NYHED: Prøv vores tilbudskurv - læs mere om det her

Tæpper

Tæpper

Varer 1-20 af 37

Side
pr side
Faldende

Varer 1-20 af 37

Side
pr side
Faldende

Tæpper til hele hjemmet

Vi har et stort udvalg af tæpper til stuen, spisestuen, soveværelset eller gangen. Vores tæpper er i en høj kvalitet som altid ligger pænt og ikke folder i hjørnerne. Tæpperne fås i natur eller kunstmaterialer, afhængig af hvilken type tæppe det er. Begge materialer er yderst velegnet til tæpper. De naturlige materialer er uld og bomuld. Uld er utrolig slidstærkt derfor bruges det på overfladen, bomulden bruges mest til at knytte tæppet sammen. Tæpper kan være med til at give en rolig atmosfære i det pågældende rum, samtidig kan det være lyddæmpende i rum med hårde overflader. Ligeledes giver tæpper en dejlig lun fornemmelse når man går på dem.

Tæpper til stuen

Skal stuen have et løft kan du gøre dette med et lækkert tæppe. Tæpper til stuen kan anvendes på mange måder, naturligvis under sofabordet ved sofaen, men det kan også anvendes midt i rummet eller i et hjørne hvor du vil skabe en hyggekrog. Når du skal vælge et tæppe til stuen kan du vælge helt ud fra din egen smag. Tæppet kan være i en skrap farve der skaber liv eller i en mere neutral farve som skaber ro og binder resten af møblementet sammen. Materialevalg til dit nye tæppe til stuen er også personlig smag. Dog kan du med fordel vælge med et praktisk syns perspektiv. Har du husdyr er det nemmere at renholde et tæppe i stuen når det er fladvævet så er det nemmere at støvsuge. Ønsker du dit nye tæppe til stuen skal være blødt og behageligt, skal du vælge et tæppe med mere luv eller i en kraftig vævning. Uldtæpper er specielt dejlig bløde at gå på og passer perfekt under sofabordet.Tæpper til spisestuen

Sådan vælger du det rigtige tæppe til spisestuen. Skal dit tæppe ligge under spisebordet er det vigtigt du vælger den rigtige kvalitet. Det skal være nemt at vedligeholde. Samtidig skal det være til at trække dine spisebordsstole ind og ud. Vi anbefaler et fladt og tæt vævet tæppe i uld, da dette er nemt at vedligeholde samt opfylder ovenstående krav. Du kan med god grund vælge dit tæppe til spisestuen med latex/gummi bagside. Disse kvaliteter ligger nemlig meget stabilt og derfor særdeles velegnet som tæppe til spisestuen.

Tæpper til soveværelset

Når du skal vælge det rigtige tæppe til soveværelset, synes vi du skal lægge vægt på følgende. Vælg et tæppe som er lækker blødt at stå ud på om morgenen. Bløde tæpper til soveværelset kan fås med lidt kraftigere luv som giver tæppet en blød fornemmelse. Disse kvaliteter er også dejlige lune, så virker gulvet ikke så koldt at stå ud på om morgenen.

Tæpper til gangen

Du kan få tæpper til gangen som har latex/gummi bagside. Dette betyder at det ligger stabilt på alle overflader. Mange af vores tæpper til gangen fås i mange længder, du kan derfor altid få det tæppe der passer til din gang. Lange og smalle tæpper til gangen eller en såkaldt løber giver gangen karakter og virker varm og indbydende. Ved at bruge en tæppe i gangen bryder man de lange flader og for rummet til at virke mere harmonisk.

Senest viste