder skal behandles på forskellige måder, og der kan være fordele og ulemper ved dem begge. Vælg derfor den stof eller læderkvalitet, der passer til dig.

Læs mere omkring behandlingen af stof og lædertyper på vores vedligeholdelsesguide, du finder her:

Gode råd til valg af din næste chaiselong sofa:

At vælge sin nye chaiselong sofa er ikke altid nemt, så derfor har vi samlet vores bedste råd, der klæder dig ordentligt på til at vælge rigtigt første gang:

1. Hvor stor er din stue, din sofa skal stå i?

Det er klart, at størrelsen på din stue i et større omfang kommer til at bestemme størrelsen på din sofa. Har din stue plads til at lade sofaen stå midt i rummet? Eller skal den stå oppe imod endevæggen eller måske midt op af den? Disse spørgsmål kan med fordel stilles inden du for alvor går i gang. Mål derfor op og få en ide om, om din chaiselong sofa skal være 150cm bred eller om den kan være mellem 500-600cm.

2. Gør det klart, hvilken stil din sofa skal have.

En stue skal kunne bære din sofa, både når det gælder størrelse og design. Designet kan variere utrolig bredt, og det kan derfor være svært at vælge den rigtige. Har du meget plads, kan du tillade dig at vælge en stor og flot sofa med plads til mange mennesker. Er pladsen trang, kan det overvejes at få en chaiselong med sovefunktion, der både imødekommer chaiselong-funktionen, men hvor du samtidig får plads til overnattende gæster.

Vælg det rigtige materiale til din sofa:

Skal din sofa være i stof eller læder? Spørgsmålet kan være svært at svare på, da det ofte er en personlig præference, om man ønsker det varme og hyggelige udtryk forskellige stoftyper kan give, eller om er det mere rå look i en lædersofa. Læderet vil altid være nemmere at rengøre og fjerne alt fra hår og pletter fra, der er uundgåelige med tiden. Har I dyr i husstanden, vil læderet derfor være vores foretrukne valg. En stofsofa har derimod den fordel, at den altid er behagelig og varm og en perfekt sofa til en hurtig lur eller film på sofaen. Stofsofaer er dog ikke nært så nem at rengøre som læderet, men kan naturligvis stadig gøres, så hygiejnen altid er i top.

Senest viste