Tæpper

Tæpper

Varer 1-42 af 135

pr side
Faldende
 1. Karlskrona Grøn
  Karlskrona Grøn
  Fra 1.299,00 kr
  Bestillingsvare 2-3 Uger
 2. HC Tæpper | Skagen Ivory
  HC Tæpper | Skagen Ivory
  Fra 1.199,20 kr 1.499,00 kr
  Bestillingsvare 1-2 uger
 3. HC Tæpper | Flow
  HC Tæpper | Flow
  Fra 3.359,20 kr 4.199,00 kr
  Bestillingsvare 1-2 uger
 4. HC Tæpper | Java Tæppe Natur
  HC Tæpper | Java Tæppe Natur
  Fra 1.599,20 kr 1.999,00 kr
  Bestillingsvare 1-2 uger
 5. HC Tæpper | Bali Tæppe Blå
  HC Tæpper | Bali Tæppe Blå
  Fra 1.599,20 kr 1.999,00 kr
  Bestillingsvare 1-2 uger
 6. HC Tæpper | Denver blå
  HC Tæpper | Denver blå
  Fra 479,20 kr 599,00 kr
  Bestillingsvare 1-2 uger
 7. Karlskrona Blå
  Karlskrona Blå
  Fra 1.299,00 kr
  Bestillingsvare 2-3 Uger

Varer 1-42 af 135

pr side
Faldende

Tæpper fra Djurs Møbler

Er du på udkig efter et nyt tæppe til dit hjem? Hos Djurs Møbler kan du finde tæpper i forskellige designs, farver og materialer, der passer til indretningen i netop dit hjem. Så har du de bedste forudsætninger for at vælge dét gulvtæppe, som kan skabe den helt rette stemning i din bolig. Udforsk udvalget af tæpper til alle rum her på siden, og bestil et nyt hos Djurs Møbler.

Løse tæpper til hele hjemmet

Vi har et stort udvalg af tæpper til stuen, spisestuen, soveværelset og gangen. Vores tæpper er i en høj kvalitet med et skridsikkert underlag, så de altid ligger pænt og ikke folder i hjørnerne. I udvalget kan du finde tæpper i natur- og kunstmaterialer, afhængig af hvad du foretrækker. Læs mere om forskellen på de to materialer herunder.

Tæpper i naturmaterialer

De naturlige materialer er uld og bomuld, hvilket er utrolig slidstærkt. Uldet bliver typisk brugt på overfladen, hvorimod bomulden primært bliver brugt til at knytte tæppet sammen. Du kan vælge mellem flere forskellige tæpper i uld med kreative eller simple mønstre hos Djurs Møbler.

Tæpper af syntetiske fibre

Syntetiske gulvtæpper er typisk mere hårdføre og slidstærke end tæpper i naturmaterialer, og de tager bedre imod vådt snavs. Derfor passer tæpper af syntetiske fibre godt til køkkenet, badeværelset og entréen, hvor der typisk er mest fugtigt og vådt. Hos Djurs Møbler har vi tæpper af syntetiske fibre, såsom polyester.

Hvorfor bruge tæpper i hjemmet?

Med de rigtige tæpper til din bolig kan du skabe en rolig og hyggelig atmosfære, men tæpper kan også have en lyddæmpende og isolerende effekt i rum med hårde overflader. Derudover kan tæpper være bløde og behagelige at gå på samt give en dejlig, lun fornemmelse for fødderne. Du kan læse mere om, hvordan du vælger det rette tæppe til de forskellige rum i hjemmet herunder.

Tæpper til stuen

Skal stuen have et løft? Så kan du gøre det med et eller flere lækre tæpper. Du kan nemlig anvende tæpper i stuen på mange måder, der kan gøre rummet endnu mere indbydende. Blandt andet kan du placere tæpper under sofabordet ved sofaen, under lænestolen, midt i rummet eller i et hjørne, hvor du vil skabe en hyggekrog. Hos Djurs Møbler kan du finde både store og små tæpper til din stue.

