Soveværelset

Soveværelset

Varer 1-42 af 903

pr side
Faldende
 1. Innovation Idun
  Innovation Idun
  Fra 15.590,00 kr
  Bestillingsvare 3-5 uger
 2. Pbj Oculus reolmodul 40x25x15cm
  Pbj Oculus reolmodul 40x25x15cm
  Fra 1.236,75 kr 1.649,00 kr
  Bestillingsvare 4-6 uger
 3. Velda Proflex1 Elevationsbund 90x200 cm
  Velda Proflex1 Elevationsbund 90x200 cm
  Kampagnepris 3.799,00 kr Førpris 5.599,00 kr
  5 PÅ LAGER

Varer 1-42 af 903

pr side
Faldende

Lækre møbler til soveværelset

Soveværelset er over tiden blevet et rum der møbleres fuldt på højde med resten af hjemmet. Sengen skal have den rigtige farve, der passer til værelset og der skal en gavl til at fuldføre sengemiljøet. Natborde skal være unikke og passe ind i stilen med resten af møblementet. Kommoder, der giver ekstra opbevaring samt klædeskab der er skræddersyet til at passe ind i soveværelset. Disse møbler er blevet lige så vigtige som resten af hjemmets møbler.

Soveværelset med sengen i centrum

Hos Djurs Møbler ser vi sengen som et af hjemmets vigtigste og mest personlige møbler. En seng er ikke bare en seng. Senge skal i dag kunne tilpasses den enkeltes behov for støtte og komfort, der sikrer den helt rigtige nattesøvn. En lækker seng fås i dag i et lækkert design, og muligheden for selv at vælge farve og materialer er en nødvendighed. Designet skal passe ind til resten af husets stil og give visuel betydning for soveværelset udover den gode komfort.

Derfor har vi specialiseret os i designsenge til soveværelset fra Europas bedste sengeproducenter.

Se alle vores senge til soveværelset her lige her

Indret soveværelset med flotte og funktionelle natborde

Natborde kommer i mange varianter. De fås alle i forskellige farver og materialer. Dette gør det muligt for dig at designe dit natbord efter behov og stil, således det tilpasses ind i dit soveværelse og tilskynder hele sengemiljøet. Mange natborde kommer med funktioner, som giver værdi i hverdagen. Her er der plads til dine bøger, telefoner og natlamper. Vores natborde kommer i mange størrelser, og kan derfor opfylde alle behov som er påkrævet i dit soveværelse. Natbordene kan designes med skuffer og låger alt efter behov for opbevaring.

Se vores udvalg af natborde til soveværelset her

Opbevaring i soveværelset

Kommoder og klædeskabe er foruden sengen de vigtigste møbler i et soveværelse. Mange har brug for ekstra opbevaring i form af en lækker kommode med god plads og smarte funktioner. Skal skabet være indbygget eller skal det stå frit? Når man køber en kommode, er det vigtigt af man har gjort sig overvejelser om størrelse og behov. Desuden er det vigtigt at man har afstemt sine forventninger om pris og kvalitet, da disse to parametre i høj grad hænger sammen. En kommode er noget, der bruges hver dag og ønsker I en kvalitet der holder i mange år, er det vigtigt at møblets kvalitet afspejler dette.

Se vores opbevaringsmøbler til soveværelset her

Skydedøre eller walk-in-closets i soveværelset

De mest populære klædeskabe i soveværelset er skydedørsskabe eller walk-in-closets. Disse kan designes og tilpassed lige efter dit eget behov, så de passer ind i alle soveværelser. Fordelen er, at der ved disse smarte opbevaringsløsninger sparer plads, da dørskabene ikke fylder ude i rummet. Udnyt pladsen og byg skabet fra væg-til-væg eller i en niche, derved får man mere skabsplads i soveværelset.

Se vores udvalg af klædeskabe her

Senest viste