Innovation

Innovation

23 varer

pr side
Faldende
 1. Innovation Idun
  Innovation Idun
  Fra 15.590,00 kr
  Bestillingsvare 3-5 uger
 2. Innovation Trym
  Innovation Trym
  Fra 12.535,00 kr
  Bestillingsvare
 3. Innovation Aslak
  Innovation Aslak
  Fra 10.135,00 kr
  Bestillingsvare
 4. Innovation Balder
  Innovation Balder
  Fra 10.370,00 kr
  Bestillingsvare 4-6 uger
 5. Innovation Eivor 160
  Innovation Eivor 160
  Fra 15.525,00 kr
  Bestillingsvare 4-6 uger
 6. Innovation Frode
  Innovation Frode
  Fra 10.150,00 kr
  Bestillingsvare
 7. Innovation Mimer
  Innovation Mimer
  Fra 11.875,00 kr
  Bestillingsvare
 8. Innovation Sly
  Innovation Sly
  Fra 8.730,00 kr
  Bestillingsvare
 9. Innovation Ghia Wood
  Innovation Ghia Wood
  Fra 8.410,00 kr
  Bestillingsvare 2-4 uger

23 varer

pr side
Faldende

Findes der noget bedre end en god lur på sofaen? Det er svært at sige, men godt er det hvertfald, det kan der ikke herske megen tvivl om. Så hvorfor ikke vælge en sofa, der også er en seng? Innovation har siden 1989 specialiseret sig i at lave sovesofaer i flere varianter.

Innovative sofaer i dansk design

Hos Innovation kan du finde sofaer i mange forskellige størrelser, farver og modeller, alle i dansk design og topkvalitet. Høj komfort er fælles for dem alle. Du kan finde sovesofaer der ligner en ganske standard sofa, men du kan også finde nogle, der mere bare er til at sove på, som eksempelvis en daybed.

De fleste modeller kommer med en række funktioner, hvor mange kan slås ned til en dobbeltseng, mens nogle har forskellige former for elevation, for at give ekstra komfort. Derudover findes der modeller, hvor sæde og ryglæn går i ét, modsat modeller med rygpuder i forskellige størrelser samt modeller med og uden armlæn. Ligeledes kan man vælge imellem en række forskellige stof- og lædertyper i alverdens farver. Vil du have maksimal komfort kan du vælge din sofa med en Soft Spring madras.

Muligheder er der mange af, men der findes heldigvis ikke noget forkert valg. Så tjek vores store udvalg her på webshoppen eller besøg os i butikken på Ramtenvej 7, 8581 Nimtofte, hvor du så også har muligheden for at afprøve sofaen inden køb.

Vælg den rette størrelse til din Innovation sovesofa

Langt de fleste sovesofaer fra Innovation har en længde mellem 195-210 cm, så de fleste personer uden problemer kan ligge på langs. Bredden er noget mere svingende derimod, alt efter hvilken model du vælger, hvor de smalleste er 70 cm og de bredeste er 160 cm. Der findes selvfølgelig en række forskellige bredder inden for disse intervaller.

Hvis du vil have en sovesofa, der blot skal have plads til én person, kan du sagtens vælge en smal variant på omkring 70-90 cm. Hvis du derimod gerne vil have plads til to personer, anbefaler vi at du vælger en variant på mindst 140 cm i bredden, der svarer til en ¾-seng. En normal queen size bed måler 200x200 cm, mens en king size seng har målene 210x210 cm. Dette er værd at have med i dine overvejelser før køb af en ny sovesofa.

Det mest optimale ville være at besøge os i butikken, eventuelt have en partner med, så i kan afprøve forskellige varianter og finde den helt rette størrelse i det helt rigtige materiale til dit/jeres behov.

God service og gratis levering i hele landet

Hos Djurs Møbler værner vi om møblerne, og vi stræber efter at give kunden den bedst mulige købsoplevelse. Har du spørgsmål mht. produkter eller andet, står vi klar med rådgivning fra kompetente fagfolk, både på telefon og i butikken.

Vi har gratis levering på alle ordre over 499,- uanset om det er en lækker sovesofa fra Innovation eller blot nogle gratis stofprøver dertil. Vi gør vores bedste for at det bliver leveret til ordentlig tid, får den optimale behandling undervejs og holder løbende kunderne informeret om varernes status. Levering er som udgangspunkt til adressens kantsten, men indbæring og montering kan ligeledes aftales for et mindre gebyr.

Butikken har åbent alle hverdage fra 9-17.30, lørdag fra 10-13 og den første weekend i hver måned er der åbent fra 10-15 både lørdag og søndag. Ellers kan du købe Innovation produkter døgnet rundt, alle ugens dage, på webshoppen!

Senest viste