Mistral

Mistral

Mistral reoler

Vi er stolt forhandler af Mistral reoler fra danske Hammel Furniture. Mistral-serien har eksisteret siden 1991 og produceres på Hammels fabrik i Midtjylland.

Mistral-serien tilbyder et vælg af muligheder og opstillinger, der sikrer dig dit perfekte møbel til stuen, entreén, spisestuen eller køkkenet i din personlige smag.

Mistral seriens natur tilbyder derfor en stor form for fleksibilitet, som kommer dig til gode. Vælg mellem en færdig opstilling eller 'byg selv' din egen Mistral reol ud af de mange grundmoduler, som både indeholder forskellige former af skænke, av-moduler, skuffer, skabe, hylder og meget mere. 

Varer 1-20 af 51

Side
pr side
Faldende
  1. Hammel Mistral 025 9 stk. fås i flere farver
    Hammel Mistral 025 9 stk. fås i flere farver
    Fra 14.364,00 kr Førpris 19.152,00 kr
  2. Hammel Mistral Natbord 45,5x42x32,5 cm Fås i flere farver
    Hammel Mistral Natbord 45,5x42x32,5 cm Fås i flere farver
    Fra 1.505,25 kr Førpris 2.007,00 kr

Varer 1-20 af 51

Side
pr side
Faldende

Forskellige farver i Mistral Reoler

Hvis du står og en reol og ikke lige kan finde den i den rigtige farve, vil vi garantere du kan med Mistral-serien. Alle vores reoler og opstillinger kommer i op til 16 forskellige farver, hvor især farverne antracit, hvid, sort og bøg er nogle af de mest populære farver. Hvis du vil lidt 'ud af boksen', kan findes farverne bordeuax, rød eller en flot, støvet grøn. Mulighederne er mange, hvorfor du altid vil kunne finde en Mistral Reol, der passer til farverne i dit hjem.

Mistral reol tilbud

Fordi vi er Danmarks største forhandlere af Mistral-moduler, sælger vi altid kun til markedets bedste priser, hvor vi ofte kører 25% rabat på både grundmoduler og opstillinger.

Mistral AV og HIFI-møbler

Mistral AV er til dig, der mangler et nyt og moderne møbel til at gemme dine kabler, playstation, videoafspiller eller anden form for elektronik i ét møbel. Fordi Mistral AV-serien er bygget specifikt til elektronik, måler bredden og dybden tilsvarende, således op til 90% af alt elektronisk udstyr vil passe til passe. Mangler du mere plads, kan der altid tilvælges et AV-modul med en større dybde.

Hvis du mangler et sted at gemme dine højtalere, kan du vælge at lade fronterne bestå af mange af de forskellige stofklapper. Stoffet lader lyden gå igennem med minimal tab af kvalitet, og sørger samtidig for, at din fjernbetjening stadig kan bruges, i det signalet kan komme igennem.

Huller til kabelføring samt 5 cm's plads bag bagbeklædningerne betyder, at ledningsvirvaret let og elegant kan gemmes væk. Ligeledes er møblet monteret med hul i top og bund, så du nemt og bekvemt kan sørge for, at der kommer strøm fra kontakten til dit AV-udstyr, og fra AV-udstyret op til eksempelvis dit fjernsyn.

Alle Mistral AV møbler kan naturligvis hænges op, placeres på en sokkel eller ben, eller på hjul, hvis du har brug for at kunne flytte en anelse med dem.

Det er kun din egen fantasi, der sætter grænserne for, hvordan dit næste AV møbel fra Mistral skal se ud.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at tage kontakt til os i butikken, så vi sikrer os, du får det helt rigtige AV-møbel, der passer til dig.

Mistral Skænk

Pryd dit hjem med en ny Mistral skænk i dansk kvalitet. Skænkene kommer i op til 15 forskellige farver og mange forskellige størrelser, så du får en skænk, der passer perfekt til din stue, spisestue eller opholdsrum. Alle Mistral skænke leveres med ophæng, så du selv kan bestemme, om du vil hænge modulerne op, stille dem på sokkel, vælge mellem 5 forskellige slags ben eller vælge mellem 2 forskellige slags hjul

 

Senest viste