Spiseborde

Spiseborde

Varer 1-42 af 98

Side
pr side
Faldende
 1. PBJ | Aeris spisebord - Ø140
  PBJ | Aeris spisebord - Ø140
  Fra 12.186,75 kr 16.249,00 kr
  Bestillingsvare 6-8 uger
 2. Rowico | Filippa bord 80x80/125 cm | Eg olie
  Rowico | Filippa bord 80x80/125 cm | Eg olie
  Kampagnepris 4.241,50 kr Førpris 4.990,00 kr
  Bestillingsvare 2-3 Uger
 3. PBJ | Aeris spisebord - Ø105
  PBJ | Aeris spisebord - Ø105
  Fra 7.611,75 kr 10.149,00 kr
  Bestillingsvare 6-8 uger
 4. Meza by Hammel Ø135/231 cm - Hvid laminat
  Meza by Hammel Ø135/231 cm - Hvid laminat
  Fra 6.585,00 kr 8.780,00 kr
  Bestillingsvare 3-5 uger
 5. Rowico | Filippa bord 80x80/125 cm | Eg hvidpigmenteret
  Rowico | Filippa bord 80x80/125 cm | Eg hvidpigmenteret
  Kampagnepris 4.241,50 kr Førpris 4.990,00 kr
  Bestillingsvare 2-3 Uger

Varer 1-42 af 98

Side
pr side
Faldende

Vælg det rette spisebord til din dagligdag og festlige begivenheder

Et spisebord er et helt centralt element i spisestuen, der skal kunne omfavne både hverdagen og festlige begivenheder. Derfor er valget om det helt rigtige spisebord ikke altid lige nemt. Der er nemlig flere forskellige elementer i spisebordet, du med fordel kan overveje, før du køber et nyt. Det kan blandt andet være:

 • Hvor stort skal det være?
 • Skal bordet have udtræk?
 • Hvilket materiale skal der vælges?
 • Hvilken form skal det have?

Spisebordet skal først og fremmest være stedet, hvor familien bliver samlet henover middage. Mange ønsker også, at bordet skal være behagelig at sidde ved i andre situationer, eksempelvis med lektier, en kop kaffe eller blot en god bog. Derfor skal spisebordet også i højere grad kunne håndtere de adskillige brugsscenarier.

Det store udvalg gør det sommetider svært at finde rundt i, men det vigtigste er, at du vælger det spisebord, som passer bedst ind i rummet og din smag.

Rundt, ovalt eller firkantet spisebord?

Skal du have et firkantet eller rundt spisebord? Det er ofte en smagssag, men udover blot smag og præferencer, er det vigtigt at vurdere formenes forskelligheder. Det er nemlig ikke alle borde, der passer lige godt til diverse rumstørrelser, indretningsstile og lignende. Bliv derfor klogere på, hvilket type bord du med fordel kan vælge til netop din spisestue herunder.

Rundt spisebord: Samlingspunktet for familien

Når du, din familie og dine venner sidder omkring et rundt spisebord, er det muligt for alle at se hinanden i øjnene, hvor du for alvor vil kunne mærke nærværet. Du skal dog passe på med at stille et rundt spisebord for tæt på en væg, da alle skal kunne komme til og fra bordet. Vi anbefaler derfor, at du forsøger at stille det runde spisebord midt i din spisestue, så det får en central plads.

For at være sikker på, hvor mange gæster der kan sidde omkring bordet, anbefaler vi, at du laver nogle mål af den ønskede placering samt dine spisebordsstole. Så kan du lettere finde ud af, hvor mange stole du kan stille omkring bordet. Vi har runde spiseborde i mange størrelser, så du kan få plads til hele familien og dine gæster. Tag også et kig på udvalget af ovale spiseborde.

Firkantet spisebord: Det klassiske bord

Ved et firkantet spisebord får du en vaskeægte spisebordsklassiker. Afhængig af rummets størrelse kan du vælge helt kvadratiske eller aflange borde, der passer ind i din nuværende indretning sammen med dit andet møblement. De fleste firkantede og aflange borde er ofte et godt valg, når du ønsker optimal udnyttelse af pladsen og fuld klarhed over antallet af gæster, du kan invitere til din næste festlige begivenhed.

Hvis du foretrækker et firkantet spisebord, kan du tage et kig på vores udvalg af:

Skal dit spisebord være med udtræk?

