Spisebordsstole

Spisebordsstole

Varer 1-42 af 80

Side
pr side
Faldende
 1. Findahl by Hammel - Frida m/ fletsæde
  Findahl by Hammel - Frida m/ fletsæde
  Fra 3.157,50 kr 4.210,00 kr
  Bestillingsvare 3-5 uger
 2. Findahl by Hammel - Mosbøl m/stof
  Findahl by Hammel - Mosbøl m/stof
  Fra 1.526,25 kr 2.035,00 kr
  Bestillingsvare 3-5 uger
 3. PBJ Tonus spisebordsstol - Stof
  PBJ Tonus spisebordsstol - Stof
  Fra 2.999,25 kr 3.999,00 kr
  Bestillingsvare 5-7 uger
 4. Haslev Symphony spisebordsstol FLASH stof
  Haslev Symphony spisebordsstol FLASH stof
  Fra 2.385,00 kr 3.180,00 kr
  Bestillingsvare 4-6 uger
 5. PBJ Tonus spisebordsstol - Læder
  PBJ Tonus spisebordsstol - Læder
  Fra 3.449,25 kr 4.599,00 kr
  Bestillingsvare 5-7 uger
 6. Findahl by Hammel - Freja m/ læder
  Findahl by Hammel - Freja m/ læder
  Fra 2.610,00 kr 3.480,00 kr
  Bestillingsvare 3-5 uger
 7. Findahl by Hammel - Frida m/ stof
  Findahl by Hammel - Frida m/ stof
  Fra 2.253,75 kr 3.005,00 kr
  Bestillingsvare 3-5 uger
 8. Findahl by Hammel - Mette m/fletsæde
  Findahl by Hammel - Mette m/fletsæde
  Fra 3.090,00 kr 4.120,00 kr
  Bestillingsvare 3-5 uger
 9. Doro drejestel læder & stof
  Doro drejestel læder & stof
  Fra 3.999,00 kr
  Bestillingsvare 6-8 uger
 10. PBJ Tribe Lux - Læder
  PBJ Tribe Lux - Læder
  Fra 3.149,25 kr 4.199,00 kr
  Bestillingsvare 5-7 uger
 11. PBJ Titan spisebordsstol - Læder
  PBJ Titan spisebordsstol - Læder
  Fra 3.449,25 kr 4.599,00 kr
  Bestillingsvare 5-7 uger
 12. PBJ | Mastik spisebordsstol - Læder
  PBJ | Mastik spisebordsstol - Læder
  Fra 3.449,25 kr 4.599,00 kr
  Bestillingsvare 6-8 uger
 13. Rowico | Nagano | Mørk eg
  Rowico | Nagano | Mørk eg
  Kampagnepris 1.266,50 kr Førpris 1.490,00 kr
  Bestillingsvare 2-3 Uger
 14. PBJ Titan spisebordsstol - Stof
  PBJ Titan spisebordsstol - Stof
  Fra 2.999,25 kr 3.999,00 kr
  Bestillingsvare 5-7 uger
 15. PBJ Tradition spisebordsstol stof
  PBJ Tradition spisebordsstol stof
  Fra 2.924,25 kr 3.899,00 kr
  Bestillingsvare 5-7 uger
 16. PBJ Tradition spisebordsstol læder
  PBJ Tradition spisebordsstol læder
  Fra 3.899,25 kr 5.199,00 kr
  Bestillingsvare 5-7 uger
 17. Haslev Symphony spisebordsstol CURA stof
  Haslev Symphony spisebordsstol CURA stof
  Fra 2.906,25 kr 3.875,00 kr
  Bestillingsvare 4-6 uger
 18. Findahl by Hammel Springer stol eg - Stof
  Findahl by Hammel Springer stol eg - Stof
  Fra 3.017,25 kr 4.023,00 kr
  Bestillingsvare 4-6 uger
 19. PBJ Maior - Spisebordsstol - Stof
  PBJ Maior - Spisebordsstol - Stof
  Fra 2.999,25 kr 3.999,00 kr
  Bestillingsvare 4-6 uger
 20. Haslev Lindeberg spisebordsstol - sort m/ sort flet
  Haslev Lindeberg spisebordsstol - sort m/ sort flet
  Kampagnepris 2.561,25 kr Førpris 3.415,00 kr
  Bestillingsvare 5-7 uger

Varer 1-42 af 80

Side
pr side
Faldende

Vælg de rette spisebordsstole til spisebordet

Du har måske allerede valgt det perfekte spisebord, og turen er nu kommet til stolene. Men hvordan skal du vælge de spisebordsstole, som passer til dit bord og dit hjem? Hos Djurs Møbler kan du finde et stort udvalg af spisebordsstole samlet ét sted, så du nemt kan få dannet et overblik over dine valgmuligheder.

Men inden du køber dine stole, skal du være opmærksom på flere forskellige aspekter, så du kan vælge med omhu. Spisebordsstole kan nemlig variere i:

 • Materiale - du kan få stole i blødt stof, ægte læder eller stilfuldt træ. Valget er dit, og det afhænger både af din komfort og personlige stil.
 • Støtte - du kan få stolene med armlæn, ryglæn eller begge dele, hvor du eksempelvis kan købe en spisebordsstol med lukket eller åben ryg.
 • Ben - du kan blandt andet få stole med smalle ben, som giver et lettere udtryk end brede ben. Høje ben har den samme effekt, hvorimod stole med lave ben har et mere rustikt look.

