Sovesofaer

Sovesofaer

39 varer

pr side
Faldende
 1. Innovation Idun
  Innovation Idun
  Fra 15.590,00 kr
  Bestillingsvare 3-5 uger
 2. Innovation Trym
  Innovation Trym
  Fra 12.535,00 kr
  Bestillingsvare
 3. Innovation Aslak
  Innovation Aslak
  Fra 10.135,00 kr
  Bestillingsvare
 4. Innovation Balder
  Innovation Balder
  Fra 10.370,00 kr
  Bestillingsvare 4-6 uger
 5. Hestbæk 145
  Hestbæk 145
  Fra 10.590,00 kr 12.390,00 kr
  Bestillingsvare 3-5 uger
 6. Hestbæk 53
  Hestbæk 53
  Fra 13.416,00 kr
  Bestillingsvare 3-5 uger
 7. Hestbæk HE322
  Hestbæk HE322
  Fra 16.690,00 kr
  Bestillingsvare 3-5 uger
 8. Hestbæk HE333
  Hestbæk HE333
  Fra 18.790,00 kr
  Bestillingsvare
 9. Innovation Eivor 160
  Innovation Eivor 160
  Fra 15.525,00 kr
  Bestillingsvare 4-6 uger
 10. Innovation Frode
  Innovation Frode
  Fra 10.150,00 kr
  Bestillingsvare
 11. Hestbæk 33
  Hestbæk 33
  Fra 11.590,00 kr 16.990,00 kr
  Bestillingsvare 3-5 uger
 12. Innovation Mimer
  Innovation Mimer
  Fra 11.875,00 kr
  Bestillingsvare
 13. Innovation Sly
  Innovation Sly
  Fra 8.730,00 kr
  Bestillingsvare
 14. Innovation Ghia Wood
  Innovation Ghia Wood
  Fra 8.410,00 kr
  Bestillingsvare 2-4 uger
 15. Hestbæk 418
  Hestbæk 418
  Fra 11.590,00 kr 16.790,00 kr
  Bestillingsvare 3-5 uger

39 varer

pr side
Faldende

Køb en sovesofa hos Djurs Møbler

En sovesofa er designet til multifunktionel brug, og den kan passe ind i ethvert hjem lige fra en lille studiebolig, hvor pladsen er trang, til en stor villa, hvor der skal være plads til overnattende gæster. Hos Djurs Møbler har vi sovesofaer, der nemt kan indgå som et møbel i stuen, i soveværelset, på kontoret eller i et helt fjerde rum i hjemmet, men som også kan laves om til komfortable sovepladser. Vi har flere forskellige modeller, som du kan se her på siden.

Sovesofaer fra Djurs Møbler: Mere end en to-i-en løsning

Hos Djurs Møbler er vores mål ikke blot at tilbyde endnu en smart to-i-en løsning, hvor sovesofaen er halvt sofa og halvt seng, og du hverken sidder eller ligger godt på den. Vi vil langt hellere tilbyde dig sovesofaer, hvor du får både en behagelig sofa og en komfortabel seng - begge dele til fulde.

Derfor er flere af sovesofaerne i vores udvalg udstyret med en pocket fjedermadras, der sikrer, at der bliver påført tryk på hver enkelt fjeder. På den måde bliver der skabt en behagelig sidde- og liggekomfort, og det elegante design, gør at du kan stille sovesofaerne i ethvert rum.

Sovesofaer til stuen, børneværelset og gæsteværelset

Hos Djurs Møbler kan du købe en sovesofa til ethvert rum i hjemmet. Vi har modeller, der egner sig til både stuen, børneværelset og gæsteværelset, og de bidrager alle til, at du kan udnytte pladsen i rummet optimalt - uden at gå på kompromis med søvnkvaliteten. Du kan eksempelvis placere en sovesofa i rummet, hvis:

 • Der er mangel på gulvplads.
 • Du gerne vil have en stor seng men mangler kvadratmeter.
 • Du gerne vil kombinere en sidde- og soveplads.
 • Du mangler plads til overnattende gæster.

Der kan blive listet mange grunde til at investere i en sovesofa, og det er kun dig, der kender til årsagen i netop dit hjem. Vi kan til gengæld hjælpe dig med at vælge den rette model, alt efter hvad dit behov og dine krav er. Du er derfor velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller gerne vil have rådgivning.

