Book rygtest her

Bestil en rygtest ved at skrive til os på en af følgende måder: 

Email: [email protected]
Chat: 
Skriv til os på chatten (Nede i højre hjørne)
Telefon: 
86 39 81 77

Hvad er en rygtest?

En rygtest ved os er en komplet opmåling af din krops statur opmålt med laser, hvor vores uddannede personale måler 18 afstande på din krop til at analysere, hvor kroppen har brug for støtte. Rygtesten er fundamentet for, at vi kan vælge den rigtige type af bund og madras, der reelt understøtter de områder af kroppen, som har mest brug for det.

Hvorfor er det vigtigt, at jeg får foretaget en rygtest?

Vores kroppe er forskellige, og det er behovet til den enkelte bund og madras derfor også. Ved at få foretaget en rygtest, giver du både os og dig selv det bedst mulige grundlag for at vælge den rigtige seng til dig. En seng er ikke bare en seng, og vi oplever desværre rigtig mange kunder, der har ligget i enten forkert seng - eller den samme nedslidte seng i alt for mange år.

Ved madrassen, er det vigtigt, at du får den korrekt hårdhed - vi går i sidste ende ikke op i, om det er en spring- , skum eller latexmadras vi sælger dig, så længe det er den rigtige, da alle typer af madrasser hver har deres fordele og ulemper. Det kan eksempelvis være alt fra komfort til temperatur.

Ved bunden handler det meget om, hvor meget ekstra støtte, du har brug for. Vi har bunde, der fuldt ud kan justeres både ved skulder og hele vejen til knæ, som er perfekte til at give ekstra støtte. Har du problemer med skulder og/eller lændesmerter efter en nats søvn, er det højst sandsynligt fordi, at din nuværende seng ikke tager højde for det.
Vi har selvfølgelig også almindelige lamelbunde med både færre justeringsmuligheder - det hele kommer an på behovet, som vi sammen finder ud af.

Hvordan foregår det

Opmålingen er meget enkelt. Vores personale fører dig hen til vores opmålingssystem, og vil tage de 18 forskellige opmålinger, startende fra nakke og ned til knæ. De forskellige afstande bliver efterfølgende analyseret af systemet og vil vise os et klart billede af, hvilken seng og bund, du har brug for.

Tid: 5-7 minutter pr. opmåling

Hvorfor er det gratis?

Vi bruger i gennemsnit 33% af sit liv i sin seng, og vi ønsker i mest muligt omfang at sørge for, at de 33% bliver så behagelig for dig som overhovedet muligt. Derfor er det altafgørende, at du får den rigtige - og dette vil vi gerne hjælpe med.

Se vores præsentationsvideo af vores rygtest her:

Senest viste