Du kan finde hele udvalget af spisebordsstole her på siden hos Djurs Møbler, hvor du kan også gå på udkig i vores udvalg af barstole, hvis du har en køkkenø, bar eller lignende.

Moderne spisebordsstole fra designerbrands

Du kan trygt bestille dine spisebordsstole hos Djurs Møbler. Vi forhandler nemlig et væld af stole, som er designet af anerkendte og prisvindende brands, der sætter hvert deres præg på de elegante spisestuestole. Du kan blandt andet købe spisebordsstole fra PBJ Designhouse, der aktivt bruger træ i alle deres designs. Hvis du foretrækker stole i læder, så kan du med fordel vælge spisebordsstole fra Casø.

Vi har et væld af spisebordsstole til enhver smag, hvor fællesnævneren for alle modellerne er kvalitet - de er nemlig produceret i de bedste og mest holdbare materialer. Du kan naturligvis frit udforske vores brede udvalg, der byder på stole i både moderne, klassiske og skandinaviske designs. Bestil de stole, som du ønsker - vi tilbyder altid fri fragt på alle ordrer.

Hvilket materiale skal mine nye spisebordsstole være i?

Det kan være svært at vælge den rette spisebordsstol, samt hvilket materiale stolen skal være lavet af. Du kan dog tage beslutningen med udgangspunkt i dit spisebord, da du på den måde kan skabe et helhedsbetonet udtryk omkring samlingsstedet for hele familien.

Har du eksempelvis et spisebord i egetræ? Så kan du med fordel købe spisebordsstole i det samme materiale og eventuelt med en hynde i en tryllebindende farve, der kan bryde linjerne.

Hos Djurs Møbler har vi har spisebordsstole med ben, sæder og ryglæn i materialer, såsom:

 • Læder
 • Massiv bøg
 • Stål
 • Velour
 • Plast

Vælg mellem stole i træ - en spisebordsklassiker

Når du går produkterne igennem her på siden, vil du opleve, at mange af stolene har en krop af træ og hynder i et blødt materiale, såsom læder eller stof. Det er nemlig med til at skabe helhedsbilledet af en elegant spisestuestol, der pynter rundt om bordet, og som er komfortabel at sidde i.

Vores udvalg af spisebordsstole i træ byder på stærke og naturlige træsorter, såsom egetræ og bøgetræ, som du kan få i flere forskellige mørke og lyse nuancer. Derudover kan du vælge mellem hynder i stof eller læder, og her kan du også finde et væld af farver, så du kan få en stol, der passer til din øvrige indretning. Inde på produktsiderne kan du se dine muligheder for farvekombinationer.

Med spisebordsstole i træ rundt om spisebordet vil du få et klassisk og tidløst design, som passer ind i de fleste boliger. Vi har også flere forskellige spiseborde i træ, som du kan matche dine spisebordsstole med. Husk, at vi tilbyder gratis levering i hele Danmark.

Vi har stole i ægte sort læder

Et godt materialevalg til spisebordsstole er læder, da det er et elegant og klassisk materiale, der får smuk patina med tidens tand. Hos Djurs Møbler har vi læderstole i ægte okselæder, der er et blødt, slidstærkt og holdbart materiale, der oven i købet er let at vedligeholde samt komfortabelt at sidde i.

Den helt store fordel ved spisebordsstole i læder er, at materialet ikke suger væsker fra drikkevarer eller mad - modsat en stol med stofbetræk. Med andre ord kan du i højere grad undgå pletter på stolen, og den er nem at tørre af med en opvredet klud, hvis der bliver spildt alt lige fra spaghetti kødsovs til rødvin.

Stellet på en læderstol er typisk af stål, hvilket giver et rustikt og råt udtryk, der passer godt sammen med et mørkt egetræsbord eller et sort spisebord i laminat. Du kan dog også kombinere en mørk læderstol med et lyst spisebord for at skabe et kontrastfyldt udtryk.

Behandling af læderstole

Uanset om du har spisebordsstole i læder, en lædersofa eller en læderlænestol, er det vigtigt, at læderet bliver behandlet løbende med de rette plejemidler. Det er nemlig med til at forlænge møblets levetid og det elegante udseende. Derfor kan du købe et læderplejesæt, lædercreme og meget andet i vores udvalg af plejemidler - vi har også produkter til pleje og rengøring af træ og stof.

Gratis levering af dine spisebordsstole og andet møblement

Hos Djurs Møbler vil vi være det foretrukne sted at handle kvalitetsmøbler til hjemmet, og derfor har vi - udover et bredt udvalg af forskellig møblement - stort fokus på at yde den bedste service. Derfor tilbyder vi altid fri fragt på alle ordre på alle ordre 499,-, så du kan få leveret dine nye spisebordsstole, en ny skænk, et vitrineskab eller noget helt fjerde direkte til dit dørtrin - kvit og frit.

Derudover har vi naturligvis faglig betjening og prismatch på alle varer i vores sortiment. Så er du altid garanteret den bedste service og pris, når du handler hos os. Og hvis du handler flere varer på én gang, kan du benytte dig af vores anmod-om-tilbud-funktion.

Skal du have en hånd til at vælge de rigtige spisebordsstole?

Djurs Møbler har været i møbelbranchen siden 1962, og vi har dermed mange års erfaring. Vi kan derfor hjælpe dig godt på vej, så du ender ud med de rigtige stole til netop dit spisebord og din spisestue. Du er til hver en tid velkommen til at kontakte os på [email protected] eller 86 39 81 77 vedrørende spørgsmål, eller hvis du mangler rådgivning.

Senest viste