HUSK - GRATIS FRAGT TIL ALLE BROFASTE-ØER UANSET BELØB

Senge 160x200/210

Varer 1-8 af 180

pr side
Faldende

Varer 1-8 af 180

pr side
Faldende

Med en seng på 160x200 centimeter får du en dobbeltseng, der fylder lidt mindre end normalt. Det giver mere plads i soveværelset, men uden at gå på kompromis med din plads, når du skal have en god nats søvn. Tag derfor et kig på udvalget hos Djurs Møbler, hvor du kan finde 160x200 senge med moderne pocketfjedre, forskellige fastheder, memory skum og mange andre fordele.

En god nats søvn i din nye seng på 160x200

Den mindre udgave af standard dobbeltsengen giver dig 20 centimeters forskel. Men det er ikke en forskel, du vil mærke, når du skal have en god nattesøvn - tværtimod. Det er en pladsforskel, som vil komme dig til gode, når soveværelset skal indrettes og dagligdagen skal foregå.

Derfor har senge på 160x200 centimeter mange fordele, og hvor pladsen at sove på hverken er for stor eller lille.

Flere muligheder for optimal støtte

Hos Djurs Møbler kan du finde flere forskellige sengetyper, der måler 160x200 centimeter. Her er blandt andet elevationssenge og kontinentalsenge, der kan give god støtte, så du altid føler dig godt tilpas i sengen.

Det er også muligt at supplere din nye seng med en topmadras, så du får en madras, der matcher dine præferencer til perfektion. Udover at give dig den bedste og mest optimale støtte, så hjælper en topmadras også med at forlænge levetiden på din madras, så du har din seng i meget længere tid.

Djurs Møbler til dine behov

Hos Djurs Møbler kan du skabe rammerne for en bedre søvn. Så enkelt er det. Vi har nemlig langt mere end blot to fastheder i vores madrasser og meget mere end kun de mest populære typer af senge. Hos os kan du finde alt til soveværelset, så du både kan sove godt i en ny seng, finde et oplagt valg til opbevaring af tøj og tilføje mange andre møbler i høj kvalitet.

Senest viste