3 varer

pr side
Faldende
 1. Innovation Ghia Wood
  Innovation Ghia Wood
  Fra 8.410,00 kr
  Bestillingsvare 2-4 uger

3 varer

pr side
Faldende

Køb en elegant daybed hos Djurs Møbler

Daybeds er inden for de seneste år blevet et særdeles populært møbel i flere danske og udenlandske hjem. Det skyldes blandt andet, at de har et meget elegant design, og dernæst kan du bruge daybeds til mange formål. Eksempelvis kan du bruge en daybed som en ekstra sengeplads til overnattende gæster, eller den kan bidrage til et hyggeligt loungeområde i din stue.

Hos Djurs Møbler har vi flere forskellige daybeds, og det kan derfor være svært at vælge sin favorit, samt hvilken der passer bedst ind i dit hjem. Derfor kan du med fordel overveje følgende, der kan gøre valget lidt lettere:

  • Materiale og farve: Du kan vælge imellem daybeds i læder eller stof, så du får den følelse i materialet, som du foretrækker. Derudover kan du købe multifunktionelle møbel i flere forskellige flotte og diskrete farver, så du kan finde en daybed, der passer perfekt ind i din indretningsstil og giver et eksklusivt look.
  • Størrelse: Du kan købe en daybed i flere forskellige størrelser og mål, men det mest normale er 70x200 cm, hvilket svarer til en typisk enkeltseng. Er du på udkig efter en større model, så kan du med fordel tage et kig på vores sovesofaer.
  • Med eller uden hynder: De mange forskellige designs, som du kan købe daybeds i, byder på modeller med og uden hynder. Daybeds med hynder understøtter det klassiske sofalook med siddepladser, mens en plan udgave er ideel til dig, der primært ønsker at bruge møblet som sovemøbel.

Hvis du stadig ikke er helt sikker på, hvilken daybed du skal vælge, kan du læse mere om udvalget hos Djurs Møbler herunder.

Daybed i læder eller stof?

Når du skal købe en ny daybed til dit hjem, er et af de helt store spørgsmål, om møblet skal være i læder eller stof. Hvert materiale har sine fordele og passer til forskellige indretningsstile. En daybed i læder giver eksempelvis et moderne udtryk med et retro look - specielt når møblet får flot patina med tiden. Og så er den et praktisk møbel, da du nemt kan rengøre læderet med en fugtig klud. Tag også et kig på vores lædersofaer her.

Til gengæld er en daybed i stof mere åndbar, og derfor egner den sig godt som soveplads, hvor huden ikke klistrer sig til møblet. Uanset hvilken daybed du vælger, vil du få et komfortabelt møbel med bløde puder, som du kan bruge til at sidde og sove på. Uanset om du vælger læder eller stof, kan du købe en klassisk daybed med træstel hos Djurs Møbler.

Find en funktionel daybed til alle de rolige stunder

En daybed er et multifunktionelt møbel, som passer ind i alverdens rum i hjemmet. På den måde kan du nyde alle de rolige stunder gennem dagen, uanset hvor du foretrækker at slappe af. Møblet kan for eksempel stå på kontoret, i stuen, i soveværelset eller i dit walk-in-closet.

En daybed til kontoret

Arbejder du ofte hjemme, eller bruger du meget tid på kontoret af andre grunde? Så kan du med fordel stille en daybed i rummet, som giver dig mulighed for at tage en hurtig slapper, når du har brug for det. Det enkle design i vores daybeds giver dig mulighed for at finde en model, der passer til resten af indretningen på kontoret.

En daybed til stuen

Er der mangel på siddepladser, når du får gæster på besøg? Så kan en daybed være det, du mangler. En daybed kan nemlig komplementere din traditionelle sofa og skabe ekstra siddepladser, og du kan endda lade dine gæster overnatte på den smukke daybed.

En daybed til dit walk-in-closet

Med en daybed i dit walk-in-closet vil du få plads til at ligge morgendagens beklædning, så du hurtigt kan komme i tøjet. Derudover skaber den klassiske daybed en siddeplads, til når du skal tage sko på. Hos Djurs Møbler kan du finde flere daybeds i et minimalistisk design, som passer ind i flere forskellige indretningsstile, og som ikke stjæler opmærksomheden fra alt dit smarte tøj.

Daybeds fra Innovation Living

Hos Djurs Møbler forhandler vi møblement fra et væld af populære og anerkendte brands. I udvalget af daybeds finder du flere forskellige modeller fra det danske brand Innovation Living, som er kendt for deres innovative sofaer, herunder daybeds, i dansk design og topkvalitet. Køb derfor en ny Innovation Living daybed hos Djurs Møbler, som blandt andet lader dig:

   • Skabe en ekstra siddeplads i stuen
   • Hvile hovedet efter en lang dag
   • Have plads til overnattende gæster

Du kan finde daybeds fra Innovation Living i flere forskellige designs, farver og materialer. Du kan med fordel også tage et kig på hele vores sortiment af sofaer i dansk design.

Vi hjælper dig med at finde den perfekte daybed

Måske har du allerede en idé om, hvilken type daybed du ønsker at berige dit hjem med. Hvis du er i tvivl om, hvilken model du skal vælge, står vi hos Djurs Møbler klar til at dele ud af vores mange års erfaring inden for møbelbranchen. Du er velkommen til at kontakte os og få rådgivning ved selv den mindste tvivl, så du er sikker på at komme hjem med et produkt, som du vil få glæde af i mange år fremadrettet.

Senest viste