Plejemidler

Plejemidler

12 varer

pr side
Faldende

12 varer

pr side
Faldende

Plejemidler til dine møbler

Det er vigtigt du plejer dine nye møbler rigtigt. Derfor har vi et udvalg af plejemidler, der kan anvendes til dig møbler vi sælger. Skal du have råd og vejledning omkring, hvilke plejemidler du skal bruge til dine møbler, uanset om de er købt hos os, er vi klar til at hjælpe dig. Vi har valgt vores leverandør af plejemidler, ud fra vores erfaringer. Samtidig går vi meget op i indholdet.

Husk altid at følge produktets plejeanvisning med de rigtige plejemidler, lad være med at købe andet end det, der er anbefalet fra producentens side. Er du i tvivl om du bruger de rigtige plejemidler er vi klar til at rådgive dig.

Vælg det rigtige plejemiddel til dit materiale

Vi har plejemidler til træ, stof, laminat, linoleum og læder. Alle produkterne er de bedste på markedet, det er vigtigt at bruge et godt plejemiddel da det forlænger møblets levetid. Her er nogle gode råd og hvad du bør undgå. Det er helt forbudt at bruge almindelig sæbe på lædermøbler, som man gjorde det i gamle dage. Sæbe er nemlig ikke lanolin fra dyr som det var en gang men det er mere kemisk med højere ph værdi, du risikere derfor at skade dine nye møbler fremfor at behandle dem. Husk altid at sæbebehandle dit bord på bagsiden af bordpladen, derved undgår du bordet slår sig og i værste tilfælde sprækker. Det er derfor vigtigt du påføre plejemiddel på begge sider af bordet.

Senest viste