Mistral ben

Mistral ben

7 varer

pr side
Faldende
 1. KEEP by Hammel - Modul 187 - Hjul 6 stk
  KEEP by Hammel - Modul 187 - Hjul 6 stk
  Kampagnepris 702,75 kr Førpris 937,00 kr
  Bestillingsvare 2-3 uger
 2. EDGE by Hammel - modul 187 - Rustik hjul 6 stk.
  EDGE by Hammel - modul 187 - Rustik hjul 6 stk.
  Kampagnepris 675,75 kr Førpris 901,00 kr
  Bestillingsvare 2-4 uger
 3. EDGE by Hammel - modul 177 - Stillefødder 6 stk.
  EDGE by Hammel - modul 177 - Stillefødder 6 stk.
  Kampagnepris 218,25 kr Førpris 291,00 kr
  Bestillingsvare 2-4 uger

7 varer

pr side
Faldende

Skal dit modul hæves, eller behøver et af dine møbler hjul? Så dyk ned i udvalget af Mistral ben, hvor du kan sætte dine moduler på ben i både massiv træ og skinnende stål samt stillesko og hjul. Hos Djurs Møbler har vi forskellige ben, produkter og tilbehør til dit Mistral Møbel. Tag derfor et kig i vores udvalg af varer her på siden, og opløft dit modul.

Lad dit modul komme på benene

Ved at vælge ben, hjul eller stillesko til dit Mistral møbel kan du løfte både reoler, vitrineskabe, TV-borde og mange andre Mistral møbler fra gulvet. Det kan give et mere luftigt udtryk til stuen eller køkkenet - og samtidig er det mere praktisk i forbindelse med rengøringen.

Her på siden kan du således finde forskellige ben, der kan passe til flere produkter, moduler og møbler fra Mistral. Tag derfor et kig i vores udvalg, og find de ben, der giver dit Mistral møbel et nyt og opløftet udtryk.

Vores forskellige mistral ben

Hammel Furniture har udviklet mange forskellige ben og tilbehør til Mistral. Derfor finder du et væld af materialer og farver, som du kan vælge mellem her på siden i vores udvalg. Her er blandt andet slanke ben i massiv træ som hvidpigmenteret eg eller sæbebehandlet bøg. Du kan også finde andet tilbehør i sort lak, stål eller metal.

Med Mistral har du også andre muligheder end blot ben. Prøv eksempelvis at kombinere din reol med stillesko og beslag, hvis dit gulv er ujævnt eller hælder. Så kan du hurtigt få et møbel, der altid er i vatter. Vores udvalg indeholder også hjul med bremse, som lettere kan manøvrere dine forskellige møbler og moduler rundt.

Mistral ben hos Djurs Møbler

Uanset hvilke farver, materialer og tilbehør du foretrækker, så kan du finde de perfekte ben til dit Mistral møbel hos Djurs møbler. Flere af benene i vores udvalg passer nemlig både til Mistrals TV-borde, vitrineskabe, skænke og andre moduler. Find flere ben i udvalget her på siden, og fuldend dit Mistral modul.

Senest viste