Se udvalget af sovesofaer i forskellige farver

Er du ude efter en ny sovesofa i en neutral eller livlig farve? Hos Djurs Møbler har vi modeller i flere forskellige nuancer, så du har mulighed for at vælge den farve, der passer bedst til din indretningsstil. For at se hvilke farver du kan få de forskellige sofaer i, kan du klikke ind på produktsiden. Det kan også være, at du allerede ved, hvilken farve dit nye møbel skal være i? Så kan du benytte vores filtreringsfunktion. Her kan du eksempelvis vælge mellem sovesofaer i:

 • Sort
 • Hvid
 • Rød
 • Blå
 • Orange

Du kan også filtrere på, hvilket materiale og hvilken farve sovesofaens ben skal være i. Se alle dine muligheder hos Djurs Møbler i dag.

Alt lige fra en daybed til en trepersoners sovesofa

Her på siden kan du vælge mellem alt lige fra mindre daybeds, der kan sørge for en god lur, til store trepersoners sovesofaer, der giver mange siddepladser og godt med plads til overnattende gæster. Vores sofaer med sovefunktion kommer i flere forskellige størrelser, så du kan bestille den model, der er helt perfekt til netop din stue, dit børneværelse eller dit gæsteværelse. Vi har:

 • Daybeds
 • Topersoners sovesofaer
 • To-en-halvpersoners sovesofaer
 • Trepersoners sovesofaer

Derfor skal du vælge en sovesofa fra Djurs Møbler

En sovesofa er ikke kun funktionel og en god måde at udnytte pladsen i hjemmets små rum. En ny sovesofa kan også bidrage med et flot boligudtryk, og hos Djurs Møbler kan du finde modeller, der helt sikkert vil gå godt sammen med dit andet møblement. Vi har nemlig forskellige designs af sovesofaer, hvor du kan finde modeller med fokus på det retro eller det minimalistiske. På den måde kan du købe en ny sovesofa, der passer ind i netop dit hjem.

Rå og retro

Det retro design vil være et godt valg, hvis du eksempelvis har mange farver i din boligindretning, og hvis du går efter et rustikt udtryk. Du kan nemlig købe sovesofaer med æstetiske mønstre i betrækket, der giver et råt udseende. Placér eksempelvis en af vores retro sovesofaer op ad en murstensvæg eller en væg malet i en flot og kreativ farve.

Moderne og minimalistisk

Det minimalistiske design er ofte at finde i neutrale farver, såsom sort, hvid eller grå, men du kan også bestille mange af vores modeller i mere livlige farver. En minimalistisk sovesofa kan passe godt ind i hjem med neutrale møbler, og du kan med fordel stille sovesofaen ved siden af et sofabord i træ.

Læs om brandet Innovation Living

Et stort udvalg af vores sovesofaer bliver designet og produceret af det danske mærke Innovation Living, der blev grundlagt i 1971, hvor de producerede sækkestole. Siden 1989 har virksomheden været dedikeret til at designe og udvikle multifunktionelle sovesofaer.

Sovesofaer med international anerkendelse

Innovation Living er et eksklusivt mærke, der producerer nogle af de bedste produkter på markedet, og derfor er vi stolte af det store udvalg, vi fører hos Djurs Møbler. Mærket har flere gange vundet international anerkendelse for den høje kvalitet og det æstetiske, danske design. Innovation Living har designet sovesofaer i både klassiske, retro designs og nutidige, moderne designs, hvilket betyder, at der er en sovesofa til enhver stil.

Dansk kvalitet og håndlavede madrasser

Designet i sovesofaerne er meget vigtig for Innovation Living, men det er kvaliteten i den grad også. Derfor er sovesofaernes madrasser håndlavede, og de bliver produceret på en fabrik i Danmark, hvilket kun bidrager til den høje kvalitet. Sovesofaer fra Innovation Living bliver lavet af kvalitetsmaterialer, der sørger for en høj komfort, uanset om du sidder eller ligger i sofaen.

Se også vores udvalg af sofaer fra flere danske brands her.

Se udvalget af møbler til stuen

Hos Djurs Møbler kan du købe diverse møbler til stuen, der giver et æstetisk og elegant udtryk til din bolig. Udover at have sovesofaer har vi eksempelvis også:

 • Lædersofaer, der med tiden får flot patina.
 • Store sofaer med chaiselong, hvor der er plads til hele familien.
 • Lænestole, der kan give en ekstra, komfortabel siddeplads.
 • TV-borde og -reoler, der får fjernsynet op i en optimal højde.

Senest viste