Vi kan ikke finde produkter, som matcher din filtrering.

Grow reolsystem

Grow by Charlotte Holm Schau er et reolsystem i dansk design og kvalitet, og alle produkter er produceret her i Danmark. Det unikke reolsystem giver masser af gode opbevaringsmuligheder og kan bruges i samtlige rum, da du kan købe enkelte moduler i flere forskellige størrelser.

Der er mange fordele ved at investere i et reolsystem fra Grow:

  • Stor fleksibilitet - med reoler fra Grow kan du løbende købe flere moduler til din reol i takt med at du får nye behov for mere opbevaring. Man kan derfor uden at blinke sige, at det er en yderst fleksibel måde at indrette sit hjem på.
  • Åbne reolsystemer - du kan glæde dig over, at de åbne reolsystemer giver en øget lethed til rummet, og de er derfor et ideelt valg for dig, der bor småt. Samtidig er der rigeligt med plads til flotte vaser, æsker eller andet pynt.
  • Få kompetent rådgivning fra vores dygtige team

    Ønsker du at blive klogere på de enkelte produkter fra serien, skal du altid være mere end velkommen til at kontakte os. Hos Djurs Møbler har vi mange års erfaring inden for møbelbranchen, og vi kan derfor hjælpe dig med at få allermest ud af dine møbler.

Senest viste