Et spisebord med udtræk er til dig, der ønsker at kunne udvide dit spisebord til flere personer, når du får gæster på besøg. Med hvert udtræk og hver tillægsplade opnår du typisk to ekstra siddepladser - og ved mange af vores borde kan der tilkøbes op til to tillægsplader, der gør, at du roligt kan invitere fire gæster yderligere. Hos Djurs Møbler kan du finde spiseborde med helt traditionelle udtræk, hvor pladen enkeltvis skal trækkes ud for at placere dine tillægsplader.

Et alternativ til det traditionelle udtræk er vores udvalg af spiseborde med synkronudtræk, hvor begge plader vil følge med, når du trækker fra den ene eller anden side. Det gør det let for en enkelt person at skabe mere plads ved spisebordet.

En tredje mulighed er et spisebord med hollandsk udtræk, hvor udtrækspladerne er placeret og hæftet til bordet under hver ende, hvorfra de blot skal hives ud. Et hollandsk udtræk har dog ikke en lige så stor bærevægt, hvilket du skal være opmærksom på.

Skal spisebordet være i træ, linoleum eller laminat?

Når du skal købe et spisebord, er det vigtigt, at du vælger det materiale, der passer både dine og hjemmets behov bedst muligt - hvert materiale har nemlig forskellige fordele. For at få det rette spisebord i det rigtige materiale, er det derfor en god idé at tænke over:

 • Det ønskede udseende
 • Din lyst til at behandle bordet
 • Hvor modstandsdygtig dit bord skal være overfor snavs og pletter

Spisebord i træ

Du kan vælge et spisebord i træ, hvis du ønsker et rustikt look i hjemmet, da træets natur giver et flot og autentisk udseende til din spisestue. Fordi træet er et levende materiale, er det vigtigt at behandle det korrekt med de rigtige midler for at bibeholde det flotte udseende samt modstandseffekten overfor snavs og pletter. Du kan blandt andet købe et spisebord i massivt egetræ, der bringer skovens og naturens karisma ind i køkkenet.

Spisebord i laminat

Du kan vælge et spisebord i laminat, hvis du ønsker et mere eller mindre vedligeholdelsesfrit og meget praktisk spisebord. Laminatborde er vores go-to, når du ønsker et nyt spisebord til børnefamilien, hvor maden og drikkevarerne ikke altid bliver holdt inden for tallerkens og glassenes rammer. Vedligeholdelse af bordet er nemlig utrolig nemt og hurtigt overstået, da du kan gøre det ved blot at aftørre bordet med en fugtig klud eller laminat rens.

Spisebord i linoleum

Vælg et spisebord i linoleum, hvis du ønsker et spisebord med et naturligt og blødt udseende. Linoleum er et oliebaseret materiale, der har en meget god og afvisende effekt overfor snavs og pletter. Modsat laminatbordpladen vil du med et spisebord i linoleum have mulighed for at reparere materialet forholdsvist nemt, hvis skaden først er sket, og der er kommet pletter.

Er du interesseret i at læse mere omkring de forskellige behandlinger og materialer, kan du læse meget mere om dette i vores vedligeholdelsesguide. Derudover kan du bestille plejemidler til dit spisebord og andre møbler hos os.

Går du efter et moderne, klassisk eller skandinavisk design?

Hos Djurs Møbler bestræber vi os på at have et spisebord til enhver smag, hvor fællesnævneren for alle borde er kvalitet. Vi fører derfor et bredt udvalg af spiseborde i moderne, klassiske og skandinaviske designs, der sikrer, at du får det udseende på bordet, som du ønsker.

Er du til de klassiske borde, vil vi anbefale dig at tage et kig på spisebordene fra den danske producent Haslev Møbelsnedkeri, der bruger træ i alle deres serier. Er du mere til et moderne spisebord med skandinaviske træk, vil vi anbefale dig at kigge på udvalget fra PBJ Designhouse eller vores egen Urban Living serie, hvor du vil se de mere minimalistiske træk.

Skal du have en hånd til at vælge det rigtige spisebord?

Hos Djurs Møbler kan vi hjælpe dig godt på vej, så du ender ud med et bord, som du kan være glad for og beholde i mange år frem. Du er mere end velkommen til at kontakte os ved spørgsmål. Henvend dig på chatten, skriv en mail på [email protected], eller ring til os på 86 39 81 77.

Uanset om du skal have et stort eller lille spisebord, rundt eller firkantet, står vi klar til at hjælpe dig med at vælge det nye spisebord til dit hjem.

Senest viste