Når du skal vælge et tæppe til stuen, kan du vælge helt ud fra din egen smag. Tæppet kan være i en skrap farve, der skaber liv, eller i en mere neutral farve, som giver ro og binder resten af møblementet sammen.

Overvej materialet i tæppet

Materialevalget til dit nye tæppe til stuen afhænger ofte af den personlige smag. Dog kan du med fordel vælge ud fra et praktisk perspektiv. Har du eksempelvis husdyr, er det nemmere at holde et tæppe rent, når det er fladvævet, da det er lettere at støvsuge.

Ønsker du dit nye tæppe til stuen skal være blødt og behageligt? Så skal du vælge et tæppe med mere luv eller i en kraftig vævning. Uldtæpper er specielt dejlige og bløde at gå på, og så passer de godt under sofabordet.

Tæpper til spisestuen

Skal du vælge et tæppe til spisestuen? Så læs med her, og bliv klogere på, hvordan du kan træffe det rigtige valg. Hvis dit tæppe skal ligge under spisebordet, er det vigtigt, at du vælger den rigtige kvalitet. Det skal nemlig være nemt at vedligeholde og rengøre, så du ikke ødelægger tæppet, hvis du spilder under morgen-, middag- eller aftensmaden. Og samtidig skal det være til at trække dine spisebordsstole ind og ud.

Vi anbefaler et fladt og tætvævet tæppe i uld til spisestuen, da det er nemt at støvsuge og vedligeholde. Du kan med god grund vælge dit tæppe til spisestuen med en latex- eller gummibagside. Disse kvaliteter ligger nemlig meget stabilt på gulvet, så du får et skridsikkert underlag.

Tæpper til soveværelset

Det er altid rart med et blødt tæppe ved siden af sengen, så du ikke skal stille dig på det kolde gulv direkte fra morgenstunden af. Derfor kan du med fordel vælge et tæppe i kraftig luv, som giver tæppet en optimal, blød fornemmelse, og så virker det varmt at stå på. Du kan læse om, hvilke materialer vores tæpper er lavet af inde på produktsiderne.

Tæpper til gangen med skridsikkert underlag

Når du skal købe et tæppe til gangen, er det vigtigt, at det ligger stabilt på gulvet, så du ikke glider, når du går på det. Derfor anbefaler vi, at du vælger en model med et skridsikkert underlag, såsom gummi eller latex.

Derudover er længden og bredden af tæppet vigtigt. Du kan få mange af vores tæpper til gangen i forskellige længder og bredder, og på den måde kan du vælge den model og størrelse, der passer allerbedst til netop din gang - uanset hvor bredt og langt rummet er.

Lange og smalle tæpper til gangen - eller en såkaldt løber - giver gangen karakter og virker varm og indbydende. Ved at bruge et tæppe i gangen, kan du derfor bryde de lange flader og dermed få rummet til at virke mere harmonisk.

Har du brug for rådgivning?

Hvis du stadig har svært ved at vælge, hvilket tæppe der passer bedst til dit rum og din indretning, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi kan nemlig tilbyde faglig rådgivning og betjening, så du får købt det rette tæppe til netop dit behov. Det gælder naturligvis også, når du kigger på andre kategorier end tæpper hos Djurs Møbler.

Find et godt tilbud hos Djurs Møbler

Selvom vi altid prismatcher hos Djurs Møbler, har vi også forskellige tilbud, så du kan finde moderne kvalitetsmøbler til hjemmet til en skarp pris. Du kan gå på opdagelse i det store udvalg af tilbudsvarer her, hvor du måske kan finde et tæppe, der passer til dig og dine præferencer.

Bestil et nyt tæppe med gratis levering

Hos Djurs Møbler gør vi en dyd ud af at tilbyde vores kunder den bedste service, og netop derfor sørger vi for gratis levering ved køb over 499,-. Hvis du skal handle møbler ind til flere rum i din bolig, kan du med fordel benytte vores få-et-tilbud-funktion. Klik her, og se, hvordan det fungerer.

Senest viste