Skalma

Skalma

3 varer

pr side
Faldende

3 varer

pr side
Faldende

Se udvalget af Skalma sofaer og stole hos Djurs Møbler

Hos Djurs Møbler fører vi et bredt udvalg af blandt andet sofaer og lænestole fra den traditionsbundne møbelproducent, Skalma. Virksomheden har eksisteret siden 1904, hvor de startede ud som producent af madrasser lavet af tang fra Limfjorden. I starten af 1931 lagde de dog dette på hylden for udelukkende at fokusere på produktionen af møbler. I dag producerer Skalma et bredt udvalg af sofaer og lænestole i højeste kvalitet.

Skalma er en dansk møbelfabrik, som kombinerer gammeldags håndkraft og en moderne avanceret teknologi til at producere sofaer og stole. Derfor finder du kun flotte og behagelige kvalitetsmøbler fra Skalma, der tilbyder det helt klassiske, men samtidig også appellerer til det mere moderne publikum.

Tag derfor et kig på sortimentet her på siden, og køb en ny Skalma-sofa eller stol hos Djurs Møbler.

Skalma-sofaer i mange størrelser og varianter

Er du på udkig efter en 2 personer sofa, 3 personers sofa eller en 3+2 sofaopstilling fra Skalma? Så kan du med fordel tage et kig på udvalget her på siden. Det brede udvalg af forskellige sofaer gør det nemlig muligt for dig at finde en Skalma-sofa, der passer til netop din stue og resten af dit møblement.

Køb et Skalma-møbel i topkvalitet

Alle Skalma-sofaer og stole er bygget op af solide materialer, såsom massive fyrretræsrammer og koldskums indlæg i sæderne. Derudover kan du opleve kvalitetspolydun i ryggen for maksimal komfort og holdbarhed. Så kan du købe et Skalma-møbel, der holder i en levealder.

Især den gode komfort er noget, Skalma fokuserer på i deres sortiment. En Skalma-sofa skal nemlig - udover at være et samlingspunkt for familie og venner - være en sofa, du kan slappe af i, når dagens arbejde er klaret.

Vælg det rigtige stof eller læder til din Skalma-sofa

Når du har forelsket dig i en af Skalma’s mange sofa- eller stolemodeller, skal du sørge for at vælge det rigtige stykke stof eller læder. Det skal nemlig passe til dig, dit behov og dine omgivelser. Skalma tilbyder flere både læder- og stofvarianter af forskellige typer og farver. Så har du gode forudsætninger for at kunne finde den sofa, som passer bedst ind i dit hjem.

Skalma-sofaer i læder

Går du efter en lædersofa, vil vi anbefale dig en kraftig og handskeblød semi-anilinlæder, der er dejlig at sidde på og utrolig holdbar. Derudover er læderet let at rengøre og vedligeholde med de rigtige plejemidler.

Skalma-sofaer i stof

Søger du derimod en sofa i stof? Så kan du gå på opdagelse i tekstilsortimentet. Her er der både forskellige polyester- og uldkvaliteter, somr alle har en høj martindale score. Det betyder, at stoffet er ekstra slidstærkt og holdbart.

Hos Djurs Møbler har vi typisk flest lædersofaer fra Skalma, men det hænder, at vi også har møbler i stof fra producenten. Kan du ikke finde den model, du gerne vil have, i det rigtige materiale? Så kan du tage et kig på vores mange andre sofaer, hvor du kan vælge mellem et hav af læder- og stofsofaer.

Skalma: Dansk håndværk

Når du køber en sofa eller lænestol fra Skalma, er du - udover kvaliteten - sikret et 90 procent danskproduceret møbel. Selvom mange møbelproducenter har skubbet produktionen ud af landet, producerer Skalma nemlig stadig langt størstedelen af alle deres møbler i Skals. De faguddannede snedkere og møbelpolstrere sikrer dig en unik kvalitet, der gør, at du kan forvente dit møbel med en utrolig smuk detaljegrad og finish.

Hos Djurs Møbler får du altid fri fragt på Skalma-møbler

Hos Djurs Møbler skal det være nemt og bekvemt at købe møbler - uanset om du gør det på vores webshop eller i vores butik i Nimtofte. Derfor giver vi dig altid fri fragt til kantstenen, når du køber dine møbler hos os. Det gælder uanset ordrestørrelsen.

Derudover er det muligt at tilkøbe blandt andet indbæring, udpakning og bortskaffelse af dine gamle møbler. Læs mere om vores leveringsservice her.

Senest viste