Varer 1-42 af 87

Side
pr side
Faldende
 1. 4SO Accor lounge sofa 171 cm
  4SO Accor lounge sofa 171 cm
  Kampagnepris 6.990,00 kr Førpris 15.390,00 kr
  2 PÅ LAGER
 2. Modulo | Lounge havesofa | 170x300 cm
  Modulo | Lounge havesofa | 170x300 cm
  Kampagnepris 14.990,00 kr Førpris 19.990,00 kr
  Bestillingsvare 2-4 uger

Varer 1-42 af 87

Side
pr side
Faldende

Loungesofa: Læn dig tilbage i luksus

Er du ude efter nye havemøbler? Så kan du med en loungesofa til udendørs brug læne dig tilbage i lækker luksus og nyde solen og den kølige brise. Herfra kan du slappe af på terrassen, beskue haven og få endnu mere ud af dit hjem. Tag derfor et kig på loungesofaerne hos Djurs Møbler, der kan rumme alt fra én person til hele familien. Så kan du skabe en udendørs indretning, der inviterer til gode stunder fyldt med afslapning og hygge.

Nyd den danske sommer i en loungesofa

Når solen falder perfekt på terrassen, og vinden såvel som børnene har lagt sig, så er tiden din. Og med en loungesofa kan du udnytte netop dén tid til fulde. Her kan du slænge dig i de store puder, der omfavner din krop og krammer dit velvære. For her, midt i din nye loungesofa, kan tiden stå stille og velbehaget indfinde sig, mens du glemmer hverdagens stress.

I en loungesofa skal du kunne nyde tilværelsen, og derfor er det vigtigt at finde en variant, der passer til dine behov og din stil. Skal hele din familie eksempelvis kunne være deri? Eller er det en loungesofa, hvor børn ikke har deres vante gang, og hvor du i ro og mag kan læse en god bog? Uanset hvem den nye loungesofa er til, og hvor meget plads den skal kunne give, så kan du med stor sandsynlighed finde den hos Djurs Møbler.

Du kan også komplementer din nye loungesofa til haven med eksempelvis:

Din loungesofa kan til enhver tid rumme dig

Hos Djurs Møbler har vi et stort udvalg af loungesofaer, der til enhver tid kan rumme dig, dine behov og din stil. Vores sofaer til haven kommer nemlig i mange forskellige designs. Så kan du finde den model, der passer bedst ind i din have, på din terrasse eller på din altan.

Loungesofaer i varme farver

Er du til varme farver, som beige eller brun, gyldne træ-materialer og et design, der får terrassen til at føles som et hjem? Så kan du finde din nye loungesofa her på siden. Vores udvalg indeholder både drømmende chaiselonger, flettede stole og omfavnende hynder. Så er rammerne skabt for et hyggeligt terrasseområde.</p<

Rustikke loungesofaer i holdbare materialer

Er du mere til den sikre sorte farve, materialer i stål eller aluminium og et udendørs udtryk, der er stilet og rustikt? Så kan du også finde loungesofaer i materialer, der kan holde til at stå ude året rundt.

Praktiske loungesofaer i polyrattan

Du kan selvfølgelig også kombinere robusthed med det naturlige udtryk og købe en loungesofa i polyrattan, som kræver minimal vedligeholdelse. Her får du et flettet design i et materiale, som både er solidt og kan holde sig pænt i lang tid uden den store vedligeholdelse.

Find et loungesæt til haven

En indbydende have, terrasse eller altan tager afslapning til et helt nyt niveau. For når du føler dig godt tilpas, er det lettere at sænke skuldrene. Derfor kan du hos Djurs Møbler finde et helt loungesæt til haven, hvor du både får loungesofa, loungestole og loungebord til én pris. Så er du sikker på, at alle møblerne passer sammen, og du kan invitere venner og familie på besøg eller blot nyde solen i ro og mag.

Se også vores udvalg af havemøbelsæt.

Køb en loungesofa, som kan tåle al slags vejr

Når du skal have en sofa, som bliver brugt til udendørs brug, er det vigtigt, at den kan tåle al slags vejr. Derfor har vi loungesofaer - og andre havemøbler - som er lavet i holdbare kvalitetsmaterialer, så dine møbler er garanteret en lang levetid desuagtet af det til tider trodsende danske vejr.

Få mange års garanti på 4SO loungesofaer

Er du på udkig efter en loungehavesofa, som du kan få glæde af i mange år? Så overvej en sofa fra det kvalitetsbevidste mærke 4 Seasons Outdoor - eller 4SO. Her er du nemlig garanteret fem års garanti på alle deres havemøbler og endda 10 års garanti på kurvemøbler. Hos Djurs Møbler har vi et væld af 4SO loungemøbler, så du kan finde en model, der passer til dig.

Loungemøbler skaber rammerne for en god sommer

Loungemøbler er en hverdagsluksus, som du bør unde sig selv. I loungesofaen kan du slænge dig, mens kaffen eller vinglasset står på det lave loungebord. Loungemøbler bringer nemlig en ekstra afslappet dimension til din terrasse, hvor familie og venner kan mødes og komme helt ned i gear.

Senest viste