20 varer

pr side
Faldende

20 varer

pr side
Faldende

Køb din nye u-sofa hos Djurs Møbler

Leder du efter en ny u-sofa til din stue? Så tag et kig på udvalget hos Djurs Møbler, hvor du kan finde et væld af behagelige sofaer fra anerkendte producenter. Vi har både u-sofaer i blødt læder og behageligt stof, og ved nogle af modellerne kan du endda selv vælge, hvilken type betræk sofaen skal have. Derudover er der et hav af farver i både lyse og mørke nuancer at vælge mellem, så du kan købe den sofa, der passer bedst til netop din stue og boligindretning.

Hvad er en u-formet sofa?

En u-formet sofa - eller en u-sofa - har typisk mange siddepladser, og så er den, som du måske har gættet, formet som et U. Der er typisk monteret en stor chaiselong i den ene side af sofaen, og i den anden side er der en mindre chaiselong - du kan dog få modeller med to lige store chaiselonger, så der er rigeligt med plads til at slappe af. Sofaen giver dig rig mulighed for at ligge og sidde behageligt på de bløde hynder.

Udforsk vores rummelige sofaer her på siden

De fleste vil nok betegne en u-sofa som en af de mere rummelige sofaer, og netop derfor kan denne sofa være et godt valg til store familie. Det skyldes de to chaiselonger, der er i hver side af sofaen, som giver mulighed for, at alle familiens medlemmer kan få en siddeplads. Derudover kan du ligge og fylde - måske imens du tager en lur - når du har sofaen for dig selv.

Du kan finde en stor u-sofa her på siden samt modeller med lidt mindre mål. Uanset hvilken model du vælger, kan I sidde mange mennesker - både voksne og børn.

Vælg mellem u-sofaer i flere forskellige farver

Skal du have en ny u-sofa, der passer til dit hjem? Så se alle de farver, som du kan få vores sofaer i. Hos Djurs Møbler kan du nemlig vælge mellem mange forskellige u-sofaer i et væld af farver og materialer, så du har gode forudsætninger til at finde en sofa, der passer til resten af møblerne i dit hjem.

Hvis du er i tvivl om, hvilke farver du kan få de forskellige sofaer i, kan du klikke dig ind på produktsiden. Her kan du nemlig hurtigt danne dig et overblik over alle de nuancer, som vi kan levere den pågældende sofa i.

Vælg din nye sofa fra et stort udvalg

Er en u-sofa ikke noget for dig, eller passer den ikke til dit hjem? Så kan du også finde mange andre sofatyper hos Djurs Møbler. Vi går nemlig højt op i at tilbyde dig diverse møbler i den bedste kvalitet og forskellige designs fra anerkendte producenter. Du kan udforske alle vores sofaer her, men du kan også springe direkte til vores udvalg af:

Er du i tvivl om hvilken sofatype, der vil passe bedst ind i netop dit hjem? Så er du naturligvis velkommen til at kontakte os. Vi deler nemlig gerne ud af vores ekspertise, så du kan få den optimale sofa med hjem til stuen.

Find et sofabord til u-sofaen

Med det helt rigtige sofabord foran din sofa vil du have et sted at stille både de varme og kolde drikkevarer samt et sted at ligge fjernbetjeningen - så ved du altid, hvor den er. Hos Djurs Møbler kan du finde sofaborde, der matcher vores udvalg af sofaer i design, og dermed kan du få hele stuen til at hænge sammen i indretningen.

Køb din nye u-sofa hos Djurs Møbler

Hos Djurs Møbler har vi hjulpet vores kunder med at handle æstetiske og stilrene møbler siden 1962, og vi kan naturligvis også hjælpe dig med at købe en ny sofa. Du kan endda nyde godt af mange fordele, såsom prismatch på alle vores sofaer og andre møbler. Derudover tilbyder vi altid fri fragt på alle ordre over 499,-. På den måde kan du vide dig sikker i, at der ikke er nogle skjulte gebyrer eller ekstra omkostninger.

Vi kan hjælpe og rådgive dig til det rigtige valg

Det er en stor beslutning at købe en ny sofa, og derfor stiller vi vores faglige og professionelle rådgivning til rådighed for dig. Vi har nemlig mange års erfaring, og vi kan derfor hjælpe dig med at vælge en sofa til netop dit hjem - faktisk har vi hjulpet kunder med at købe møbler siden 1962. Skal vi også hjælpe dig? Så kontakt os på telefon: 86 39 81 77 eller mail: [email protected].

Skal hele stuen fyldes med nye møbler?

Uanset om du også skal have andre møbler til stuen, soveværelset eller et tredje rum i hjemmet, har du mulighed for at anmode om et tilbud. Læs, mere om vores få-et-tilbud funktion, og hvordan du anmoder her.

Senest viste